תגובה: זקוק לסיוע בימים הקרובים (עד 1/11/20) בנגרר ו/או שטח איחסון ו/או מחסן גינה
קודם כל המון המון המוווןןן תודה לכולם על ההתגייסות, קיבלתי עוד הרבה פניות בערוצים פרטיים וזה ממש מרגש ומחמם את הלב.
זה בכלל לא מובן מאליו, ועוד בהתראה קצרצרה ובסופ"ש.
צוות המשימה נבחר, בעיקר ע"פ מרחק גיאוגרפי ובריאות פיזית, אז תודה מיוחדת לאורי, שמעון, אסף ואיתי :)
עכשיו רק נשאר להרכיב את המחסן, 450 ברגים, שישמרו עלי השמיים ...
אז לילה טוב ושוב המון תודה לכולם, מקרוב ומרחוק :)
תגובה: זקוק לסיוע בימים הקרובים (עד 1/11/20) בנגרר ו/או שטח איחסון ו/או מחסן גינה
יש סיפור בניה ב readers rides למחסן?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
קודם כל המון המון המוווןןן תודה לכולם על ההתגייסות, קיבלתי עוד הרבה פניות בערוצים פרטיים וזה ממש מרגש ומחמם את הלב.
זה בכלל לא מובן מאליו, ועוד בהתראה קצרצרה ובסופ"ש.
צוות המשימה נבחר, בעיקר ע"פ מרחק גיאוגרפי ובריאות פיזית, אז תודה מיוחדת לאורי, שמעון, אסף ואיתי :)
עכשיו רק נשאר להרכיב את המחסן, 450 ברגים, שישמרו עלי השמיים ...
אז לילה טוב ושוב המון תודה לכולם, מקרוב ומרחוק :)
אם בכ"ז תזדקק לעוד מישהו תעדכן.
אני מהוד השרון.
אורן.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
יש סיפור בניה ב readers rides למחסן?
אולי בפורום גינון..
בכל אופן, זה לא יקרה היום, אני פשוט מרוט מדי.
נפרוק את הדברים אצלי על הדשא הסינתטי ואארגן אותם אחרי כן בזמני החופשי..
לילה טוב :)
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
orenc
אם בכ"ז תזדקק לעוד מישהו תעדכן.
אני מהוד השרון.
אורן.
תודה, מאמין שנסתדר.
מתנצל רק עכשיו ראיתי והייתי שמח לעזור (ג'יפ, אחסנה) אבל למען האמת נפלה עלי אתמול בהפתעה משימת עזרה אחרת במפתיע (חילוץ חבר אחר ממעצר) - סיפור לא נעים על רקע אישי של אדם נורמטיבי לחלוטין -
בכל מקרה אם במהלך השבוע תזדקק לעזרה (אהיה פנוי מיום שני ) אני לרשותך.
זהו, הכבודה הגיעה ליעד בשלום, אפשר לחזור לענייני המחסן..
שוב המון המון תודה לאורי, איתי, אסף ושמעון על כל העזרה, ולכל האחרים על ההתגייסות והנכונות, זה לגמרי לא מובן מאליו.
עם כל הקשקושים שהולכים כאן, והויכוחים וההתנגחויות, ברגע האמת אנשים עוזבים את הכל ומתגייסים. שאפו לקהילה הזו, שכבר פעם שנייה השנה מצילה לי את הישבן (ואת הצ׳רוקי) במצבים לא נעימים.
תודה [emoji846]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...702c22cb32.jpg
היי,
רק כעת אני רואה את השרשור (לאחר טיול ארוך בדרום). אם אפשר עדיין לעזור בכל דרך שהיא, כמובן שאשמח.
התאוששות מהירה מהמשבר הבלתי צפוי ובהצלחה בהמשך הדרך.
נשלח מהנייד
ממש בזמן פציעות (כבר היה טפטוף קל אבל ללא נזקים)...
את המחסן לא הספקתי להרכיב בזמן (הוא מורכב חלקית ודאגתי להכניס את חוברת ההוראות הביתה), אבל הצ׳רוקי עצמו כבר כאן אז מילאתי אותו בחלקים, והיתר במרפסת או בבית.
המשך יבוא, אבל עם הרבה פחות לחץ...
שוב המון תודה לכל מי שהציע ועזר בהעברות ואחסון, ולרועי מאלף האריות האמיץ שעזר (ועוד יעזור) לי עם המחסן [emoji846]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8511eb78c6.jpg
אם נשאר רק לצבוע - זה אתה יכול לבד. באמת לא מסובך.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
נשארו 2 סדקים (שאני יודע עליהם) שצריכים ריתוך חוזר, ולדעתי יש גם עוד עבודת פחחות ...
אם תרצה ברזנט גדול נקי לכסות אותו זמנית רק תגיד...
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
רוצה רוצה, בדיוק חשבתי על זה, שלא יחליד איפה שהברזל חשוף, לפחות לא מייד ...
בחייך, אתה משווה את זה לברזנט כולל משלוחה תוך חצי שעה עד הבית בחינם ? ועוד עם עזרה לפרוש מעל הרכב ??
אורי, אתה מלך, שיחקת אותה.
מדהים איך הקהילה מתגייסת כשצריך עזרה. בלי חארטות ובלבולי מוח, באים ועוזרים.
זהו, עכשיו באמת ירד הלחץ ואפשר לחשב מסלול מחדש, בנחת
שוב המון המון תודה [emoji846]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4a3d0e1cf8.jpg
עכשיו תקשיב טוב. לא מכסים אוטו בברזנט בלי לפרוס ברזנט יותר עבה מלמטה. זה לא נושם. ומהאדמה עולה הרבה לחות. במיוחד אם יש חלקים לא צבועים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
נדב, חלילה לא משווה, העליתי זאת כשירות לציבור אם עוד מישהו מחפש פתרון דחוף לקראת היורה.
הכי טוב ברזנט מבית טוב מחבר ג'יפולוג!
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
עכשיו תקשיב טוב. לא מכסים אוטו בברזנט בלי לפרוס ברזנט יותר עבה מלמטה. זה לא נושם. ומהאדמה עולה הרבה לחות. במיוחד אם יש חלקים לא צבועים.
מקדימה ומאחורה הברזנט לא מגיע לרצפה. זה מספיק טוב ?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f115f6856c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...59f379336d.jpg
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Asaf-a
נדב, חלילה לא משווה
זה היה ציני [emoji846]