לעניין הכננות
איך לדוגמא הטענה הטיפוסית כי תשים שמיכה או מעיל על הכבל ואם הוא יקרע הוא יפול לקרקע
משום מה לא נראה לי הדבר נכון הלוא הכוחות המופעלים עצומים
מה הפתרון?
Printable View
לעניין הכננות
איך לדוגמא הטענה הטיפוסית כי תשים שמיכה או מעיל על הכבל ואם הוא יקרע הוא יפול לקרקע
משום מה לא נראה לי הדבר נכון הלוא הכוחות המופעלים עצומים
מה הפתרון?
מאיר,
אוזן שעיגנה שאקל עם כבל של כננת שניתלשה מהמקום וטסה. עשתה חור בג'נט הווי דיוטי של D110, אני ראיתי תמונה שצולמה על ידי אדם שאני מאמין לו בעיניים עצומות. ( הבן אדם מלח הארץ מ"בחורינו הטובים" .. מה"יחידה" ... )
לעומת זאת, במו עיני ראיתי איך שטיח גומי של אוטו מוריד כבל כננת שניקרע לארץ מידית.
אפילו מעיל רוח שניקשר עם השרוולים על הכבל יספיק כדי להציל חיים.
מאיר..
טענה טיפוסית..
שים שמיכה, שטיח, מעיל...לא משנה מה... זה מפיל את הכבל לקרקע.עובדה!!!
לא יודע אם זה קשור לנושא אבל ביכטות למשל כשגוררים יכטה עם יכטה אחרת אז בדר"כ שמים עוגן או משקל כלשהו אחר במרכז החבל (בכוונה כתבתי חבל) הרעיון הוא, שאני מודה שאני לא מבין אותו עד הסוף, שזה גורם לפחות עומס בנקודות קצה.
אני בטוח שיש פה אחרים שיכולים להסביר את העניין המדעי שמאחורי זה. פיסיקה אף פעם לא הייתה הצד החזק שלי.
מאיר,
זה עובד,חתיכת סמרטוט על הכבל והוא צונח לקרקע.
עוד דבר זה לחבר את הוו של הכבל כננת עם הפתח כלפי מעלה-כשהוו נשבר (אם בכלל) הוא מצליף אחורה ומטה לאדמה, תשים הפוך והוא מצליף אחורה ולמעלה.
זה שומר את הכבל מתוח כל הזמן.ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
היות והגלים מזיזים את היאכטות לא בצורה מסונכרנת, החבל נרפה ונמתח. מכת מתיחה יכולה להיות הרת אסון (או סתם נזק כלכלי כבד) ליאכטה שהיא כולה עץ ופיברגלס.
למה זה דומה ?
גררת פעם רכב ע"י רכב עם חבל / רצועה ?
היו מקרים שהרכב הנגרר התקרב (בגלל ירידה נניח), החבל נרפה, ואז נמתח במכה ?
רכב סובל את המכות הללו.
יאכטה - לא.
אוקי תודה.
זה לא יאמן,
האתר הזה נהיה אתר של פחדנים, מוגי לב, וזקנות חסרות שיניים. וכמובן אתר של עילגים שלא יודעים לכתוב בעברית.
למען השם תפסיקו להיות כאלה צדיקים.
לי, כן לי! נקרע ביום שבת כבל מקורי של עוגן דקביל חדש. 20 ס"מ כבל + שקל 3.5 טון, עפו לכיוון הקהל, פגעו בקרקע והתיזו אבן חצץ לעבר היציע. הכבל עם השקל מעולם לא הגיעו אל הקהל. איך אני יודע? כי אספתי אותם מהרצפה.
ולנושא "שימוש בכננת, טעויות חמורות!!"
אז בואו נראה?
אני מושך עם כננת הדראולית 3.8 טון מקסימום. יש לי 20 מטר של כבל בקוטר 10 מ"מ חדש. לאחר הכבל יש רצועה 9 מטר של 9 טון. בסוף השורה יש רצועה של מטר אחד לעומס של 2.5 טון שמשמשת כ"פיוז" לעומס יתר.
