1 קבצים מצורפים
תגובה: שאלת ריתוך למתקדמים - MIG נירוסטה
היי חברים,
אני יודע שעבר הרבה זמן מחודש יולי אבל חשוב שתכירו שפתחנו חנות חדשה בנתניה (ברג ובניו בעבר).
אנחנו מייבאים את כל סוגי המיכלים מאלומיניום היישר מארה"ב וכמובן שממלאים במקום את כל סוגי הגזים והתערובות (כן גם הליום,ארגון וCO2).
יש לנו גם את כל הציוד המקיף שכולל ווסתים, אלקטרודות סלילים וציוד מגן.
מוזמנים לבקר ולשבת איתנו על כוס קפה.
כליק אספקה וטכנולוגיות בע"מ - דוד פנקס 15 נתניה , 09-865-9997, פתוחים כל השבוע מ7-16 ואם אתם רוצים להגיע בשישי מומלץ להתקשר מראש (במיוחד אם אתם מגיעים מרחוק).קובץ מצורף 132733
מביאים גם אצטילן במיכלים קטנים כמו בארה"ב ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kd2
מביאים גם אצטילן במיכלים קטנים כמו בארה"ב ?
בוקר טוב , בהחלט. הוא מכיל 400 גרם map
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אליהו...
שלום לכל הרתכים המדופלמים.
השאלה שלי לא בדיוק קשורה לשרשור הספציפי, אבל מכיון שיש שמדובר בשרשור פעיל של רתכים, אשאל את השאלה כאן.
ובכן אני מרתך בטיג ריתוכים מיניאטוריים בצנרת נירוסטה - בסביבת גאז ארגון (אמור להיות טהור. - אא''כ מילאו לי בלון לא נקי), הריתוך יוצא די בריא ויפה, אבל משום מה נוצר במהלך הריתוך כפי הנראה 'פיח' ששוקע על כל סביבת הריתוך (יורד בקלות בהברשה), וכל הריתוך יוצא שחור.
משהו יודע למה זה קורה?
נסיתי לשחק עם לחץ הגז, ולא פתר את הבעיה (אגב מה הלחץ שהייתם ממליצים לריתוך בין 10 ל 20 אמפר.)
תודה מראש.
נכון שעבר הרבה זמן אבל בכל זאת אגיב. חשוב מאוד לבדוק אחת לכמה זמן שצינור הגז שמוביל את הארגון לידית שלם ולא דולף יש נם מיקרים שכישיש חור בצינור נוצרץ יניקה של חמצן מהסביבה במן הזרימה והתוצאה ריתוך שחור. לפעמים זה קורה גם בתוך הרתכת עצמה בחיבור לסולונואיד.