כלומר החיתרון הוא בהתראות שווא - בין אם בגלל תדרים לא רלוונטיים ובין בגלל סינון מבוסס מיקום.
תומר, דעתך?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Printable View
כלומר החיתרון הוא בהתראות שווא - בין אם בגלל תדרים לא רלוונטיים ובין בגלל סינון מבוסס מיקום.
תומר, דעתך?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
יש לזכור שמכשיר שנותן הרבה התראות שווא הופך להיות לא רלוונטי אחרי זמן קצר.
דלתות אוטומטיות, חיישנים חצי אוטונומיים של כלי רכב הם דבר מאוד נפוץ.
מכשיר מרעיש יהפוך למכשיר מושתק או כבוי עד כדי חוסר התיחסות.
זו הסיבה שבה הגלאי הישן שלי עף מזמן לאשפה
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
https://garagegeektips.com/uniden-r3-dsp-review/
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
תומר, מה דעתך על צ'יטה מעודכנת אחת לחודש?
יש יתרון לעומת הוויז?
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
הצ'יטה סתם יקר.
מניסיון של כמה שנים, Waze ומגלה רדאר טוב ישמרו עליך כמעט ב 100%.
נפלתי פעם אחת שדיברתי בטלפון בכביש 1. ואני נוהג הרבה.
אני לא חושב שזה נכון מבחינת GPS. בשביל זה יש ווייז.
לגבי התראות השווא - לא היתי נוגע עם מקל בגלאי שאי אפשר לנטרל לו את תדרי X ותדרי K.
ר, המגילה שכתבתי-
הדבר היחיד שבשבילו גלאי רדאר טוב- הוא נושא KA כלומר הדבורה. לייזר? - לא משנה כלום, יש ווייז.
בל נשכח- הדבורה היא ניידת לרוב- נמצאת על ניידת שבתנועה. גלאי שיאמר לך "סביר להניח שכאן יש התראות שווא" לא לוקח בחשבון ניידת עם דבורה שמגיעה 3 ק"מ ממך. וחוץ מזה, מדוע בעצם להוריד את "רמת הכוננות" שלך כאשר יש לך גלאי שכל תפקידו הוא לאמר לך היכן יש דבורה? זה מקרה של you had one job
אני שוב מדגיש- ללייזר הגלאי לא שווה.
לגבי מה ששאלת על גלאי יונידן ב50 דולר- רק לקחת את היונידנים שמוגדרים כEXTREME LONG RANGE בגלל הדבורה. DFR8 ומעלה - או סדרה R.
אני לא מסכים שהלייזר לא שווה,
איילון שלוש בבוקר לכיוון דרום, ישבה ניידת מתחת לאחד הגשרים ללא פנס בודד.
נסעתי במהירות פתאום הגלאי דפק צפצוף שאני באינסטינקט דפקתי ברקס. ניצלתי.
זה היה עם היונידן. לייזר שפוגע ישירות יפעיל הגלאי. אבל יש לצאת מהנחה שיתכן גם שלא יראה.
בכדי להבין איזה מוצר הוא הכי טוב ,אתה צריך לחקור כיצד הראדר רדיו פועל , כל המידע אצל היצרנים המובילים בעולם ,הכל ברשת.
הגלאי אמור לסרוק את תדרי הראדר,מאוד פשוט.
לייזר לא יעזור לך,כי הוא שולח שגיאת קריאה להפעיל. בחו"ל ,עפ"י החוק המפעיל יכול לבצע פירוק הרכב,עד שימצא את המשבש/גלאי לייזר.
לגבי ראדר, עשרות שנים אין שינוי טכנולוגי, הכל דופלר בתדרים כאלה ואחרים,
גם מכמ אווירי,טילים,ימי,הכל אותו דבר .
וכאן זה הכי פשוט, רק צריך לדעת את התדר הנכון. ולקנות את המקלט הנכון.
אישית ,לא משתמש באף מוצר כזה,מאמין שאם קיבלתי דוח,כנראה מגיע לי .
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
יש בתגובתך מידע מבלבל .
הדבורה עובדת על תדר KA ורוב הגלאים יודעים לגלות אותו בטווחים די גדולים.
הגלאים קולטים גם את תחום התדר של הליזר ( לדעתי סביב ה 10 ממ) אבל לא משבשים אותו ולכן הם חוקיים לשימוש.
ישנם מכשירים נוספים שגם משבשים ליזר. המפעיל יכול לזהוא בסבירות גדולה את המשבש מפני שהגלאי נותן לו שגיאה.
שיבוש הוא הכשלת שוטר ויגרור חיפוש באו
דגם המכשיר ליזר של המשטרה הוא LTI 20/20.
מעבדות כמו חרמון ( ויש עוד 2) ידעו לבדוק.
