עמוד עם פרוז'קטור עושה אחלה עבודה, יש למישהו קישור למוצר ראוי עם ניסיון, המלצות וקורות חיים?
משהו שיאיר את שולחן האוכל לטובת הארוחה.
תודה.
Printable View
עמוד עם פרוז'קטור עושה אחלה עבודה, יש למישהו קישור למוצר ראוי עם ניסיון, המלצות וקורות חיים?
משהו שיאיר את שולחן האוכל לטובת הארוחה.
תודה.
אז אשתף קצת מנסיוני,
משתמש בגרלנדה מהדור הישן 15 מטר עם הברגה e27. משתמש ב 4 נורות לד 12v, כל אחת 10W אור חם. משתמש בכבל עם שקע חשמל שבצד שני שקע מצת רגיל.
פורס את הגרלנדה מהרכב למחנה , וממקם נורות לפי צורך. בתחילת הערב 3-4 נורות, ומיד לאחר הארוחה יורדים לנורה אחת או שתיים. סהכ 4 שעות לפני שמתקפלים למדורה ואחכ לישון.
פתרון משרת אותי נאמנה בשנתיים האחרונות.
דווקא בקבוצה קטנה יותר , לצורך פשטות מחפש פתרון של מוט תאורה יציב ורציני מספיק.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7836e370f9.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
דורון נראה לי שזאת קצת התקטננות.
אפשר להשאיר נורות מחוברות באחסון, וגם על תורן צריך לכבות חלק מהתאורה בסוף הערב.
את נושא הרוח שציינת קודם עוד לא חוויתי כי אני עם תורן, אבל בהחלט מתכוון לנסות גם גרלנדה בעתיד הקרוב. למקור אור יחיד בהחלט יש חסרונות.
בקבוצת טיול הקבועה יש תורן תאורה על שני רכבים.
זה מייצר שני מוקדי אור מפושט נוחים מאד.
על התורן (שם מפוצץ למוט אלומיניום נפתח..), יש 3 פנסי לד 10w, שכל אחד ניתן לכוון לצד אחר.
בכוונה התקנתי פנסי היצף ולא נקודה.
אז מגובה 4+ מ מעל לקרקע (תורן+רכב) האור מכסה שטח טוב.
לכבות חלק?
למה?
לא נתקלתי בבעיה של צללים, במה זה שונה מהתאורת תקרה בבית?
אנחנו נוטים לכבות הכל בשלב הישיבה ליד המדורה.
הגרילנדה מאוחסנת קבועה ברכב.
יש מקומות בהם היא יוצאת, אבל מעט מאד
ואצלי, בד"כ אני מקור האור היחיד (תרתי משמע)
הכי נוח לי עם פיזור אור נכון ונעים זו גרלנה ותיקה עם הברגה E27 ושלוש נורות לד שמחוברת בין שני רכבים או לעץ אם יש. בקצה הגרלנדה יש גומיות שמרלינג ומותחים אותה לגובה עם מוט טלסקופי. מתח הגומיות שומר את הגרלנדה ללא תזוזה גם ברוחות די חזקות. פיזור האור על פני שטח רחב הוא נעים ולא מסנוור בגלל הגובה. הגרלנדה מקופלת עם הנורות המוברגות אליה תמיד.
אצלנו בחבורה יש גם את מוטות ה"חכה" עם הפרוז'קטור לד ובכל זאת מעדיפים את הגרלנדה.
אכן הגרלנדה קצת יותר מסובכת לפריסה מאשר מוט תאורה אבל ממש בקטנה...
לא מבין את עניין הסינוור.
אתם הולכים עם הראש/מבט כלפי מעלה?
המוט הרבה יותר גבוה מהגרילנדה.
לי אין בעיה עם סינוור.
אבל אור שמגיע מכמה מוקדים הוא יותר נעים.
בפעמים האחרונות פיזרתי תאורות חירום ביתיות במספר מוקדים, וזה הרגיש לי יותר נעים מהעמוד עם הפרוז'קטור. לכן הפזילה לכיוון הגרלנדות למיניהן.
אחרי כל החפירות הלוגיות, בינינו, הפרוז'קטור עושה אחלה עבודה, אבל כבר מזמן לא חידשתי שום דבר בציוד וזאת כנראה הסיבה האמיתית שאני מחפש דברים לחדש.
זה טוב וזה טוב, ולא מבין למה צריך להתעקש על לשלול פתרון שמתאים לאחרים... (מי אמר מקרר, מצבר צרכנים וכו...)
כך זה נראה, שניהם ביחד, פרוז'קטור ו 4 מטר פס לדים תפור על רצועה ומגולגל על מתקך יעודי.
בשביל הפורפורציה, בכוונה צילמתי עם היד.
זה תופס מקום שולי ביותר.
בהחלט יש מצב שאני משתמש בשניהם ביחד.
פרוז'קטור, אם מרימים מספיק גבוה, לא מסנוור, ולא פחות חשוב, מרחיק את החרקים.
קובץ מצורף 132143