מדוע אם כן נקרע כבל הדקביל? כנראה משום שהיה לו קשה. מנוע הכננת נעצר רגע לפני קריעת הכבל, משום שהגיע לגבול המשיכה, כאמור 3.8 טון.
אני כראש הצוות, מוודא שכל העיגונים שלנו איכותיים, שכל הרצועות והכבלים תקינים, שכל האונקלים והשקלים תיקניים. אבל אני לא מתכוון לרוץ עם שמיכות או מעילי דובון ולפזר את הכבלים.
המחיר ששילמנו עבור עברת הבטיחות במרוץ, גרם לנו להפסיד את הפודיום, ואכן על טעות בטיחות שילמנו ביוקר.
במידה וכל המתחסדים באתר יאמרו שאני מסכן את הקהל במודע, אני יכול לבשר שאת ילדי הייתי שם בקהל בנחת. ואני מזכיר לכולכם שתיקוני המכונאות שאתם עושים ברכבכם, הם מנוגדים לחוקי המדינה ומסכנים חיי אדם, ואני לא מציק לכם בשל כך.
אני מוכן להרים את נושא החילוץ בכננת. רוצים מפגש מסודר בנושא אביזרי חילוץ, עוגנים וכד'? אשמח לבוא לבצע הדרכה / הרצאה.
בנושא חבל הפלזמה: עם כל הכבוד למוצר הנ"ל (גם אני משתמש בו) חבל פלזמה אינו סובל חיכוך. זיז סלע די בו כדי לקרוע את החבל.
בנושא בגדי העבודה: אעביר לרועי ברטוב את המידע.
די כבר, מה אתם פסיכים? המתחרים רצים עם 30 ק"ג ציוד, תוקעים יתדות כמעט עד מרכז כדור הארץ דרך קרקע סלעית, רצים עם שקי פק"ל ושפלות אל הרכב, גוללים מטרים של רצועות וכבלים כבדים, מה אכפת לכם שמתחרה נועל נעלי ספורט? תגידו, שהילד שלכם ילך לדיסקוטק, אז תלבישו לו משקפיים שמסננות קרני לייזר ותתנו לו אטמי אוזניים?
בברכת
חילוצים מהנים,
קיד.
נ.ב. מיקי, היה מרוץ מצויין, אבל קשה........
נוסחה-עומס העבודה של כבלים,את קוטר הכבל במילימטרים מעלים בריבוע ומכפילים ב-33,
כלומר כבל בקוטר 10 ממ= 10X10X33 טון=3.3 עומס עבודה, כננת 3.8 טון ממשיכה לעבוד,הכבל נקרע!
בפעם הבאה מומלץ להשתמש בכבל חצי אינצ' שזה 12.7 ממ...
12.7X12.7X33= ק"ג 5323 .....על כננת 3.8 טון הכבל לא נקרע....! מקסימום כאשר גובר הלחץ שסתום פורק הלחץ מפסיק את פעולת הכננת...... במקרה הזה כל הזקנות חסרי השיניים,הפחדנים והעילגים...נשארו בחיים
כל זה עוד לפני שהתחלתי לדבר על ליפוף נכון של הכבל על התוף(שזירה ימנית או שזירה שמאלית,שזירת אורך או שזירת רוחב....)
רוצים מפגש מסודר בנושא חישוב עומסים על כננת????
קיד?????ציטוט:
נכתב במקור על ידי קיד
באמת מתפלא עליך לא מתאים לך כזו התרתחות .
סבורני כי ברוב המיקרים הערות נכונות,
אין כאן דבר אישי, יש כאן רצון ללמוד , להפיק לקחים מטעויות של אחרים ,
אצלינו ביחידת החילוץ פיתחנו שיטת תחקיר שבה המחלץ מדווח על ארועים חריגים
וטעויות שנעשו לכל חברי היחידה
וזאת על מנת ללמוד מטעויות של אחרים
מי שמדווח על טעות וארוע חריג שקרה לא נענש , נהפוך הוא!!!
מי שלא מדווח נמצא בבעיה
כך נוצר מצב של לימוד רציף,
תמיד יש מה ללמוד!!!