יש כמה מכשירי LTI בידים פרטיות.
יש גלאי בפיתוח ישראלי בשם זבוב שהם מדגימים באתר שלהם בדיקות מול מכשיר מדידה ליזר.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
לינק לרכישה?
היום היתי ביום חופש וניצלתי את העובדה שאני עם רכב שאפשר לשהות בו זמן רב בנוחות, עם שקעי טעינה למכביר. וירדתי לכביש הערבה.
לקחתי איתי את הוולנטיין 1 הוותיק שלי שעבר שדרוג תוכנה אצל היצרן לפני כ3 חודשים ואת היונידן R1. הם הותקנו ברכב-לא בסמוך זה לזה.
הממצאים-כפי שציין יואב פולס- הם ששני הגלאים תופסים בקלות את הדבורה מטווח גדול- אבל ליונידן יש יתרון נאה בטווח ההתראה-עוד לדעתי 300 עד 500 מטרים במהירות 120 קמ"ש. לאור העובדה שהיונידן זול יתר-הופתעתי לטובה.
מעבר לכך, הוולנטיין, כהרגלו, התחרפן כשבאו מולו מאזדות עם מערכת שמירת מרחק ונתן שפע של התראות לייזר.היונידן בכלל לא.
הוולנטיין נתן קריאה אחת על תדר KA שהיתה ללא סיבה. היונידן נתן אפס התראות שווא.
דניאל, מחילה. לא ראיתי את שאלתך.
הגלאי שלי נרכש באמזון.
לגבי היונידן, הוא שקט עד כדי חשש שהוא לא פועל.
התריע על ליזר רק פעם אחת בכניסה למנהרת יוקנעם מצפון לדרום. לדעתי היתה התראת שווא.
אני צריך לנסות לעדכן את בסיס הנתונים של המצלמות הקבועות. הבנתי שזה קצת בעיה
מצטער לבאס את הפוסט.
כאחד שמכיר את החידושים בתחום, בעתיד הקרוב אף גלאי לא יעזור לאף נהג,אלא רק עלול לסבך אותו.
מערכות הצילום המשטרתיות החדשות בעולם מבוססות על שילוב של מכמים (כמה מכמי"ם הפועלים בו זמנית ,ועובדים בטכנולוגיית סריקה) בצד המצלמה.
מי שקורא מגזינים על התחום יודע שכבר כיום יש מערכות מאוד אמינות מכשיר שסורק 5 נתיבים באותו כיוון, ויידע להצביע במדוייק על הרכב שמותקן בו גלאי.
בנוסף זה הרבה יותר גרוע ,יהיה צילום חזיתי, זיהוי פנים, ומציע לא להחזיק טלפון ביד [emoji6]
אני מניח שתהליכים אלו לוקחים זמן ואישורי מכון תקנים ודומיו.אבל זה יכנס בהקדם לשימוש.
במקביל כל הרכבים העתידיים הסמי-אוטומטיים, משלבים חיישנים בתדרים חופפים לגלאי המכמ ,זה בוודאות יבצע התראות שווא ויהיה חובה לעדכן הציוד או להחליפו.
אז בהחלט עומד להיות מעניין
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
הגלאי חוקי.
אין שום בעיה שיראו אותו.
וברשותכם שאלה, אתמול הגלאי זיהה ka שהגיע לשיא בצומת שעמדו בו שני טרקטורים.
פעם לטרקטורים היו ראדרים למדידת מהירות אמיתית מול הקרקע.
זה עדיין קיים?
עובד על תחום Ka?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
צר לי לבאס אותך, אבל ניכר שאתה ממש, אבל ממש ממש ממש לא מכיר את התחום. אבל אני כן אוהב את הביטחון שלך. במיוחד את הקטע של "קראתי מגאזינים" - מזכיר את ההוא שממליץ לאנשים לקנות סאנגיונגים וטראנואים כי אומנם לא היו לו כאלה אבל ככה הוא קרא באינטרנט.
כדי לסבר את האוזן - אני לא בא לטעון שאני מכיר את התחום - לפחות לא ברמות ההיכרות שלך, אבל נעים מאוד- זה אני. (אגב לא אישרתי לשום משרד עורכי דין להשתמש בחומרים שלי על המצלמות ועל אכיפה, אבל סבבה, זה בקטנה וזה עושה לי טוב)
https://www.facebook.com/BarOr.Maist...2606103565750/
אני עובד עם מתנ"א, כמה מעבדות מחקר של המשטרה, המשרד לבטחון פנים וכל הרגולטורים הקשורים בתחום. יש לי על הקיר במשרד מכתב ששלח פעם הדובר של מתנ"א כדי להתלונן על הנזק שאני עושה למשטרה- ובו הוא כתב שמדובר ש"ניכר שהקדשתי את חיי למלחמה במלחמתה של משטרת ישראל בעברייני המהירות". הוא לא טועה. זה פשוט קטע של דע את האוייב.
