למה סתם לקבוע בלי לדעת את העובדות?
במקרה אני מכיר את המוכר.
הרכב הוא FJ45 טנדר, יש לו מנוע דיזל מקורי של טויוטה, ולרכב אין רשיונות.
במודעה שפורסמה בפייסבוק מצויין זאת במפורש.
מי שרוצה לדעת עוד, שיתקשר לבחור.
Printable View
יש דרך חוקית להכשיר כזה רכב ולקבל עבורו רישוי?
אם הייתי ממש חזק במוטיבציה לזה - הייתי מייבא סריה 40 אספנות גרוטאה מאירופה (היה אחד מפורק באמצע שיפוץ ב1500 יורו לא מזמן) ועושה משניים אחד.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מירדן אי אפשר להביא?
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
בעיות בירוקרטיה קלה
כדי להביא גרוטאה חוקית בחופו דינרים....
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
- "גברתי המקסימה, שמי ג'ורג' ואני מיליונר. האם תסכימי לקיים עימי יחסי-מין ובתמורה אשלם לך מיליון דולר במזומן?..."
- "אהההממממ......מיליון דולר?..... נראה לי שכן.... אני מסכימה!"
- "הו - פאק! לצערי נמצא בכיסי כרגע שטר אחד בלבד של 100 דולר.... אלף סליחות גברתי. האם תסכימי להסתפק כרגע ב-100 דולר?................."
- "מנוול חצוף!!!.... מה אתה חושב לעצמך שאני?.... נראה לך שאני זונה?!....."
- "גברתי, על מי שאת ומה שאת, אני סבור שכבר הסכמנו. עכשיו זו רק שאלה של מחיר".
(ג'ורג' ברנרד שו, מנהל משא-ומתן על מחירו של זיון עם גברת אחת).
כבר לא מעט שנים, רבים סבורים שאלוהים נוסע בטויוטה-לנדקרוזר-הקלאסי של פעם. והנה, מרכבת-האלים נמצאת כאן. פחים על ברזלים, והיא אמיתית לחלוטין. אין לה רשיונות.... נו באמת. בשורה התחתונה זה רק עניין סמנטי. לכלכ דבר יש מחיר. הכל ניתן לסדר תמורת מעטפת מרשרשים שמנמנה. תשאלו כל פקיד-עיריה והוא יסביר לכם איך זה מתנהל.
אני משוכנע שג'ורג'-ברנרד-שו ידע טוב מאוד על מה הוא מדבר. תמורת הסכום הנכון, בסופו של דבר אפשר גם להצליח לשכנע את אחת מהפוסטמות במשרד הרישוי (שמין הסתם הרבה-פחות מצודדת מהזנזונת של ברנרד-שו) להנפיק רשיונות חוקיים לחלוטין ללנדקרוזר-טנדר FJ45 (שמי יודע איך צץ פתאום בישראל. אולי הוברח בדרך-לא-דרך מאחת ממדינות ערב?... אולי שימש את אחת מיחידות השושו של בחורינו המצויינים?.... אולי שימש את המחבלים יימח שמם וזכרם ונפל שלל בידי צה"ל באחת ממלחמות ישראל, עמד ונרקב באיזה מגרש ורק בשניה האחרונה מישהו הצליח להציל אותו מהשמדה?..... לעולם לא נדע) - ולאזרח אותו כדת וכדין. זה הכל עניין של לחיצה על כפתור במקלדת - ורק שאלה של מחיר.
מכיוון שאנחנו לא יודעים למה אין רשיונות,
ההתלהמות הזאת מיותרת.
אולי משברנפשי ידע לשפוך קצת אור על באילו מקרים ניתן להוציא רשיונות, ובאילו לא (כולל המקרה של האביר).
זה לא משנה למה יש מין מצב כזה שבו מכונית קיימת ומוחשית אבל אין לה רשיונות.
עובדה שאין.
אלה רק ענייני בירוקרטיה - תקנות וחוקים מטופשים למיניהם של דמוקטטורת-פקידונים עלובה ומתועבת.
