תגובה: יונדאי טראקן קניה לג’יפ ראשון
היי,
לפני 4 שנים התלבטתי וגם בדקתי סורנטו. שתי הסיבות העיקריות שהכריעו את הכף לזכות הטראקאן :
א. זמינות חלקים - לפי הלך הרוח בקבוצות שונות.
ב. תא מטען גדול יותר משמעותית.
נכון שעל מנת לאפשר את ב' קיים עודף מאחורי הסרן המוביל למפגשי ישבן-קרקע לעיתים, אבל עם 3 ילדים כל נפח אחסון משמעותי.
אחרי הגבהה המצב משתפר משמעותית.
נ.ב - נכון ללפני 4 שנים לסורנטו לא היתה נעילה נשלטת.
גיא
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אם זכרוני אינו מטעני, היה פעם מבחן השוואתי בין סורנטו, טראקן, ורקסטון. לא זוכר אם כאן בג'יפולוג, או אצל אחרים (אוגש וברקאי).
ואם זכרוני אינו מתעתע בי בשנית, הסורנטו ניצח.
ולו רק בגלל מידת גלגל מעט טוב יותר (245/70/16, לעומת השניים האחרים שחולקים מיד עם הדיסקברי- 255/65/16).
אתה לא טועה
אבירם ברקאי ביצע מבחן כזה והסורנטו ניצח
http://www.barkai4x4.co.il/%D7%A8%D7...0%D7%98%D7%95/
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Yaki5500
גם ב 1983 האאודי 80 גברה על סובארו לאונה ועלתה פי 2.
ראית בשנים האחרונות אאודי כזאת ? אני לא ! אבל בכפרים סביבי עדיין נוסעים עם לאונה.
בקיצור,
מבחני עבר, טובים לעבר. מאז זרמו הרבה סולר ובנזין ויש מידע ותובנות של ההמון.
אגב, בעבר הסורנטו עלה לכותרות עם "התאבדויות" מנוע.
רענן
הי,
מקווה שאני לא מפר את הכללים (המלצה למקום אחר...) לא מזמן שחיפשתי רכב שטח הסתכלתי גם על הטראקן, ממליץ לך לחפש את עמוד הפייסבוק של מועדון טראקן בישראל יש להם קהילה מאוד פעילה ומהניסיון שלי גם אוהבת לעזור הם ידעו לענות לך על כל השאלות.
אודי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
ראית בשנים האחרונות אאודי כזאת ? אני לא ! אבל בכפרים סביבי עדיין נוסעים עם לאונה.
בקיצור,
רענן
אז למען הסר ספק אני לא הבעתי עמדה בעד סורנטו רק הבאתי קישור למאמר המדובר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
בקיצור,
רענן
בעבר גם שמעתי על משאבות סולר לקינג שעולות 10+ וגם על פרונט בעייתי ומזרקים בעייתיים בפראדו, אהה כן ועל בעיות חשמל בדיסקו.
כל ג’יפ והבעיות שלו, אני לא מכיר מנוע מתאבד ככה סתם, אלו שכן ״התאבד״ להם חייבת להיות סיבה.
ישראל
ואם כבר דיברנו (ודיברנו על זה קודם) לא תמצא הרבה טראקן שלא הוחלף הם מנוע. רוצה לומר, "מנועים מתאבדים" היא סיסמא. גם לרקסטון מחלות משלו, ולמרות שהוא מעט יותר פופולרי כאן בפורום, הוא לא שונה מהותית מהשניים האחרים.
אני הייתי שוקל כל אחד משלושת המשתתפים במבחן, והולך על הדוגמן המוצלח ביותר שניתן למצוא ביד 2. כך אתה מרחיב את האפשרויות למצוא רכב במצב טוב. הרי שלושתם יתנו בערך את אותן יכולות (עם יתרון קטן לכאן או לכאן).
בכל מקרה. אם הפות"ש הולך לבדוק סורנטו, שיבדוק את מנגנון שילוב ההנעה הקדמית (דיאפרגמה שעם הזמן הולכת, ולמרות שיש חיווי שנעול, הרכב בעצם ב2X4). נתקלתי בזה בכמה וכמה רכבים. לא סיבה לפסול אם אפשר להגיע להבנה על עלות התיקון עם המוכר.
ובכלל, אחרי שתסמן לך כמה רכבים שאתה מעוניין לבדוק, תריץ חיפוש ספציפי על בעיות ידועות בדגם. אחרי שתקרא את החומר שיש כאן באתר (ויש) ואם יהיו עוד שאלות, פתח שרשור ספציפי על מה כדאי לבדוק בכל אחד.
כמו שאוהבים לומר בטלוויזיה וברדיו, 'בעת הזו' - ובכן, בעת הזו לא הייתי קונה רקסטון. שוקל לקחת חינם - אולי.
היצרן ממש עכשיו על סף סגירה, כלומר יש סיכוי ממשי שבזמן קצר מאוד לא יהיו יותר חלפים מקוריים, עם כל המשמעויות של זה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אסף, רואים שאין לך חוש עסקי. קנה המון רקסטונים ופרק אותם, אתה יודע כמה כסף תעשה מחלפים?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk