תגובה: בניית כלוב לסופה - מתחילים...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
לא רואים תמונות
+1
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
מקווה שעכשיו רואים את התמונות...
עלויות בניית שלושת רבעי כלוב:
צינורות וברזלים:
2 יח' של צינור 1.5 צול (48 מ"מ) סקדיול 40 - 120 ש"ח ליח' לפני מע"מ - סה"כ 280 ש"ח.
2 יח' של צינור 1 צול (33 מ"מ) סקדיול 40 - 70 ש"ח ליח' לפני מע"מ - סה"כ 163 ש"ח.
4 פלטות 200 על 200 שנחתכו למשולשים על הגיליוטינה וחסכו לי מלא עבודה - כ-40 ש"ח אם אני זוכר נכון.
כל הצינורות נקנו ב"יואב גוטפריד בע"מ" בצ'ק פוסט בחיפה. אחלה חנות עם שירות נהדר והבנה בתחום (דני הבעלים ג'יפאי, אמנם נוסע על דיסקברי לא עלינו אבל קשוב ומאוד משתף פעולה).
כיפופים:
350 ש"ח ל-4 כיפופים ב-1.5 ועוד שניים ב-1 צול. שובל כיפופים במפרץ חיפה.
כלי עבודה:
3 דיסקים חיתוך X8 ש"ח ליחידה.
1 דיסק שיוף 10 ש"ח.
5 פלאפים רובח חצי משומשים אין לי מושג כמה עולים.
כפפות ריתוך ב-100 ש"ח!!!!! שווים כל שקל, גם נגמרו הכוויות ביד וגם נוח לעבוד. נקנו ב"מרכז הריחתוך הצפוני" בקרית אתא, אחלה חנות למרות שעקצו אותי בכפפות ב-100 שקל.
בטח איזה 50 קוט"ש שלקחה הרתכת.
כמה מסקנות:
לכלי העבודה שלנו משמעות אדירה ובעיקר אמצעי ההגנה. כפפות טובות, משקפי מגן אטומים, אוזניות איכותיות ומסיכת ריתוך טובה (לא סינית במבצע ב-200 ש"ח שהמוכר אמר "לא היו עליה תלונות"!) הם הכרחיים. לא אולי, לא ליד ולא נקנה עוד שבוע. בתור בוגר כמה פעמים של רופא עיניים שמוציא לי שבב וכמה לילות ללא שינה כי מסיכת הריתוך איחרה להחשיך רק בקצת קצת, תשקיעו!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל
מקווה שעכשיו רואים את התמונות...
עלויות בניית שלושת רבעי כלוב:
צינורות וברזלים:
2 יח' של צינור 1.5 צול (48 מ"מ) סקדיול 40 - 120 ש"ח ליח' לפני מע"מ - סה"כ 280 ש"ח.
2 יח' של צינור 1 צול (33 מ"מ) סקדיול 40 - 70 ש"ח ליח' לפני מע"מ - סה"כ 163 ש"ח.
4 פלטות 200 על 200 שנחתכו למשולשים על הגיליוטינה וחסכו לי מלא עבודה - כ-40 ש"ח אם אני זוכר נכון.
כל הצינורות נקנו ב"יואב גוטפריד בע"מ" בצ'ק פוסט בחיפה. אחלה חנות עם שירות נהדר והבנה בתחום (דני הבעלים ג'יפאי, אמנם נוסע על דיסקברי לא עלינו אבל קשוב ומאוד משתף פעולה).
כיפופים:
350 ש"ח ל-4 כיפופים ב-1.5 ועוד שניים ב-1 צול. שובל כיפופים במפרץ חיפה.
כלי עבודה:
3 דיסקים חיתוך X8 ש"ח ליחידה.
1 דיסק שיוף 10 ש"ח.
5 פלאפים רובח חצי משומשים אין לי מושג כמה עולים.
כפפות ריתוך ב-100 ש"ח!!!!! שווים כל שקל, גם נגמרו הכוויות ביד וגם נוח לעבוד. נקנו ב"מרכז הריחתוך הצפוני" בקרית אתא, אחלה חנות למרות שעקצו אותי בכפפות ב-100 שקל.
בטח איזה 50 קוט"ש שלקחה הרתכת.
כמה מסקנות:
לכלי העבודה שלנו משמעות אדירה ובעיקר אמצעי ההגנה. כפפות טובות, משקפי מגן אטומים, אוזניות איכותיות ומסיכת ריתוך טובה (לא סינית במבצע ב-200 ש"ח שהמוכר אמר "לא היו עליה תלונות"!) הם הכרחיים. לא אולי, לא ליד ולא נקנה עוד שבוע. בתור בוגר כמה פעמים של רופא עיניים שמוציא לי שבב וכמה לילות ללא שינה כי מסיכת הריתוך איחרה להחשיך רק בקצת קצת, תשקיעו!
לא הבנתי.
כמה עלה הכל ביחד??
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
5 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יונתןמצפה
לא הבנתי.
כמה עלה הכל ביחד??
תיקח מחשבון ותחשב!
ותוסיף 65 ש"ח לפח צבע ועוד 10 ש"ח למברשת.
קובץ מצורף 132264
קובץ מצורף 132265
קובץ מצורף 132262
קובץ מצורף 132263
קובץ מצורף 132261
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל
תיקח מחשבון ותחשב!
ותוסיף 65 ש"ח לפח צבע ועוד 10 ש"ח למברשת.
אחרי המספר הראשון הפסקתי לחשב כי הגעתי למסקנה שהנתונים שלך הם בלוף. אין מצב ששילמת את זה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יונתןמצפה
אחרי המספר הראשון הפסקתי לחשב כי הגעתי למסקנה שהנתונים שלך הם בלוף. אין מצב ששילמת את זה.
אני בעיצומו של שינוי, מטמורפוזה, משבר גיל ה-40 באיחור של חמש שנים. התחלתי אשכרה לשלם על דברים ולהינות מזה. אמיתי.
תכלס, נראה מעולה. תתחדש
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל
אני בעיצומו של שינוי, מטמורפוזה, משבר גיל ה-40 באיחור של חמש שנים. התחלתי אשכרה לשלם על דברים ולהינות מזה. אמיתי.
ואללה. בוא נראה אותך מזמין חבר לבירה.
(עזוב אותי, חבר כתבתי)
נמרוד, הוא לא כתב לשלם על דברים בשביל אחרים...
תרגעו שניכם כי לא אני הצעתי, מתוך קמצנות, לשטוף טנדר מאובק עם חבילת מגבונים, שני בקבוקי מים ומגבת.