טיפש אחד זרק אבן לבאר - אלף חכמים לא יכולים להוציא אותה.
אבל תמורת הסכום הנכון, אותו טיפש ימהר להשתלשל בחבל לתוך הבאר, יצלול במים וישלה את האבן.
אין צורך לטרוד את מנוחתו של כתבנו במכוני הרישוי. מדינת ישראל מתנהלת ככה כבר הרבה שנים. לכן כתבתי - שאל כל פקיד-עיריה איך מקבלים אישור לסגור מרפסת, להכניס מזגן בקיר חזית, לבנות בניין, לשתול דשא. והוא יסביר לך בחיוך וקריצה שהכל מלכתחילה אסור-אסור-אסור, אבל מעטפה שמנמנה מסדרת מיד היתר חוקי ואף אחד לא ישאל שאלות.
ניקח את זה קצת הלאה?... ככה נבנו בישראל שכונות שלמות. ככה נרכשו גם צוללות. הנה אנחנו גולשים לפוליטיקה..... אז סטופ.
אבל השורה התחתונה מאוד ברורה - דמוקטטורה-פקידונים-בלהבלהבלה.... העניין הוא חוקים ותקנות ואיסורים מיותרים שהם-הם יוצרים את השחיתות. וזה לא רק אני חושב ככה - טקיטוס אמר את זה, כמה אלפי שנים לפני: "ככל שתגבר שחיתות במדינה - כן ירבו חוקיה".
ואני, שדעותיי על מדינת ישראל ומערכות השלטון והניהול שלה ידועות, משוכנע שהמטרה שמאחורי התקנות היתה מלכתחילה לייצר את הפתח לשחיתות. עוד ערוץ של הכנסה מהצד לאנשי שלומנו.
בואו נודה..
אם היה לזה רשיון או אפשרות לרשיון, אז גם אם זה מנוע דיזל משנתון מתקדם באקזמפלר שאמור להיות בנזין, רובנו הייינו לוקחים אותו בשמחה.
זה רכב סופר קלאסי, ולא סתם ״אייקון״ מוכרים כאלו בכשירות ״אפס״ בהמון כסף, מגרסאות נאמנות מקור ועד מודרניזציה מלאה מתחת לפחחות קלאסית.
תכלס, אנחנו מברברים עליו כי בא לנו כזה..
מאוד מאוד בא לנו כזה. לכולנו.
עם מנוע בנזין, דיזל, מימן, חשמל, קיטור....
וזה למרות שכאוטו?.... נו שויין. בתכל'ס? ה-FJ45 הוא רכב שמקביל כמעט בהכל - בגיל, בתכנון, במבנה, אפילו בדמיון החיצוני, לטנדר ויליס....
נעזוב לרגע את הקטע של אספנות ונוסטלגיה - כל היילקס נוסע ומבצע ועובר טוב יותר ממנו.
אבל - וזה אבל גדול מאוד - מבחינתנו ההיילקס לעולם לא יהיה מגניב כמו FJ45.
תהיה בטוח שבירדן - איפה שיש כאלה בכל פינה כמו זבל, רובם במצב צבירה הרבה פחות אטרקטיבי מהאקזמפלר הישראלי היפה הזה, מתלהבים קצת פחות.
הבן שלי טוען ש"אוטו לא צריך להיות טוב, מהיר, אמין, מתנהג או שימושי. הוא רק צריך להיות מגניב".
והוא צודק. ומבחינתי FJ45 הוא מגניב. וזה למה אני מת על הדגם הזה. הוא כל כך מכוער עד שהוא פשוט מדהים ביופיו.
אין מה לעשות, קלאסיקה. לנצח זה יישאר "ג'יפ-טויוטה" האחד והיחיד.
אם היה לי את הכסף המיותר לשטויות + הסכום הדרוש כדי לפלס את הדרך ולהתגבר על מכשולי הניירת, הפקידונים, השוחד.... לא הייתי מהסס.
בחיי שלא קראתי את הכל דרור, מצטער אם אני חוזר על דברים.
