תגובה: מערכת סאונד מקורית ללא USB ברכב
https://www.seicane.com/in-dash-car-...ake_ford/focus
בתור בונוס תוכל להוסיף עמוד ענן...
(היתה לי מערכת שלהם בWK2 2012, קליטת רדיו מצויינת. הדיבורית לא התקנו מיקרופון ולכן שמעו אותי חלש. בעייה של המתקשר!)
תקנה רדיו סיני חדש ומתאם פלסטיק ויישאר לך עודף מ150 שח.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
תקנה רדיו סיני חדש ומתאם פלסטיק ויישאר לך עודף מ150 שח.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
יש אחלה מכשירי רדיו סיניים ב-150 שקל עם USB ו-AUX וחריץ SD...... אבל הם גנריים. מתאימים לפוקוס הישנה ולג'יפ.
כאן זה כבר "מעוצב", צריך משהו שיתאים לפאנל המקורי.... מצד שני שלא יעלה כמו 25% מערך האוטו.....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
זו
זה טוב.
רדיו גנרי איכותי ישתף פעולה עם השלט שמאחורי ההגה?
אתה שם מערכת עם בלותות' איפה שבא לך ברכב, גם בתא המטען, מחוברת לרמקולים המקוריים, ומכאן והלאה כל התפעול הוא בטלפון.
המערכת המקורית נשארת כקישוט.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
זו
זה טוב.
רדיו גנרי איכותי ישתף פעולה עם השלט שמאחורי ההגה?
לא כל רדיו.
בדרך כלל איכותי כן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
אתה שם מערכת עם בלותות' איפה שבא לך ברכב, גם בתא המטען, מחוברת לרמקולים המקוריים, ומכאן והלאה כל התפעול הוא בטלפון.
המערכת המקורית נשארת כקישוט.
לא לא לא
שכחת עם מי יש לך עסק? אנחנו מכירים איזה 20 שנה.....
אני ש-ו-נ-א טכנולוגיה!!!!! אוהב ורוצה פשטות. לא בלוטות' ולא לנגוע בטלפון בכלל. הוא מחוץ למשחק.
רק משהו שיש בו סלוט ל-USB ול-SD ומאוד רוצה שפוד השליטה המקורי שמשמאל להגה ימשיך לתפקד.
אז תוסיף למערכת המקורית את מה ששלחתי בתחילת השרשור וסגרת את הפינה במחיר של עסקית אצל עזרא ובניו
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
... או שגם את זה אי אפשר לבצע ואכלנו אותה עם רדיו (באיכות לא משהו) ונגן דיסקים בלבד?........
ציטוט:
ואני לא מחובבי הסאונד בעלי האוזן הרגישה.... כולה שומע גלי צה"ל ו-88FM.
גם לך ברדוגו אכל ת'ראס? :rolleyes:
יש לי את הרדיו דיסק המקורי של הג'ימני + מתאם בלוטוס לחיבור הטלפון.
בוא קח
בברכה,
יוני5
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יוני5
יש לי את הרדיו דיסק המקורי של הג'ימני + מתאם בלוטוס לחיבור הטלפון.
בוא קח
בברכה,
יוני5
כבר לקחתי פעם אחד כזה חדש לגמרי ממישהו שפירק מג'ימני. עדיין אצלי במחסן. אין לזה USB ובטח לא SD. לא עוזר לי.
אבל - התפתחות מעניינת - כוחותינו איתרו משהו שנראה כמו שקע AUX שמתחבא בתא הכפפות. מחר אבדוק מה יש שם באמת (האוטו לא אצלי כרגע).
יש דבר כזה כבל שמתאם מ-AUX ל-USB שדרכו ניתן יהיה להאזין לפלייליסט האהוב עלי שנמצא כולו על USBיים?.....
כי אם כן, הבעיה נפתרה ואז אין לי בעצם במה להתעסק במה שעובד היטב 10 שנים וסתם לקלקל אותו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
כבר לקחתי פעם אחד כזה חדש לגמרי ממישהו שפירק מג'ימני. עדיין אצלי במחסן. אין לזה USB ובטח לא SD. לא עוזר לי.
אבל - התפתחות מעניינת - כוחותינו איתרו משהו שנראה כמו שקע AUX שמתחבא בתא הכפפות. מחר אבדוק מה יש שם באמת (האוטו לא אצלי כרגע).
יש דבר כזה כבל שמתאם מ-AUX ל-USB שדרכו ניתן יהיה להאזין לפלייליסט האהוב עלי שנמצא כולו על USBיים?.....
כי אם כן, הבעיה נפתרה ואז אין לי בעצם במה להתעסק במה שעובד היטב 10 שנים וסתם לקלקל אותו.
יש נגן mp3 שיודע לקרוא מ USB ולהוציא אות אנלוגי דרך פלאג 3.5 מ"מ, יעני aux.
אחפש לך לינק.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
אני לא מוצא מכשיר שעושה *רק* את מה שאתה מבקש, אלא אם תוכל להעביר את הקבצי המוזיקה לכרטיס SD או TF.
אבל יש מכשיר כזה:
#Aliexpress ₪ 37.62 | New Car Aux bluetooth Handsfree Kit fm transmitter LCD MP3 Player Dual USB Charger 2.1A TF card U Disk Hands Free Car Kit
https://a.aliexpress.com/_dVO0RLb
שיודע, בין השאר, לקרוא מ USB ולהוציא אות ל aux.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
דרור,
בדקתי עכשיו ובמערכת המקורית, פיוניר אם זה משנה, של הג'ימני שלי יש USB + כניסת 3.5 ממ לחיבור ישיר עם כבל סטנדרטי (יש לי כמה).
בנוסף, קניתי מתאם בלוטוס שמתחבר לכניסת 3.5 (+ אחד ספייר).
אני לא רואה את הקונקטור המקורי, אבל אני משער שזה סטנדרטי.
בברכה,
יוני5
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ממליץ לוודא קודם שעוצמת השמע דרך aux מספקת, פעמים רבות חלשה משמעותית ומחייב להגביר קרוב למקסימום ואז שומעים רעשים סטטיים מעצבנים.
חוץ מזה אני מבין שיש רתיעה משימוש בסלולאר מודרני כמקור שמע, אבל כדאי לפרוץ את המחסום ואז להתחבר דרך הכבל 3.5 לסלולאר, יפתח לך ים של אפשרויות, כולל העברת החומר מusb לכרטיס הזיכרון שבמכשיר הסלולרי ותיפעול הרבה יותר נוח ממסך הטלפון.
מה שאתה מנסה לעשות עם הusb זה כל כך שנת 2010...
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Asaf-a
מה שאתה מנסה לעשות עם הusb זה כל כך שנת 2010...
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
לכן אני מציע לו הכל כלול:
דיסק - עבור שנות ה90
USB - עבור 2010
כבל 3.5 - נגיד 2015? :p
ומכיוון שאני לא שותה אלכוהול, אז הוא גם לא צריך לפחד שאני אגמור לו את הויסקי.
בברכה,
יוני5
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
קרא הודעה #2
אגב,להכניס את הרדיודיסק המקורי של ג׳ימני בפוקוס - רעיון מעניין אבל הצורה המעוגלת שלו תדרוש חיתוכים והשלמות למסגרת, מילא היה שווה את זה - הוא לא.
בלי קשר שתאבד שליטה מההגה ולך תחווט את זה בניסוי וטעיה.
Sent from my iPhone using Tapatalk