תגובה: מיצובישי - ביי ביי?
יונדאי i30 מכונית אירופית לכל דבר. מתוכננת לשוק האירופאי ויש לה קו ייצור באירופה (לפחות הדורות האחרונים) ואולי לא פאר היצירה, אבל לא פח זבל על גלגלים כמו אטראז'
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אם תקינה אמריקאית היא במיילים וגלונים, איך בדיוק זה יכנס לארץ? יחליפו שעונים? מה בקשר לרדיו וכדומה? או שזה סתם על הנייר ובמעשי אלו יהיו אותן מכוניות כמו מקודם?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
אם תקינה אמריקאית היא במיילים וגלונים, איך בדיוק זה יכנס לארץ? יחליפו שעונים? מה בקשר לרדיו וכדומה? או שזה סתם על הנייר ובמעשי אלו יהיו אותן מכוניות כמו מקודם?
תקינה אמריקאית - מכוניות קנדיות ... קילומטרים וליטרים והכל רגיל.
סובארו XV כבר 3 שנים באות ככה ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
מתי ראית במיצובישי רדיו לאחרונה :) ? מערכות מולטימדיה אצל קמצנים האלה תמיד בהתקנה מקומית זוועתית (דוד מאו מסין);)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
פאר היצירה, אבל לא פח זבל על גלגלים כמו אטראז'
אני רק אציין שבימים אלה ממש ניתן לרכוש את האטראז'ים הצהליים לשעבר מחברות הליסינג במחיר שלמיטב ידיעתי יכול להגיע לכ5000 שקל ליחידה. אני לא אומר שזה הכלי המושלם, ולמיטב זכרוני מדובר במה שמכונה "חרא של אוטו" - אבל נראה לי שאטראז' מוגבהת ובנויה כהלכה יכולה לעשות גרוטראלי.
האטראז' חרא מזוקק.
אבל לא ישן מדי, נוסע סביר איכשהו, מקרר וחסכוני בדלק (מאוד).
בשביל לעמוד בפקקים מא' ל-ב' במשך שנתיים-שלוש ובסוף למות בגבורה בגרוטראלי?... מה רע?....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
האטראז' חרא מזוקק.
אבל לא ישן מדי, נוסע סביר איכשהו, מקרר וחסכוני בדלק (מאוד).
בשביל לעמוד בפקקים מא' ל-ב' במשך שנתיים-שלוש ובסוף למות בגבורה בגרוטראלי?... מה רע?....
אני חושב שאם כל אחד כאן ישים 100 שקל- יהיה אפשר לבנות מפלצת עם מנוע 1.2 וגיר רציף. מקסימום היא תעוף מפסגת הנ.ג בנסיבות מסתוריות.
וואלה, אחלה רעיון לפרויקט.
הדבר היחיד שאפשר לעשות עם זה - גרוטראלי.
אני יכול להעיד שהנבלות האלה באמת בנויות לעולם השלישי. נוסעות על צל"שים עם ארגזי ביטחון מלאים - בבגאז' ועל המושב האחורי, מכוח האמונה בלבד ועם דוושה בפח. וואלה, לא מתפגרות.
הבעיה היא שבכביש התחושה זהה לנסיעה על אותו צל"ש, וזה כבר בעיה.
אסף.
אה... כמו ה205 [emoji23]
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
[QUOTE=hadtomer;905385]
אגב- אתמול התפטר יושב ראש מיצובישי מוטורס. על רקע בריאותי[/QUOTE
אין ספק שאתה עיתונאי רכב. הוא עשה חארקירי, ואתה מציין את זה כ"רקע בריאותי". סוג של... :p
בברכה,
יוני5
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
אה... כמו ה205 [emoji23]
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
תוחזר הרנו 4 / דה שבו לשירות ....לאלתר
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
בראש כל שיירה בכביש 40 בנגב יש אטראז׳, בעיקר בעליות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Crabbing
בראש כל שיירה בכביש 40 בנגב יש אטראז׳, בעיקר בעליות.
לא חסרות מובילות שיירה עקשניות נוספות שחביבות על נהגים/ות נמרצים/ות מהגיל השלישי (בעלי/ות טעם משובח במכוניות) כמו:
טויוטה קורולה + יאריס + פריוס, קיה פיקנטו, סוזוקי קרוסאובר SX4, ניסן ג'וק + טידה + אלמרה, יונדאי אקסנט ושאר יצירות מופת מרנינות לנהיגה
נראה שלמרות נבואות הזעם, לפחות בשנתיים הקרובות (עם אופציה לשנתיים נוספות לאחר מכן) "רכבי השטח" של מיצובישי ימשיכו להגיע ארצה ביבוא סדיר:
https://cars.walla.co.il/item/3384580
מוזר מאוד שהגישו וזכו במכרז לרכב שלא עומד בתקנות התעבורה.
אסף.