אבל זה מאטד משנה למה אין רשיונות. כי אם זה משהו שהורד פעם מהכביש, אולי ניתן להחזיר אותו, ואםזה משהו שמישהו מצא בשולי הכביש בסיני אחרי יום כיפור, אז כנראה שלא (ולא מעניינות אותי השיטות הלא חוקיות).
נכון שאני לא אקנה את הfj בכל מקרה, אבל אביר ידני- וואלה, קיים סיכוי.
אפשר לזהם כל שרשור בהקאת זפת שחורה ומרירה ישר מהריאות. אבל ממש לא חייבים.
אין רשיונות כי זה לא כלים שעברו רישוי (לא האביר ולא הקרוזר) , הראשון מן הסתם כי יועד לייצוא השני מן הסתם כי נלקח שלל . בשני המקרים המשמעויות של רישוי כוללות לא רק פרוצדורת רישוי אלא גם מיסים
זה מה שאתה לא מבין. זו לא זפת שחורה אלא הכרה מוחלטת (מרירה במקצת, אני מסכים) במציאות שאנו חיים בה.
לשחיתות שפשתה בארץ הזו בכל פינה יש גם צדדים "חיוביים", אם אפשר לקרוא לזה כך (?....) אני באמת ובתמים מאמין שבמציאות הישראלית של 2020, כשבאמת רוצים משהו וכמובן גם יכולים ומוכנים לשלם, אין דבר כזה "אי-אפשר". הכל אפשרי. והיי - זו לא צוללת! זה רק אוטו. אני לא רואה שום הבדל בין ה-FJ הזה לבין האביר ההוא. זה וגם זה הם רק ערימות של ברזלים וגומיות עם מנוע. גם לכסף אין ריח. המגבלות הן רק סמנטיות ובירוקרטיות.
עצם העובדה שאתה מהרהר ברצינות, בקול רם, באפשרות ההיפותטית/ריאלית שאחד האבירים הידניים ההם יהיה שלך, מוכיחה שברנרד-שו צדק - עכשיו הכל רק שאלה של מחיר. כמה תהיה מוכן לשלם כדי שזה גם יקבל לוחית צהובה של מדינת ישראל. בין אם באופן חוקי (נגיד, בצורת תשלום מס למדינה, כמו על רכב אספנות?....) ובין אם באופן לא-חוקי (בצורת שוחד למי במשרד הרישוי שלוחץ/ת על כפתור במקלדת, והופ - יש לרכב זהות ורשיון).
כאילו, לרשום ברשיון באמצעות מאכער, מידת צמיגים שאינה מקורית, זה פחות קרימינלי?.... לזייף מספר מנוע, פחות פלילי?... או להלביש על רכב כזה את הזהות של רכב ישן אחר שירד מהכביש מסיבה כלשהי, האם זה יותר חוקי והגון?... לא תאמין כמה כלים בבעלותם של אנשים טובים, הגונים, צדיקים וישרי-דרך מכל בחינה אחרת שתעלה על דעתך, נוסעים ככה עם לוחית צהובה כבר הרבה מאוד שנים. נכנסים לטסט, עוברים אותו, והכל בסדר. השמיים לא נפלו.
וזה לא כי הם קרימינלים. הם ממש לא! זה רק כי בגלל שהמערכת מערימה על אזרחיה מגבלות וקשיים בלי סוף. ואז אין ברירה אלא לבחור - לוותר על החלום, או לחפש ולמצוא את הפרצות והקומבינות. הרוב מוותרים, אבל יש כאלה שמוצאים את האפשרות, אי שם באיזור הדמדומים.
אז מי שבאמת ובתמים רוצה להילחם בשחיתות ולשים לה סוף, ימצא שאין לו ברירה אלא להסיר את רוב ההגבלות האלה שבינינו, גם אתה תסכים שאין להן שום הצדקה חוץ מאשר להדק את אחיזת החנק ותו לא.
אמלק
זה פשוט לא מקדם את השרשור לשום מקום