אגב- הנה דוגמאות למה שהמשטרה "חושבת שאני נלחם בה":
https://www.calcalist.co.il/local/ar...773712,00.html
https://www.ynet.co.il/articles/0,73...535867,00.html
מיותר לציין שאני גם טיפה עבריין מהירות.....
הדבר הראשון שרשמת כבר אינו נכון, גלאי רדאר חוקי בישראל. גם לגבי התדרים כתבת שטויות, בלבלת בין לייזר שמייצר FALSE בדגמים מסוימים ברכבים עם מערכות אקטיביות (גם, מזמן טופל) ועוד אוסף מרשים של פיסות מידע לא מבוססות. לגבי כל היתר, אם ניסית אולי לכוון למצלמות מהירות ממוצעת, אז לקראת שנת 2023 יהיה בחינה של הנושא. וגם כאן- רחוק מאוד ממה שאתה מתאר. אם בא לך, אתה מוזמן לקרוא על זה, עסקתי בזה השנה לא מעט:
https://www.calcalist.co.il/local/ar...838095,00.html
עם כל הכבוד, תומר,
למה שנאמין לך ולא למר בחור שמעליך? כי יש לך תעודת עיתונאי? תעודת עיתונאי בימינו (לצערי הרב מאוד מאוד) לא שווה את עלות הנייר (או פלסטיק?) שהיא עשויה ממנו.
לך תביט בכתבות המטופשות שמפורסמות עתות לבקרים בכל מיני אתרי חדשות "מכובדים" (בלי לציין שמות כמובן), כל פעם שמתפרסמת כתבה בנושאים שאני במקרה בקיא בהם אני רואה את גיבוב חצאי האמיתות (עורכי הדין כנראה דואגים שלא יתפרסמו שקרים מוחלטים) שמפורסמות כדי לייצר מצג שווא שיביא רייטינג.
הפרובוקציה היא מכוונת. אני נוטה להאמין שאתה אדם מקצועי וכי מה שכתבת מסתמך על מחקר כלשהו, אבל תכלס לא נתת סימוכין לכלום. קישרת לכתבות שאתה בעצמך כתבת.
אם להאמין לך או למר בחור? כנראה שאאמין לך. אבל זה כתוצאה מנטיית לבי ולא מאיזושהי אמת אמפירית שהוצגה כאן. שזה בסדר, לא כל פיפס שאנחנו רושמים פה אנחנו מגבים בנתונים, אבל בכל זאת, די השתלחת בו...
מהסיבה הפשוטה שהוא כתב שטויות. ושטויות איומות - והציג אותן כמציאות. בלי לתת שום סימוכין לכלום. אני יודע שמה שהוא כתב הן שטויות כי אני די מקדיש לזה זמן ומאמץ. כי זו העבודה. אם אני לא מבין בזה הרבה, אז ניכר שבזבזתי כמה מאות שעות על ללמוד תחום. העבודה שלי אינה רק לכתוב אלא גם לחקור. למעשה- הכתיבה היא כולה הקצה של הקצה. אני מסתכל על מה עשיתי השנה בתחום שבו אני טיפה מבין. לא הרבה. טיפה. אני רואה כאן פעילות יחסית מתונה שלי עקב קורונה. בוא נסתכל על פגישות: זה כולל מעל 30 שעות בית משפט בתיקי מהירות - כמובן כולל המשפט בב"ש בו ערערו על המצלמות. אני רואה ביקור אחד במעבדות מחקר שעוסקות בתחום ועובדות עם המשטרה, לא מרחיב כרגע. פגישות עם וועדה שעובדת עם מבקר המדינה בנושא בחינת אמצעי אכיפה עתידיים (שוב, מה אני מבין בזה....מה הם רוצים ממני!?!?!!?) פגישה אחת עם אנשי מכשור של מתנ"א כולל הדגמות, אני לא רוצה להיכנס לזה כרגע, בעתיד יטופל. אני רואה כאן כמה ישיבות במשרד לבטחון פנים שאני לא מרחיב בהן בגלל שעוד לא יוצא מהן הרבה לעת עתה אך הן קשורות בנושא אכיפת המהירות. כמובן, עורכי דין מפה ועד הודעה חדשה, זום בעיקר. בכל זאת צריך ללמוד על מה אני מדבר. וכו.
דיברת על סימוכין. סימוכין למה? לזה שהשטויות שהוא כתב לא יתרחשו? הבן אדם מתחיל בהסתמכות על זה שגלאי רדאר בכלל אינו חוקי. אז עם מה אני אמור בדיוק להמשיך כאן?
אז לא הבנת אותי. לא נורא.