בשלוש שנים האחרונות חילצנו ופעלנו במאות ואלפי ארועים
חלק מהחברה כבר הפכו זאת לאומנות לשמה
אז מה ?? הם חפים מטעויות ?
לא!!!
אז אם נכניס זאת לפרופורציה הנכונה הכל תקין
הצעתך ללימוד חילוץ וכננת מבורכת,
הנה הרמתי את הכפפה
אני מבין את קיד, ואני חושב שניסיתי בעדינות להגיד את אותו דבר...
זה ספורט! תחרות! כל תורת הבטיחות שרלוונטית ליחידות החילוץ/לטיולים/לצבא (מקור האובססיה שלנו הישראלים למילה "בטיחות" - שימו לב, לא לבטיחות, אלא רק לשימוש מופרז במילה ובהטיות שלה) לא רלוונטיים.
התפקיד של מארגן המרוץ הוא פשוט:
לדאוג להפרדה פיזית מספקת בין התחרות לבין הקהל. וזה בעייתי כמו שאמרנו כי זה מתנגש עם עצם הצורך והרצון של הקהל להתקרב ולראות. הרי אפשר לעשות את כל התחרויות "משחקי רדיוס" - זה מה שאתם רוצים?
כל מה שקורה בתוך הזירה, דורש כללי בטיחות כתובים פשוטים וברורים. העונה מיקי הכניס סעיף שמחייב קסדות על הראשים כל הזמן - הצוותים מצייתים, אין בעייה. אם יוחלט על מכנסיים ארוכים, נעלי שריון ושכפ"ץ - גם את זה מתחרים ילבשו כי זה חוק ברור. לשים שמיכה על הכבל, זה לא חוק ברור, מה ההגדרה של שמיכה, מה ההגדרה של לשים, יתחילו ויכוחים עם המרשל - שמתי שמיכה אבל היא נפלה רגע לפני... הכל בלחץ של זמן - שהוא העניין המהותי, בלי לחץ ובלי זמן זה לא תחרות, זה טיול! - תנו למתחרים להסתכן/לא להסתכן כמיטב יכולתם. רוב רובם של הצוותים שם מקצועיים ומיומנים כמו קיד.
לכל מי שמפחד שיהיו הרוגים בספורט מוטורי - יהיו. לדעתי דווקא לא מכננות, תחרויות העבירות של מיקי הם תחרויות אנרגיה נמוכה, הסיכוי לפציעות קשות ויותר גרוע לדעתי קטן בהם יחסית, אבל במרוצי מכוניות ואופנועים על מסלולי אספלט שאי"ה יקומו במהרה בימינו, במהירויות גבוהות... הספורט המוטורי יגבה מחיר.
ספורט אתגרי זה משחק על גבול הסכנה, גבול הבטיחות, תמיד, ולכן תמיד יהיו מקרים שבהם הגבול יחצה, לא בכוונה ולא תמיד מרשלנות - אלא מעצם המשחק על גבול היכולות וגבול הפיזיקה. אבל זה מה שאנחנו רוצים לעשות וזה מה שאנחנו רוצים לראות, ואנחנו בטיולים גם מחפשים את זה בקטנה, בשביל מה אנחנו עולים את מעלה מחמל, אם לא בשביל הפחד והסיכוי לנצחון?
לצערי נמרוד כאן הטעות,
לא הטעות היא לא של מיקי או של הצוותים
הטעות היא כי כל צופה יודע כי אם המתחרים מתנהלים כך הלו הם הכי מקצוענים שיש
הכי מומחים שיש
הכל הכי הכי
אז אם הם נוהגים כך בלוא ברור כי בחילוץ רגיל ינהגו כך
מצטער ,זה יוצר "תרבות חילוץ" קלוקלת
אולי תחשוב שאני נלחם בטחנות רוח
אבל אם מכל השרשור הזה הרווחנו את קיד לצורך השתלמות חילוץ
דיינו,
ואם מישהוא שהוריד\ או עלול להוריד חתיכת אצבע מכננת ברגע של חוסר זהירות
כתוצאה מכך זה יימנע בעתיד בהחלט דיינו
מה זה "תרבות חילוץ"?
