המטרה היא בעיקר להיפטר מחברות ה'כבלים',
אז חשוב לי ממשק טוב.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Printable View
המטרה היא בעיקר להיפטר מחברות ה'כבלים',
אז חשוב לי ממשק טוב.
הכוונה להתקין אנדרואיד טיוי? אם כן היא לא חייבת להיות חכמה, האנדרואיד-טיוי יעשה אותה חכמה...
האם בכל מקרה צריך לקנות טלויזיה?
נשלח מהנייד
אצלי בבית צופים רק בנטפליקס ופריים. אין יותר ערוצים וממירים וספקי תוכן ואני מבסוט . לא הבנתי אם זה הייעוד שלך
בכל מקרה כשעשיתי סקר להחלפה של הטלביזיה לפני מספר חודשים הבנתי שבפעם הראשונה בחיי אני מחפש טלביזיה חכמה וכמו תמיד היא תהיה מדרגה או שתיים מתחת למפרט המתקדם ביותר טכנולוגית כדי לקבל מחיר טוב . כלומר היא תהיה 4k ולא 8k ולא תהיה oled
השוויתי בין סמסונג ובין lg ובגדול הן מאוד דומות באיכות ובממשק כך שבפועל אפשר ללכת גם על זה וגם על זה
אני בחרתי lg מפני שיש להם ככל הנראה יתרון מסויים מבחינת הסכמים עם חברות סטרימינג ויותר אפליקציות מותקנות מראש על המכשיר
מבחינת חיבורים וממשקים לווידאו לכל יצרן יש מספר רמות של מכשירים בכל גודל , רק תוודא שיש כניסות למכישירים שאתה צריך לחבר בבית
אני בחרתי ב lg nanocell 4k גם מתוך ניסיון קודם חיובי עם חווית הצפייה במשפחה הזו אצל חברים
הד
Sent from my iPhone using Tapatalk
שיומי מיבוקס עולה כ-200 שח
גוגל כרומקאסט (החדש) סכום דומה (תמיכה טובה יותר ב- 4k למיטב זכרוני).
לכן לא הייתי בוחר את נטלוויזיה לפי יכולות החוכמה שלהן אלא לפי איכות תמונה.
אם יש כבר היום מסך גדול, אז אולי בכל לא צריך לרכוש טלוויזיה אלא רק את האנדרואיד טיוי.
נשלח מהנייד
החברה עם טכנולוגית המסכים (פאנלים) הטובה ביותר היא LG ולכן מבחינת הפאנל הם תמיד יחזיקו את המתקדמים ביותר בטלויזיות שלהם.
לסמסונג עצמה אין OLED אמיתי הם המציאו איזה QLED שזה למעשה LCD עם עדשות שמשפרות את האיכות.
רוב החברות האיכותיות כמו פיליפס וסוני קונות את הפאנלים מ LG.
לגבי הממשק, גם ל LG וגם לסמסונג יש ממשקים משלהם שהם לא ממש אנדרויד ולכן אני אישית פחות אוהב אותם.
זה אומר חנות אפליקציות משלהם וזה דורש מהם לשחרר גרסאות לאפליקציות הנפוצות וכל מיני בעיות אחרות.
לדוגמא לפני כמה שנים LG שחררה גרסת קושחה עם בעיות ימין שמאל בעברית שלקח להם כמה שבועות לתקן.
לכן אישית אני מעדיף את סוני שמגיעה עם אנדרויד טיוי ואיכות תמונה מצויינת.
אני חושב שמעבר לאיכות התמונה הבחירה צריכה להיות טלויזיה עם מערכת הפעלה כזו.
העניין הוא שכשאתה דורש מסך גדול במחיר זול המבחר מצטמצם ואתה מגביל את עצמך לחברות הסיניות הנפוצות.
בכל מקרה, אם הממשק לא נוח, אפשר היום "לחזור בזמן" ולקנות סטרימר מבוסס אנדרויד טיוי או אפל טיוי ולעקוף
את כל הסיפור.
מסך 75״ מסדרות ״הכניסה״ של סמסונג נמכר היום ב 4500-5200 ש״ח.
איכות התמונה מספקת לחלוטין מבחינתי.
המסך מחובר באופן קבוע לרסיבר (הדלקת הטלויזיה מדליקה גם את הרסיבר).
לי זה מעולה :)
LG OLED
אני הלכתי על 65" כי הקפיצה ל-75" הייתה גדולה מדיי. בדיעבד תמיד טוב יותר גדול.
לא הייתי הולך היום על משהו שהוא לא OLED. הבדל מורגש באיכות...
אין 75 בOLED בLG, יש 77” וזה אכן קנס רציני
הכרומקאסט החדש של גוגל - מדי פעם יש מבצעים באתר של אמריקן-אאוטלט (מיזם קצת צולע של שופר-סל) - עלה לי כ- 220 שח.
מיבוקס של שיומי הוא כנראה הנפוץ ביותר, לך על הגרסה של 2GB זיכרון (נראה כמו סטרימר ולא דונגל HDMI של 1GB) - עולה כ-50 דולר ויש מבצעים מדי פעם.
מבין שני אלו, הכרומקאסט כנראה מתפקד טוב יותר עם 4K (אצל הבן שלי הוא עובד היטב עם 4K ועם מקרן קול עם סטינג-טיוי. השיומי קצת עשה בעיות באותה תצורה.
