תגובה: גראנד שירוקי 2016-2018 שימוש יום יומי ושטח עדין
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ronbs
אני אתן תשובה קצת שונה,
כתבתה שטח עדין,
קח סובארו פורסטר או XV זה רכב שמתאים יותר לדרישות שלך, הרכב גם זול לאחזקה מהמכוניות שציינתה
מי שקונה גראנד 2018 זה אדם שחשוב לו איך הוא נראה ומרגיש בתוך האוטו ומוכן לשלם על זה...
זה לא קהל היעד של סובארו (בטח לא xv)
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
מי שכותב שטח עדין לא צריך גראנד
מספיק לו פורסטר או xv
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
אף אחד לא באמת צריך גראנד.
הוא רוצה גראנד.
זה שוק של אמוציות, לא של קניות מושכלות.
(שלא יובן לא נכון, אין לי דבר נגד זה,להיפך. אני בעד :) )
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ronbs
מי שכותב שטח עדין לא צריך גראנד
מספיק לו פורסטר או xv
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
ולמה בכלל לא דאסטר..
נו אתה רציני? הוא רוצה גרנד לא סובארו, זה כמו להציע למי שמחפש דירה בצפון תל אביב דירת 3 חדרים בירוחם.. שניהם עושים אותה עבודה
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
ולמה בכלל לא דאסטר..
נו אתה רציני? הוא רוצה גרנד לא סובארו, זה כמו להציע למי שמחפש דירה בצפון תל אביב דירת 3 חדרים בירוחם.. שניהם עושים אותה עבודה
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
בשבילי קורולה ואוקטביה זה אותו דבר ולא בא לי על אף אחת מהן. יבוא אדם אחר ויחפור שעות למה קורולה ואוקטביה זה יום ולילה
עד שלא יבוא פותחהשרשור ויגיד זה גרנד ולא שום דבר אחר אז סובארו זה מועמד לגיטימי
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Yaki5500
בשבילי קורולה ואוקטביה זה אותו דבר ולא בא לי על אף אחת מהן. יבוא אדם אחר ויחפור שעות למה קורולה ואוקטביה זה יום ולילה
עד שלא יבוא פותחהשרשור ויגיד זה גרנד ולא שום דבר אחר אז סובארו זה מועמד לגיטימי
ממש לא
אלה כלי רכב כל כך שונים בהכל.
סובארו זה אחלה, אבל גרנד מיועד לקהל אחר. כזה שרוצה יותר.
הוא גדול, הוא מפנק, הוא מאובזר, הוא מהיר. אמריקה. נותן לך תחושה טובה, תחושה ש"עשית את זה".
כמובן שזה הכל שטויות. אף אחד לא צריך גרנד. האמת?.... אף אחד גם לא צריך פורסטר. מי צריך סופה?.... אף אחד. אבל אני רוצה ואני יכול אז אני חי את החלום שלי כבר 21 שנה. כן, אני יודע שזה צורם לעינים קטנות ורעות של אנשים, חלקם עם סמל מדינת ישראל, שפוסקים "אתה לא צריך את זה". והם מערימים עלי ועל החלום שלי קשיים קטנים וגדולים ביומיום כדי להתיש אותי ולגרום לי להשתכנע ללכת עם הזרם ולוותר וליישר קו עם הסטנדרט העלוב שלהם. לא יעזור להם. אני אמשיך לנסוע במה שאני רוצה.
מי אתה ומי אני ומי כל אחד אחר שבחוצפתו ירהיב עוז לקבוע למישהו אחר מה הוא צריך?....
מזכיר קצת את בן גוריון שאמר "אני לא יודע מה היהודים רוצים, אני כן יודע מה הם צריכים".
זכויות רבות היו לו, לזקן הקטן והמצחיק הזה, הקים מדינה. אבל כמה פטרונות, כמה התנשאות. כמה בולשביזם יש במשפט הזה.
אם זה היה תלוי רק בו, כולם היו נוסעים רק במה שצריך, ואז לא היו בעולם שום מכוניות פרטיות, רק אוטובוסים.
וכולם גם היו מתגוררים בדירות טרומיות של 40 מ"ר בשיכוני-רכבות קומוניסטיים עם תמונה של סבתא-מיזולדה על הקיר של הפינת-אוכל, ועומדים בתור ללחם, תפוחי אדמה וכרוב שקונים בתלושי קיצוב. כמו בברית-המועצות הנערצת.
כי בתכל'ס אתה באמת לא צריך יותר מדירת 40 מ"ר בשיכון רכבת כדי לישון, ושום דבר שמעבר ללחם שחור, תפוח אדמה וכרוב מבושלים - כדי להיות שבע.