מתחרים בתחרות מטרתם אחת בלבד - לנצח. יש חוקים, הם יעשו הכל, הכל, במסגרת החוקים כדי לנצח. וגם יעקפו את החוקים אם אפשר בלי להתפס (ואל תתחילו עם אופי ישראלי, בספר המעולה Drive to win של קרול סמית' יש פרק שלם! בסוף הספר על איך לרמות בלי להתפס...). אתה גם מצפה מהם לחנך את הצופים? על מה ולמה?
כנראה אני נלחם בטחנות רוח:neutral:
מאיר, זו כבר השלכה שהיא מחוץ לתחום (של מיקי, של התחרות, של אלוהים . . . לא של הדיון).ציטוט:
נכתב במקור על ידי מאיר רוטברג
למה זה אמור לעניין את מיקי (ושאר המארגנים) איך הצופים מחקים את התנהגות המתחרים בזמן תחרות ?
למה זה אמור לעניין את המתחרים ?
מטרתם לנצח !!!! נצחון הוא לא הדבר הכי חשוב, הוא הדבר היחיד !
זה כמו להגיד שצריך להגביל מירוצי פורמולה 1 למהירות של 100 קמ"ש, כי הצופים עלולים ללמוד מזה תרבות נהיגה מהירה מידי.
קיד,
אני לא בא לתת לך או למתחרה אחר עצות או השגות לגבי איך אתם מתלבשים או נוהגים בתחרות-עניין שלכם בלבד מול חוקי התחרות.
העניין הוא בשילוב חבר'ה מקצועיים-מי יותר ומי פחות- עם קהל באותה הזירה, קהל שעובר על הכבלים ובין הרכבים זאת בעיה איך שלא תסובב את זה,ילדים בתוך הנ"ל עוד יותר בעיה.
ביבנה באגם זה היה יכול להיות מאד פשוט עם סס"ל מסכן מסביב לגבעה או אפילו הנחיה ברורה היכן עובר המסלול כדי שידעו היכן לא לעמוד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי זאביק
זאביק,
ההשלכה שאתה עושה שגויה!!
זה לא שצריך להגביל את פורמולה 1 ל 100 קמ"ש
הפוך גוטה הפוך
המהירויות העצומות וההשגים ההנדסיים משכו את כל תעשית הרכב למעלה
לכיוון הפורמולה ולא להייפך
לשמחתי, דיון פורה:D
אבל....לא יכולתי להתאפק
גבי, בכלל לא הגזמת:roll:ציטוט:
נכתב במקור על ידי גבי כהן
3.3 טון, עומס עבודה בטוח להרמה ==> 3.3*9=29.7 טון לקריעה.
בברכה,
קיד.
אבל אתה דיברת על זה שהצופים לומדים "תרבות חילוץ קלוקלת"ציטוט:
נכתב במקור על ידי מאיר רוטברג
(ופה אתה מדבר על תעשייה שמתפתחת כתוצאה מניסויים וטעויות, במטרה להגיע להישגים בפורמולה 1 ).
זה שני דברים שונים לגמרי.
תראה לאיזה הישגים הנדסיים מגיעות הסדנאות בבניית רכבי האקסטרים, הישגים שאחר כך מיושמים ברכבי לקוחות.
החיקוי שעושים (אם בכלל) הצופים בצורות הנהיגה והחילוץ של המתחרים, לא צריכים להוות שיקול, לא למארגנים, ולא למתחרים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי קיד
נכון שאי אפשר ללמד נהיגה נכונה וחילוץ בהתכתבות, אבל טיפים וצילומים לשימוש בכננת, שימוש
בשאקלים ובמכפילי כח יעזרו מאוד.
אני מקווה שתרימו את הכפפה שזרקתם ויפתח שרשור (או אולי מאמר ) שמדבר על חילוץ נכון (ולא תחרותי כמו שרשור זה ) בכננת.
מהשרשור הזה דווקא הפקתי כמה "תובנות" אבל הייתי רוצה לדעת יותר גם בתיאוריה, ואני מקווה שאני לא היחיד שמבקש הסברים נוספים.