אל תקנה לנדרובר
אידיוט... תמכור את הלנדרובר
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Printable View
אל תקנה לנדרובר
אידיוט... תמכור את הלנדרובר
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
למה אתה מודאג? זה רק חיישן נקישות
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
"המים האלו היו מיותרים" המתדלק שפתח את הרדיאטור על מנוע חם כי תוגמל על מכירת מים ירוקים וחטף כוויות בכל פלג הגוף העליון. אחרי שבוע נפרץ ראש מנוע...
הטלפון הקבוע מהמוסך של הסקודה בעת טיפול: "צריך להחליף רפידות ברקס, יש מקורי בהמון כסף ויש תחליפי ב70% מהמון כסף. אבל מחובתי להגיד לך שהתחליפיים עלולים לחרוק. מה אתה מחליט?"
לא צריך טרמוסטט. ישראל מדינה חמה
זה לשטח לא? אז מה חשוב לך נעילה מרכזית/ חלונות חשמל/ כיוון מראות?
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
אל תכנס לזה, זה למהנדסים!
כשאתה מנסה להבין מה באמת הבעיה במוסך שלא מכיר אותך.
אבל אתה מהנדס!
כשאתה לא יודע איך משהו עובד ומוסך שכן מכיר אותך מופתע שלא לומדים בתואר כל מכלול ברכב.
פחחח מהנדס עלק.
כשאתה מנסה לתקן משהו וטועה.
"הצמיג הזה כבר עשה את שלו"
בפנצ'ריות כמובן
תמשוך עד שזה ייהרס לגמריי
" הלו זה ג'יפ לא פרייבט" - תשובה רלבנטית של מוסכניקים להמון שאלות של בעל ג'יפ..רעש, רעידות, מחיר ומה לא...
"אי אפשר לאזן את הצמיגים האלה, ובמילא אחרי נסיעה אחת בשטח הם יוצאים מאיזון"-
פנצ'ריה שהרכיבה צמיגי at לא קרביים במיוחד, כל האוטו רעד. יום אחרי, חזרתי והתעקשתי על איזון מחדש, וראו זה פלא, האוטו לא רועד, גם אחרי שלוש שנים (או יותר?) ומי יודע כמה טיולים...
"בדגם הזה אי אפשר רק להחליף את X, אין מה לעשות צריך להחליף את כל ה- Y וזה 10,000 ש"ח לפני מע"מ"
"הבעיה ברכב הזה שהרדיאטור לא מתאים למזג האוויר החם בישראל"
"זה הזעת מנוע רגילה"
"זה לא באחריות"
"אי אפשר היה להגיע ל-X, נאלצנו לפרק את כל ה-Y וזה תוספת 500 ש"ח על עבודה לפני מע"מ" (כי חסכנו לקנות את ה- Tool יצרן הייעודי לחילוץ X)
"זה קוד תקלה כללי מדי, צריך להשאיר את האוטו ולבדוק" (כי מעולם גם לא באמת ניסינו ללמוד את השימוש בתוכנת היצרן)
אה... אתה רוצה חשבונית? אז צריך להוסיף לזה מע''מ (כמובן נאמר אחרי שהמחיר נסגר ואחרי שהעבודה נעשתה)
אה...אתה רוצה אשראי? אני לא מחזיק אבל אני אצלצל לx ונעביר לו את הפרטים בטלפון
Sent from my HD1903 using Tapatalk
"סע הגלגל יאזן את עצמו אחרי כמה ימים."
בפנצ'ריה שהרכיבה לי צמיגים חדשים ובאחד הגלגלים הוא לא הצליח לאזן.
מיותר לציין שאחרי שאמרתי לו לפרק את הצמיג ולסובב 90 מעלות האיזון הצליח בקלות.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
כמעט מוסכניק..
לפני אי אילו שנים עשיתי ברופין קורס מנהלי מוסכים למיכון חקלאי,
אחד החברה' הגיע מחברה למכירת מיכון והיה מנדב לנו עיצות שיווקיות - "גם אם אתה מגיע ללקוח ורואה מרחוק תקלה שהרגע תיקנת אצל הלקוח הקודם, דבר ראשון תתפוס את הראש במבט המום ותגיד ש20 שנה במקצוע לא ראית דבר כזה.. "
מפה לשם באותם ימים נולדה ביתי הבכורה ולאחר הלידה הגענו אשתי ואני לגינקולוג מומחה כדי לבדוק משהו שלא היה תקין, מה אני אגיד לכם.. איך שהרופא הרים את המכסה מנוע דבר ראשון הוא מסתכל עלי ואומר "20 שנה לא ראיתי דבר כזה!"
הסתובבתי לקיר שהוא ואשתי לא יראו שאני בוכה מצחוק [emoji23]
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
במסגרת אחריות מורחבת על מנוע וגיר.
"אין אחריות כי חיישן זה לא מנוע, זה....חשמל".
לאחרונה נתקל בזה יותר ויותר.
נוכלות טובה מאוד להיום, והפסד ענק ליבואן מחר.
מי שעבד לך קודם על האוטו, לא יודע מהחיים שלו.