אני חושב שבאתר של KSP לא אמור להיות הרבה יותר יקר, אבל מזמן לא בדקתי.
מיבוקס אחלה, אם יש תקציב לך על nvidia shield
אני קניתי מיבוקס פעם מעלי אקספרס. גרסה 3 אס
ואחרי זה קניתי את ה 4k מ ksp שניהם עובדים נהדר.
יש לי firetv 4k שנקנה באנגליה. לא בשימוש .. אבל גם עובד נהדר.
Sent from my DN2103 using Tapatalk
רק מוודא, על ה chromcast אפשר חשים אפליקציות ?
והגוגל TV זה רלוונטי ? מה זה נותן ?
אני מדבר על כזה:
https://www.americanoutlets.co.il/ch...lWvGvfXj1N0loL
הוא בדיוק כמו השיומי מיבוקס. מכשיר המריץ אנדרואיד טיוי (מעין גרסה יעודית של אנדרואיד) ואפשר להתקין עליו יישומים נוספים כמו סטינג-טיוי, סלקום-טיוי וכו' (מגיע כבר עם יוטיוב, נטפליקס וישומים נוספים מותקנים).
הזמנתי אחד, ויום אחרי שהגיע את השני,
זה פתרון מעולה.
רק מה,
סנכרון השלט לטלוויזיה sharp הסתדר מייד,
לטלוויזיה של haier הוא לא מסתנכרן בשני התדרים שהוא בודק, וזה ממש מבאס כי אין לנו שלט של הטלוויזיה ובכללי זה נוח משמעותית בשלט אחד של גוגל.
לא מצאתי ברשת פתרונות,
רעיונות ?
יש אמירה שיש טלוויזיות שונות עם אותם קודים (אותו מפעל/יצרן/חברת בת/מוצר מדבקה...),
מישהו יודע לומר מי הקרוב של haier ?
צודק. בקורונה הלכה לי טלויזיה בסלון וזמן קצר אחרי-בחדר השינה. בהתחשב בזה שגם ככה לא היו לנו הרבה הוצאות ושהיה לי משעמם, זה היה מבחינתי סוג של גן עדן. קנינו 2 סמסונגים בהפרש של חצי שנה- 65 ו 55. ה 55 הוא OLED וההבדל משמעותי גם למי שלא מבין כמוני. אם למשל יש בטלויזיה תנועת מצלמה מצד לצד-ממש רואים "מריחה" כשהטלויזיה מנסה למהר ולעבד את התנועה של הדמויות. ב OLED זה לא קיים.
אני כן מצטער בכל מקרה שלא קניתי 75. תכלס אנחנו לא חיים בתקופת הצנע, הקטע של "אני אסתפק" זה משהו שאתה מקלל עליו אחר כך כשאתה רואה סרט וחושב שהיה מגניב אם באמת היית מרגיש בקולנוע. כאילו....זה לא באמת משנה, גם 65 זה גדול, אבל אתה חודש אומר "וואו איזה גודל" (זה מה שהיא אמרה) ואחרי חצי שנה אתה שואל את עצמך למה בעצם התקמצנת על מוצר שישב אצלך בסלון שלוש ארבע שנים, ואיזה מגניב היה אם זה היה ממש ממש ממש גדול (זה מה שאני אמרתי).
גם אני עכשיו בדיוק בהתלבטות לגבי הגודל והדגם.
חושב ללכת על 65"-75" עם עדיפות ל-75 השאלות הן כאלו:
מרחק הצפיה 3.3מ האם 75 זה מוגזם ?
איזה דגמים מומלצים? האיכות תמונה חשובה לי
סמארט זה נחמד, אבל פחות קריטי, כי גם ככה יש מחשב מדיה שמחובר למסך
המדען המטורף
מכל מה ששאלת, אני לא יכול לענות על דגמים וכו כי אני לא גאון גדול בזה. אני מבחינתי לקחת את הסמסונג או ה LG הכי טוב שאפשר בתקציב. אבל לגבי המרחק אני אומר לך שזה לא משנה. גם אם אתה יושב מטר מטלויזיית 1000 אינץ' יקח לך חודש עד שתגיד "רגע- למה לא לקחתי 1200 אינץ'??".
תומר מה שאתה כותב רלוונטי לך, והוא תלוי אופי ולא מסתכם בטלוויזיה אלא משליך על כל תחומי החיים.
פעם אחרונה שקניתי טלוויזיה, קניתי אחת קטנה יחסית למקובל, ולא מהמתקדמות ביותר.
אפילו לשניה לא עברה לי בראש המחשבה שאתה מתאר.
אגלה לך עוד סוד.
הבית שלי גם לא 250 מטר, ובחתונה שלי לא היו 600 מוזמנים. הדיסקברי שלי מוציא חצי כס ממה שמקובל לדבר עליו כאן, והאוטו של אשתי 1600 אטמוספרי.
בכל הנושאים הללו יכולתי (כלכלית) ללכת בגדול. בחרתי שלא, ואני מבסוט בכל רגע מהבחירות שלי.
ועוד משהו, רק חצי קשור.
אחרי ביקור אצל אופטימטריסט, הבנתי שהבעיה היא לא הטלוויזיה, אלא העיניים. עניין של גיל אני מניח.