הרמתי כזה, היה כבד יותר מחישוק ברזל 15״.
Printable View
תקרא שוב..
רכבים ממוגנים כמעט תמיד יפורקו לפני גריטה או מכירה כגרוטאה, כולל סופות ממוגנות, להבדיל מרכב רגיל.
זה חישוק של רכב ממוגן, עם המיגון עדיין מורכב(בארץ אסור לאזרח להרכיב רכיב ממוגן ירי ברכב ללא רישוי מתאים, בגלל תופעה שעבריינים עשו זאת).
בהפשטה הזו מורידים הרבה דברים, גם חישוקים.
גיר ורכבת הינע ונספחי מרכב אחרים במרבית המקרים לא מפורקים ואותם אתה רואה בחלפים שפורקו.
כשהוציאו את כלל מערך ה-CJ משירות צבאי נמכרו רשמית רכבים חומים שאינם ממוגנים במצב מעולה ישירות מימ״ח, לחלפים, אבל זו הייתה מכירה רשמית.
כמות החלקים ה״מושאלים״ מסדנאות צבאיות הוא דבר כאוב, כל כמה זמן מפורסם עוד מקרה.
לא רואה סיבה לתדלק את התופעה אם לא ברור ב100% מה מקור החלק.
תכל'ס במהות אתה צודק .... למתעניינים כדאי לקרוא את הביקורת של יאיר יורם ( יה-יה) ודורון אלמוג ( אברוצקי) במסגרת ועדת וינוגרד על לבנון 2 ( בדגש על "ביצועי" אוגדה 98).....וגם להיזכר בפוסט על הדויד מבוסס ההיילקס שלא עוצר....
....וכן זה קשור לעובדה שהצבא משליך גאנטים שעלו למשלם המיסים ממון רב ( ישירות או בעקיפין).
מצער שהפתרון הכמעט בלעדי למצב ההזוי הזה זאת מלחמה כמו מלחמת יום כיפור שתעשה reset אכזרי לכולנו.
גנבה ( לא מבין את הביטוי "מושאל" במקרה הזה) היא פסולה, זו פשוט עברה.
אני, ואני חושב שגם דרור, התכוונו למשהו אחר לגמרי. רכבים שמוצבים בשטח (בעיקר) לצרכי מטרות.
חלק מהרכבים האלו מגיעים לשטח בנסיעה (עצמאית), במצב תקין ( אמנם זקנים, אבל תוחזקו עד הרגע האחרון).
חוץ מהבאלגן האדמינסטרטיבי, אני לא מבין מה רע בזה שמישהו מציל את הטבע מקצת זיהום ומחזיר לשימוש ברזל, גומי ופלסטיק ללא זיהום וללא תהליכי מיחזור מסובכים.
תראו איזה קטע - נראה אם הגולשים פה גם קוראים או רק כותבים :rolleyes:
הגולש הבא שכותב בשרשור הזה משהו שלא קשור לנושא השרשור, מקבל הרחקה מג'יפולוג לשבוע. לשיקול דעתי הבלעדי, ובלי יכולת ערעור.
עדיין לא הבנתי אם יתאים על דיסקו 2
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
אם מתאים לדיסקו 1, למה שלא יתאים לדיסקו 2?
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
וואלה.
אז כנראה לא מתאים לדיסקו 2
אותי מעניין לדעת איך מרכיבים את הצמיג, הרי הטבעת runflat רחבה בהרבה מהג'אנט
אסף כתב שהוא פריק ל2 חלקים, אם אני מבין נכון, זה כמו חישוק של משאיות של פעם.
עדיין, צריך ל"העביר" את הצמיג מעבר לטבעת הרחבה.
מממ,, לא בטוח
לא בכלל לא. הרכבתי לא מעט כאלה.
חפשו ביוטיוב
Two piece bolt together
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
תודה: -)
האמת היא שהrunflat האלה נראים שונים לגמרי ממה שהכרתי בצבא. שם זה היה שני חצאים שמחברים בתוך הצמיג אחרי שהוא חצי מורכב.
כאו זה נראה כמו יציקה אחת (תכלס, זה יותר דומה לבוגי של נגמש...).
טוב, הצלחתם לבלבל אותי, ויש מצב שבא לי עליהם...הלוק השחור הזה עושה לי את זה..
אז,בבקשה תשובה קצרה ולעניין:
1.כמובן שמפרק את הראן פלאט
2.לא מזמין שום טבעת מיוחדת להרכבה כמו ביד לוק
האם זה מתאים לצמיג טיובלס רגיל?
תודה!