EMS זה לא פריט. זה השילוח של דואר ישראל.
Printable View
שאלתי אם וכמה עמלה אני יצטרך לשלם לעמילי המכס בדואר ישראל ( אם החבילה נשלחה בדואר רגיל) לא ems .
לא כמה מס על החבילה אני צריך לשלם ( ולא מהו חישוב המס ) .
תודה על התשובה המהירה .
דואר ישראל עדיין לא גובה עמלת שחרור ממכס.
כל זה נכון לפריטים רגילים שאין עימם בעיה מיוחדת.
לא ציינת מהו הפריט וכיצד הוא סווג לצרכי יבוא אז אני מניח שמדובר בפריט סטנדרטי שלא דורש טיפול מיוחד.
נשלח מהנייד
erezgur
כתבתי שהפריט מעל 75 דולר ואצטרך לשלם מעמ
זה מוצר מיחשוב , אין עליו התייחסות מיוחדת חוץ מהמעמ .
אז לא הייתי חושש יותר מדי.
רכשנו לא מעט פריטים דומים, מה שדורש מס - מקבלים הודעה ומשלמים ואין בעיות מיוחדות.
אני רוצה לציין שלמוצר הזה באמת אין שום קשר לעולם הרכב .
אני נמצא בפורום הזה רק כי התייחסתם לנושא המיסים .
תודה רבה על התשובה .
דואר ישראל חייבו אותי באמת רק על המע"מ לפריט ללא דמי עמילות מעבר . זה אפילו היה מהיר . את הודעת התשלום קיבלתי מייד איך שהפריט קוטלג במקום האיסוף והתשלום שילמתי מייד אונליין בלינק לאתר ממשלתי .
אני רוצה לציין שקשקניתי את המוצר הערך שלו היה מתחת ל 75 דולר ( נקנה ביורו ) , כשהוא הגיע למכס הערך שלו היה מספר אגורות מעל 75 דולר ולכן שילמתי מע"מ . אבל זה כבר סיפור לפורום אחר .
א. תודה על העדכון.
ב. לקח א' - במקרים גבוליים כאלו עדיף לשלם בדולרים ואז יש לך קבלה שמראה את המחיר בדולרים.
ג. גם במקרה שתיארת, למרות שמדובר במע"מ של קלים ספורים, יכולת להגיש ערעור (מילוי טופס פשוט באתר) עם צילום החשבונית שבה מופיע הסכום ותאריך הקנייה (ואישור אמצעי התשלום - פייפאל או כרטיס אשראי) ולבקש לפתור אותך מתשלום המע"מ כיון שברגע הקניה הסכום היה מתחת לרף המכס. סיכוי סביר שתוך 24 שעות היית מקבל פטור מתשלום המע"מ...
אגב הודעות לתשלום מכס, קיבלתי את זאת לא מזמן
קובץ מצורף 141998
פישינג זה ב אף, או ב פי אייץ'?
erezgur ,
נקנה בגרמניה , זה אפשרי לשלם בדולרים ? (לא היו מוכנים בחנות להפיק חשבונית בדולרים , מתוך יאוש צילמתי את הערך של הדולר בגוגל)
נחמד לשמוע שהם נותנים פטור . זה גם כן תרגיל כזה , אם היו מתקשרים כשהחבילה במכס (קרה לי יותר מפעם אחת עם מוצרי תחבורה ) אז יכולתי אולי לדסקס טלפונית בנושא ולשלוח אישורים .
לך תבקש פטור ותחכה לתשובה כשהחבילה שלך על המדף ביום חמישי ב 16 .
יש חנויות שאתה יכול לקבוע את סוג המטבע לתשלום (למשל אמזון).
לגבי הערעור על המיסים - כאשר אתה מקבל את ההודעה בסמס עם בקשת התשלום, אתה יכול לערער אבל חשוב לעשות זאת לפני שאתה משלם את המיסים. יש טופס פשוט יחסית והוראות מפורטות בקישור הבא - https://www.gov.il/he/service/return...l-import-taxes, הם עונים בד"כ תוך 1-2 ימי עסקים. אם קיבלו את הערעור שלך, הפריט מסומן ככזה שאינו חייב במס, אתה מקבל הודעה ויכול לגשת לאסוף אותו ללא תשלום.
הרבה יותר קל למלא את הטופס אם יש לך חשבונית בדולרים (כי קל לראות אם מחיר הפריט מעל או מתחת ל-75 דולר), אבל גם אם שילמת במטבע אחר, כאשר יש לך את הקבלה / חשבונית ותאריך העסקה, אפשר להראות שברגע התשלום השווי היה פחות מ-75 דולרים.
נ.ב. -איך כתבת את התגובה האחרונה שלך? לפחות אצלי זה גרם להרבה בעיות תצוגה ורק מתוכנה בטלפון הצלחתי לקרוא אותה... בכל מקרה ערכתי אותה כדי להוריד את כל הפורמטים המשונים שהיו בה... לא היה פשוט.
https://www.ynet.co.il/economy/article/h1saqzkcj
Sent from my SM-G996B using Tapatalk