תגובה: התלבטות צמיגים זריזה בין יוקוהמה G003 לבין מקסיס 764
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
עוד עדכון...
חוזר מהדרום על כביש 4 (טעות), עוצרים אותי במחסום קורונה שגרתי.
לא שואלים מה אני עושה שם. מסתבר שעצרו דווקא אותי כי נפלה לי לוחית הרישוי הקדמית.
זז הצידה לפנות את הנתיב היחידי שנשאר פתוח בכביש (לא ביוזמת הגאונים כמובן) ומתחיל לחפש את הרשיונות. מבחוץ אני שומע שברי משפטים על הצמיגים. השוטר (בוחן תנועה מסתבר) שואל אותי בערך חמש פעמים אם נסעתי בשטח (הויטארה מלאה בוץ מכל הכיוונים [emoji16]) תוך שהוא לוטש עיניים בצמיגים הדנדשים, אם האוטו קיבל מכה בשטח, ואני לא מבין מה הוא רוצה ממני.
לוקח את הרשיון והולך לניידת לבדוק מה מידת הצמיגים שרשומה לרכב על פי הרישומים שלהם.
אחרי כמה דקות הבוחן חוזר, בודק את מידת הצמיגים אל מול הרשיון ושולח אותי לדרכי אפילו ללא קנס על לוחית הרישוי החסרה - "אתה נראה אדם נורמטיבי, סע לשלום, סדר את הלוחית ביום ראשון בבוקר, ועד אז תשתדל לא לעשות עבירות תנועה שלא תחטוף גם על הלוחית"
מוסר השכל:
א. בימי הסגר לא נוסעים על כביש 4 אם יש ברירה אחרת
ב. הצמיגים האלו מושכים תשומת לב
ג. לאור ב', ממש עדיף לנסוע עם צמיגים במידה הרשומה ברשיון (לתשומת לב אלו שמחזיקים שני סטים של גלגלים)
ד. גם בין השוטרים אפשר למצוא בני אדם.
הצמיגים של הוויטארה מושכים תשומת לב???
הצ'ירוקי, מתחת לברזנט , נעלב עכשיו :-)
בצ׳רוקי זה לא הצמיגים ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
בצ׳רוקי זה לא הצמיגים ...
זה הברזנט
חבר שאל כמה עלו לי הצמיגים, ואם כבר חזרתי לכאן לבדוק אז קבלו חוות דעת עם קצת יותר קילומטראז':
בשטח: שבילים חקלאיים, חולות, סלעים, בוץ - בכל סוגי השטח היוקוהמה אוחזים יותר טוב מה- 8060 באותה המידה. בלאי עדיין לא מורגש והדפנות טפו-טפו-טפו שלמות. מצד שני הצמיג מרגיש קשוח יותר ופחות נוח מהמקסיס, ואני מוצא את עצמי מוריד אוויר בכניסה לשטח בגלל נוחות נסיעה. זה לא היה כך עם המקסיס, וסביר להניח שלהורדת האוויר יש קשר לאחיזה בשטח, לכן קשה להשוות באמת אם לא מנסים את המקסיס שוב בלחץ אוויר מופחת.
בכביש: לא מרגיש הבדל.
שורה תחתונה: אני מאוד מרוצה מהם עד כאן ..
ייתכן והצמיגים עם load rating שונה?
בגלל זה הם מרגישים קשיחים יותר.
Aka e-Pit@m, אחרי שנים החלפתי למשהו קליט יותר..:cool:
עוד עדכון, הצמיגים מפגינים אחיזה מצויינת ועדיין נראים כמו חדשים, אבל הם לא עמידים כנגד טמטום של הבעלים [emoji1751]
סכין שהושארה בחנייה אחרי קטיף סברסים הצליחה להשתחל לסולייה. ואפילו אין למי לבוא בטענות, שזה הכי חמור בעדה שלי.
1300 ש"ח הלכו לכפרות וזוג צמיגים חדש נכנס לשירות. אם מישהו מחפש ספייר במידה 235/75r15, מוזמן לקבל מקסיס 8060 תמורת חיוך [emoji846]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1db0355abc.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...82c813b4e6.jpg
חשבתי שמדובר בפטנט לשדרוג האחיזה בדיונות...
נשלח מהנייד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
חשבתי שמדובר בפטנט לשדרוג האחיזה בדיונות...
נשלח מהנייד
בשביל שדרוג בדיונה צריך לתקוע כפות, לא סכין
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
אני צריך לספייר!
מולך בה"פ