תגובה: הארמון , תלם עשת והאיזור...
אוקי, הזכרון לא משהו, וגם בפוסט הקודם צלחנו את השטח ולא נכנסנו לארמון.
מי יודע לומר האם יש קליטה בארמון?
גם ברמה של לטפס אם צריך, (לא טיפוס אתגרי מדי, הבנאדם עם רגל אחת תקינה והשניה חצי תקינה) 50-100 מטר כדי לדווח הגעה בשלום לחניון ולשלוח נ,צ. לחפ"ק המודאג.
הארמון , תלם עשת והאיזור...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אוקי, הזכרון לא משהו, וגם בפוסט הקודם צלחנו את השטח ולא נכנסנו לארמון.
מי יודע לומר האם יש קליטה בארמון?
גם ברמה של לטפס אם צריך, (לא טיפוס אתגרי מדי, הבנאדם עם רגל אחת תקינה והשניה חצי תקינה) 50-100 מטר כדי לדווח הגעה בשלום לחניון ולשלוח נ,צ. לחפ"ק המודאג.
אין קליטה בארמון.
השטח צמוד לארמון מצומצם ולא נוח, מבולדר וקטן, ותכלס זה השטח לרכבים לעשות סיבוב כדי לצאת.
זה לא מקום לעשות חניון לילה.
לבקר, ולנסוע לעמק הדממה או לתלם.
יש קליטה כשעולים ברגל גבוה מחוץ לערוצים, או תו״כ הנסיעה לא רציף.
הארמון בציחור לא בתוך שמורת טבע.
אולי בעתיד האיזור יוכרז.
ולכן אין בעייה להיכנס לשם, ולפקח יש סמכות לתת ב"מ רק במקרה של חוק הנקיון , פגיעה בערכי טבע מוגנים וציד.
ב"מ?
בלתי מספיק?
ביטחון מידע?
ברירת מחדל אולי?
נשלח מהנייד
[QUOTE=איל מ;929889]הייתי השבוע.
אם מגיעים מכיוון עמק דממה, יש איזה מעברון בסיבוב וסכין, שעלול להושיב סילברדו. מעבר לכך, אין עבירות מיוחדת.
מה שכן, זהו שטח אש רטוב, ויורים שם גם מעל הציר. (לכל מפירי הסגר). הייתי צריך לחכות בכניסה לשטח עד שהצלחנו להשיג את הכוח המתאמן כדי לעבור.
- - - Updated - - -
מה דעתך על רמת העבירות לפורסטר סטנדרטי שם?
יש איזה אתגרים מיוחדים?
ET
כמו שאמרתי- הזכרון לא משהו.
ואני גם לא סגור על רמת העבירות של פורסטר סטנדרטי.
אבל לא זוכר דברים היסטריים.
היה דיון על זה בהקשר של ג'יפונים, חפש אותו (מילות חיפוש רלוונטיות בצירוף www.jeepolog.com, בגוגל. לא בחיפוש של האתר).
עריכה:
הנה מצאתי:
https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/122378-%D7%94%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%A6%D7%99%D7%97%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A9-13-%D7%A2%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%98%D7% A8
העליה מהציחור קלה מאוד לרכב גבוה. לרכב נמוך (פג'רו ומטה) יהיו נזקים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
ב"מ?
בלתי מספיק?
ביטחון מידע?
ברירת מחדל אולי?
נשלח מהנייד
ברירת משפט.
תגיעו מעמק דממה.
למעט טיפוסון אחד קצרצר, זה שביל נוח והכי חשוב: מאוד-מאוד יפה.
יש קטע קצר של "רכבת הרים" עם סיבובים ונסיעה על קו רכס, ואז יורדים לכיוון מערב ופונים שמאלה לארמון. לא ניסית יעם סובארו, אבל אני נוטה להמר שנהג טוב שנוסע בסובארו כחלק מקבוצה של רכבים חזקים (עם הילוך כוח, שיוכלו לתת משיכה פה ושם), יצליח להגיע. אח"כ לרדת לציחור - יהיו כמה שניות של אקשן, אבל עם מכוון טוב הסובארו אולי תצא ללא נזקי פלסטיק. בדגש על אולי.