תגובה: מערכת מולטימדיה וניווט
אי אפשר להוסיף
המפתח צריך לפתח תמיכה בממשק הזה
Sent from my iPhone using Tapatalk
גם באנדרואיד אוטו זה ככה, אבל להבנתי רק עכשיו הם התחילו לשחרר למפתחי אפליקציה צד ג
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
גם באנדרואיד אוטו זה ככה, אבל להבנתי רק עכשיו הם התחילו לשחרר למפתחי אפליקציה צד ג
גוגל בדיוק שחררו עוד יכולת לא מזמן (ניווט turn by turn, חניות וטעינה) אבל יש כבר יכולות קיימות מקודם: השמעת מדיה והודעות, לא יודע זמנים אבל לא חדש.
בגדול כל אפליקציה יכול להוסיף תמיכה כל עוד היא באחת מהקטגוריות האלו, אני לפחות לא סגור מה עם אפליקציות שלא בדיוק באחת הקטגוריות. ניווט שטח למשל לא נכלל באף אחת מהן, מעריך שאפשר.
זה לא מעט עבודה להתאים אפליקציה לandroid auto.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הדסופה
בשביל לסגור את השרשור שפתחתי, מעדכן שהותקנה מערכת target 4/64 אנדרואיד 10 עם מסך 9״ אצל גילי מצור ציון, בגלל שיקולי עלות / אחריות
מערכת דומה בעלי עולה 1400 שח בערך .
מעמ %17, התקנה 300 שח לפחות יביאו את העלות למעל 2000 , כאשר כמובן לא בטוח שהמערכת עובדת כשמגיעה … העלות הכוללת אצל גילי היתה 2500 .
ויתרתי על הצימוד אפל קאר-פליי/ אנדרואיד אוטו ( אפשרי עם רכיב נוסף בעלות נוספת או עם מערכת אחות עם מעט פחות זיכרון ) מכיוון שהמערכת פתוחה ואפשר להפעיל ווייז ישירות מהמערכת , וגם מוזיקה ( ספוטיפיי) אפשר להפעיל ישר מהמערכת או דרך הבלוטות׳ מהסלולרי , שממילא מתחבר אוטומטית.
עוד נשאר לי לרכוש עבודה כרטיס סים דאטה כדי לא לשבת על ההוטספוט של הסלולרי , ולהריץ תוכנת ניווט שטח אבל על פניו המסך נראה יפה מאוד, תגובה סבירה ביותר למגע ( רק מקווה שלא יידרדר עם הזמן יותר מדי …) כולל במוד מפוצל שהוא מגניב ורלבנטי בעיקר לכביש לדעתי (רדיו + ווייז)
השליטה מההגה עובדת היטב
בונוס שלא תכננתי עליו- איכות השמע השתפרה פלאים , הן עבור מדיה דיגיטלית והן עבור רדיו fm , שאני משייך לשיפור במעבד הדיגיטלי ועבודה טובה יותר מול הרדיו פיוניר שהיה שם קודם
מתנצל על התמונה הדי רעה …
הד
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e28c0258a5.jpg
גילי אכן אלוף. ממליץ בחום
Sent from my IN2013 using Tapatalk
הד שלום.
אמליץ לקחת סים שהוא שלוחה לרכב ולא סים של קו חדש.
כך תקבל גם שיחות טלפון דרך המערכת ולא דרך חיבור BT עם הטלפון.
כלומר המערכת תעבוד ותהיה מקושרת לנתונים סלולאריים ואל הקו שלך, ללא קשר לטלפון והימצאותו ברכב.
לא תוכל להעביר מסרונים עם המערכת, ועדיף שכך...
ערן CJ
הי זו הכוונה, מכיוון שהכרטיס השני הוא בחינם מהעבודה
ועם זאת העברת קבצים דרך ווטסאפ ( קבוצה של עצמך ) זה גם הכי נוח וגם אפשרי
הד
Sent from my iPhone using Tapatalk
מעיר את השרשור,
ההאנטר מותקנת מערכת בסיסית ביותר שכוללת רדיו, מסך וזהו.
היא עלתה 70 שח וככה גם עובדת וזה סהכ סביר אבל הייתי שמח לשדרג אותה.
מה חשוב לי?
1. דיבורית שעובדת כמו שצריך (שאני שומע שומעים אותי)
2. רדיו
3. אופציה לשמוע מוזיקה מהטלפון
4. אופציה לנווט בוייז וברוך רואד
5. חיבור למצלמות רוורס (אין חלונות וארגז סגור)
התקנה אני יכול לבצע לבד והלכתי לאיבוד באופציות. אני חייב אנדרואיד או מערכת משקפת את הטלפון זה מספיק (ואז אפשר להעיף את הזרוע מהחלון?)?
מה הנתונים שאני מחפש מבחינת זכרון בנפח?
יש מצב לסגור את הסיפור סביב 100 דולר?
יש המלצה למוצר מסויים?
תודה
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk