תגובה: התייעצות לגבי שדרוג.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
תשובה פשוטה: אל תשדרג לרכב אחר- תשדרג את הרכב. אנחנו עכשיו בתקופה מאוד מעניינת: כל ג'יפאי מקבל הצעות על הרכב. הקורונה דחפה את השוק למעלה. אנשים שבחיים לא עשו שטח בטוחים שמחר הם יברחו מהציוויליזציה. זה שקיבלת הצעה מדהימה על הרכב שלך לא אומר שאתה צריך למכור.
אתה ציינת מסלולים שגם אני פחות או יותר עושה, זה אומר שאתה מבין עיניין ומכיר את הארץ ולא נכנס פה לתחביב בעיניים עצומות. (אקספלורר!?!? מצלעות!?!?). טיילתי 4 שנים עם טראקאן נעול כפול שעבר בשמחה את כל המסלולים שאתה מציין, עלה את זיק אפילו. לא התקלקל יותר מדי. הבעלים שלו נפרד ממנו בצער גדול.
אם עכשיו אתה קונה לנד קרוזר או מיצובישי- אתה צריך לקנות רכב בתקציב לא גבוה ובטוח שליישר קו . אבל בשביל שיהיה סבבה בתקציב שפוי ידרש מיגון. צמיגים. הגבהה. שנה של ישור קו בהתאם למה שיצוץ. זה כאב ראש. ולעומת זאת את הטראקאן אני בטוח שאתה מכיר היטב, יודע מה המחלות שלו. קח את העשרים שלושים אלף שקל של השדרוג ותתקין לו ARB אחורית במחיר הרבה יותר נמוך כמובן ממחיר השדרוג. לפתע תקבל רכב "עם סטרואידים"- אתה תהנה מאוד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Yaki5500
בלי הגיון מעקצץ לי לשדרג משום מה חחח
אני גם ככה ונראה לי שזה המצב בשביל הרוב. איך שגומר לשדרג את הרכב אני עם העין על הדבר הבא. ועל זה נאמר איזהו עשיר השמח בחלקו - כי הוא לא ממשיך להוציא הון תועפות בהכנת רכבים לשטח.
האופציה השניה שלי היא באמת לשים לו נעילה... היום אפשר להביא מסין נעילה ב450 דולר כולל קומפרסור... שזה פלוס מינוס 1700 1800 בארץ... ואז הוא יעבור את רוב המסלולים שאני עושה יותר בקלות וגם הבלאי ירד.... (הנעילה היא כדי שהוא יתאמץ פחות ולא כדי לשדרג עבירות).
אז זה מעניין מה שאתה אומר כי חשבתי שיש לרכב הזה lsd אז איך שמים לו בדיוק נעילה? מחליפים את כל הסרן או שמחליפים רק את הקרביים?
כנראה נשאר איתו..
[/QUOTE]
אתה צודק, יש לו LSD,
מוציאים את כל תוכן הביצה ומחליפים בנעילה.
ככל הנראה שאשאר עם הבובה שלי :)
למרות ההצעות המחמיאות.
שקול להוסיף נעילה קדמית נשלטת .
מוגבל החלקה אחורי תקין + נעילה קדמית תקבל שדרוג רציני בעבירות.
זה גם השיפור הישים והיעיל בטרופר דור ב'.
רענן
וכמובן...אחרי שהשלמתי עם עצמי שלא אשדרג לרכב אחר אלא אשדרג את הקיים....
עלתה מודעה היום לרכב שחיפשתי והוא גם די קרוב לתקציב
חחחחח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
פיני ד
וכמובן...אחרי שהשלמתי עם עצמי שלא אשדרג לרכב אחר אלא אשדרג את הקיים....
עלתה מודעה היום לרכב שחיפשתי והוא גם די קרוב לתקציב
חחחחח
על איזה רכב מדובר?