עזוב מנוע... איזה היגוי וחיזוקים יש שם?
Printable View
סופה זה לילדים...
https://www.youtube.com/watch?v=iXrx...orTrendChannel
שלמה, שאלת וקיבלת תשובה.
ראית איזה תאוצת ROLL-ON יש לדבר הזה?.....
הג'יפ של גואטה, אם היה נועל צמיגים שמתאימים לכביש, כנראה יכול הרבה יותר......
אבל מה שמעניין זה איך בנוי ג'יפ שרץ 200++ מעבר למנוע - הג'יפ הלבן הזה לא נראה מפלצת סלעים. הסט-אפ כנראה קרוב למקור. לא מכיר את האוטו אבל אם בנו אות וברצינות כנראה חיזקו/החליפו סרן קדמי למשהו שיחזיק עוצמות כאלה.
אם זה אחד מהבדואים אבירי הדיונות, אז הקפיצים ככל הנראה מאוד קרובים לסט-אפ מקורי, אם לא מוקשחים אפילו. ואז זה עושה רק טוב להתנהגות כביש וליציבות כיוונית.
לעניין ספורט מוטורי ותקננה 380 ותרבות מוטורית בכלל.... אין לי כוח להיכנס שוב לויכוחים הישנים, לשפוך את מררתי על חוקי המדינה ועל מערכות השלטון המנוולות שלה, השנואים עליי עד תיעוב.
איזה אינטרס יש להם שתהיה לך תרבות?....
על אחת כמהו כמה תרבות מוטורית?.....
ובכלל מה להם ולתרבות מוטורית אם הם לא שולטים בה?....
נראה לי שתאוצה כזאת על אספלט, בסופה, עושים בהנעה אחורית. לא נראה לי שהסרן הקדמי משחק תפקיד משמעותי מלבד להחזיק את הגלגלים במקום.
אבל ברגע שייכנסו לשטח, נגיד הדיונות שהם כל כך אוהבים....
מכות הכוח ממנוע LSX כזה על דנה 30?..... עם גלגלים 33 שהסופה הזו נועלת, אולי יחזיק. לכמה זמן? אין לי מושג.
יש סרטונים של הג'יפ הזה בדיונות ובעיקר בדיונה הגבוהה בנחל לבן (הפירמידה) שנראים כאילו לקוחים מערב הסעודית/ דובאי עם איך שהרכב בולע אותם
חיזוקים? יציבות? אין לסופה שום בעייה לסגור 200 קמ"ש וגם הרבה יותר, צריך רק מנוע חזק. אני חוזר על הערכתי (המלומדת במקרה זה) שסופה מקורית לחלוטין מכל בחינה למעט מנוע עם בערך 300 כ"ס תעשה את זה בקלות. רוב הסוסים נדרשים כדי להזיז את האויר הצדה שלא יפריע.
בשביל הפרופורציה, הרכב הראשון ששבר את מחסום ה200 קמ"ש היה הStanley Rocket: מנוע קיטור, גלגלי אופניים על באמת, שנת 1906, הנהג פרד מריוט על החוף בדייטונה. שנה אחרי זה הוא ניסה לשפר את השיא, ובסביבות ה250 הרקטה התעופפה. לפי ויקיפדיה פרד יצא מזה חי.
קובץ מצורף 131585