להתעלם ממה שאתה רוצה ולהתמקד רק במה שאתה צריך כדי להחזיק את האף מעל למים?... זו מהות הקומוניזם.
אז אנחנו אולי בדרך לדיקטטורה טוטליטרית, אבל אפשר להתנחם שהקומוניזם כבר מזמן יצא מהאופנה.
ולמזלנו, להבדיל ממכונת כביסה וטוסטר, אוטו הוא מוצר אמוציונלי.
אוטו בוחרים גם לפי הרגש, לא רק לפי השכל וההגיון כי אז באמת לא היה כלום חוץ מקורולה לבנה.
אתה קונה מה שאתה רוצה (ויכול) ולא רק מה שאתה צריך.
מי שיכול ורוצה גרנד - אתה חי רק פעם אחת. לך על זה! לא תתחרט. ואם כן תתחרט - תחליף למשהו אחר.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ממש לא
אלה כלי רכב כל כך שונים בהכל.
סובארו זה אחלה, אבל גרנד מיועד לקהל אחר. כזה שרוצה יותר.
הוא גדול, הוא מפנק, הוא מאובזר, הוא מהיר. אמריקה. נותן לך תחושה טובה, תחושה ש"עשית את זה".
כמובן שזה הכל שטויות. אף אחד לא צריך גרנד. האמת?.... אף אחד גם לא צריך פורסטר. מי צריך סופה?.... אף אחד. אבל אני רוצה ואני יכול אז אני חי את החלום שלי כבר 21 שנה. כן, אני יודע שזה צורם לעינים קטנות ורעות של אנשים עם סמל מדינת ישראל שיגידו "אתה לא צריך את זה". והם מערימים עלי ועל החלום שלי קשיים קטנים וגדולים ביומיום כדי להתיש אותי ולגרום לי להשתכנע ללכת עם הזרם ולהישבר ולוותר וליישר קו עם הסטנדרט העלוב שלהם ש"לא קופץ לעין". לא יעזור להם. אני אמשיך לנסוע במה שאני רוצה. ואני גם מאחל להם להיחנק לאט ובייסורים ושאת כל מה שחסכו יוציאו על תרופות.
מי אתה ומי אני ומי כל אחד אחר שבחוצפתו ירהיב עוז לקבוע למישהו אחר מה הוא צריך?....
מזכיר קצת את בן גוריון שאמר "אני לא יודע מה היהודים רוצים, אני כן יודע מה הם צריכים".
זכויות רבות היו לו, לזקן הקטן והמצחיק הזה, הקים מדינה. אבל כמה פטרונות, כמה התנשאות. כמה בולשביזם יש במשפט הזה.
אם זה היה תלוי רק בו, כולם היו נוסעים רק במה שצריך, ואז לא היו בעולם שום מכוניות פרטיות, רק אוטובוסים.
וכולם גם היו מתגוררים בדירות טרומיות של 40 מ"ר בשיכוני-רכבות קומוניסטיים, ועומדים בתור ללחם, תפוחי אדמה וכרוב שקונים בתלושי קיצוב. כמו בברית-המועצות הנערצת.
כי בתכל'ס אתה באמת לא צריך יותר מדירת 40 מ"ר בשיכון רכבת כדי לישון, ושום דבר שמעבר ללחם שחור, תפוח אדמה וכרוב מבושלים - כדי להיות שבע.
להתעלם ממה שאתה רוצה ולהתמקד רק במה שאתה צריך כדי להחזיק את האף מעל למים?... זו מהות הקומוניזם.
אז אנחנו אולי בדרך לדיקטטורה טוטליטרית, אבל אפשר להתנחם שהקומוניזם כבר מזמן יצא מהאופנה.
ולמזלנו, להבדיל ממכונת כביסה וטוסטר, אוטו הוא מוצר אמוציונלי.
אוטו בוחרים גם לפי הרגש, לא רק לפי השכל וההגיון כי אז באמת לא היה כלום חוץ מקורולה לבנה.
אתה קונה מה שאתה רוצה (ויכול) ולא רק מה שאתה צריך.
מי שיכול ורוצה גרנד - אתה חי רק פעם אחת. לך על זה! לא תתחרט. ואם כן תתחרט - תחליף למשהו אחר.
קובץ מצורף 132217
חחחח בסך הכל אני בא להגיד שלכל בן אדם יש פרספקטיבה אחרת.
בשבילי קורולה ואוקטביה זה אותו דבר
בשביל מישהו אחר סופה ו-טריוס זה אותו דבר