תגובה: רוצה ג'יפ ויש לי שאלות =] מלאתי הכל לפי האשכול הנעוץ עם כל ההבהרות =]
כי עלויות הרכישה לרכב שטח גדול ומזדקן עם 400 אלף קמ הם רק חלק, ו כנראה אפילו לא חצי, מהעלויות הצפויות לרוכש בשנתיים הראשונות.
להבנתי המצב אמור להיות טוב בהרבה עם ג'ימני או ויטרה צעירים יותר ועלויות אחזקה נוחות יותר.
נשלח מהנייד
אני אתייחס רק פאג'רו קינג 2001 שפות"ש כתב עליו.
אם כבר הלכת לרכב כל כך ישן תרד עוד שנה אחורה וקח פאג'רו q בסופו של דבר זה רכב הרבה יותר פשוט עם פוטנציאל תקלות יותר נמוך. זו הבחירה שאני עשיתי לפני חמש שנים שקניתי את ה-q שלי.
גילוי נאות, הרכב שלי למכירה.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
בתקציב זה אני מצטרף להמלצה לחפש את הסוזוקי הרענן ביותר שתמצא. זה באמת רכב שיושב יפה מאוד על התפר הזה שבין רכב כביש טוב (פחות בהשוואה לקרוסאוברים רכים יותר) לבין רכב שטח קשוח (פחות בהשוואה לרכבים הקשוחים כמו פאג'רו ולנד קרוזר). יש לו שוק שיפורים בסיסי ומעלה לכל הדגמים והוא עושה את כל זה תוך שמירה על עלויות אחזקה שפויות באופן יחסי.
יש גרנד ויטרה קצר עד מ-98 עד 2006 (הישן) ומ-2008 (החדש)
יש גרנד ויטרה ארוך מ-98 עד 2003 ומ-2006 עד 2015
יש גרנד ויטרה ארוך מאוד (xl7) מ-2002 ועד 2006
יש גם ג'ימני שגם היה לי אבל לפי התשובות שנתת לשאלון נראה לי לא מתאים
אם אתה מושך לכיוון גרנד ויטרה 2006 ומעלה שים לב שבשנתון זה הרכב מגיע ללא בקרת משיכה וזה ממש חבל (גם בשטח וגם בכביש) אז תתאמץ קצת ותקנה 2007 עם בקרת משיכה (בשנתון זה לחלק יש ולחלק אין).
חפש בראש פורום סוזוקי מדריך רכישה לגרנד ויטרה שיעשה לך סדר על הדגם הזה. בגלל שהרכב שתיין יש עדיין אפשרות להשיג רכבים עם קמ נמוך (סוג של חרב פיפיות)
מוזמן גם לסיבוב על שלי
בהצלחהhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...35ab9e2aed.jpg
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk