תגובה: תאונה בשטח, מוכר בביטוח?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
danob
על נושא הביטוח כבר קיבלת מספיק תשובות אז לא אתייחס לזה.
בעניין הפגוש והכננת, אתה באמת רוצה משקולת כזאת מקדימה ופגוש מפח? (שקרוב לוודאי לא יראה טוב על הרקסטון עם הקווים המעוגלים שלו)
שלא לדבר על סיטואציה שבה חס וחלילה תפגע בהולך רגל (או בסבירות גבוהה יותר ברוכב אופניים\קורקינט חשמלי) והנזק יהיה הרבה יותר גרוע בהשוואה לפגוש פלסטיק שנועד לספוג חלק מהאנרגיה.
וכל זה בשביל להשתמש בכננת פעם בכמה שנים, ככל הנראה, כדי לחלץ מישהו אחר.
אני יודע שזה אתר לג'יפים וג'יפאים אבל סתם זורק חומר למחשבה...
ליאור
שבוע טוב.
קודם כל, קיבלתי את הערכת השמאי, מדובר על 9000 ש"ח.
מחכה לאישור הביטוח ואז אבצע את ההתקנה.
לתגובתך בנושא הפגוש, זה אמנם נושא לדיון בפורום אחר ולא בפורום רישוי, אבל כבר כתבת, אז אומר מה הם השיקולים.
מבדיקה שעשיתי עוד לפני מספר חודשים, עלה כי המשקל הכולל של פגוש האלומיניום והכננת, ביחד יעמוד על 25-30 ק"ג. לא נראה לי משמעותי במיוחד, לא מדובר במכונית ספורט שלוקחת עיקולים במהירויות כאלו שיתפתח תת היגוי שיפגע ביכולת התמרון או שתפגע יכולת הבלימה...
לעומת זאת, היתרונות הם זווית גישה משופרת בהרבה, עמידות בסלעים ומכיוון שאני מסתובב לא מעט לבד, מתווסף לי כושר חילוץ עצמי משופר.
לנושא התאונות, מה אומר לך, יש בזה משהו, למרות שהרכב במשקל שני טון, לא נראה לי שההבדל בין פגוש פלסטיק למתכת יציל את הנפגע חס שלום.
אני נוסע באופן זהיר, שומר מרחק ומתפלל לטוב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר אלוני
האם הרכב נסע במסלול מסומן ?
מנסיון עם טראנו שהמנוע טבל בירקון והלך חברת הביטוח שלחה חוקר בכדי לראות איפה קרתה התאונה, לאחר שהחוקר וידא שהמסלול מסומן קיבלתי פיצוי מלא.
מהיכרות עם מקרה של תאונה בשטח, לא עניין את חברת הביטוח היכן בדיוק התרח הנזק.
דווח במדויק על תאונה עצמית בשטח, אגב לא על שביל, ואחרי הערכת שמאי לנזק לרכב קיבלו פיצוי.
מה הקשר לשביל?
אין שום איסור תנועה לרכב שמגביל אותו לשביל בלבד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tiptipon
שבוע טוב.
קודם כל, קיבלתי את הערכת השמאי, מדובר על 9000 ש"ח.
מחכה לאישור הביטוח ואז אבצע את ההתקנה.
לתגובתך בנושא הפגוש, זה אמנם נושא לדיון בפורום אחר ולא בפורום רישוי, אבל כבר כתבת, אז אומר מה הם השיקולים.
מבדיקה שעשיתי עוד לפני מספר חודשים, עלה כי המשקל הכולל של פגוש האלומיניום והכננת, ביחד יעמוד על 25-30 ק"ג. לא נראה לי משמעותי במיוחד, לא מדובר במכונית ספורט שלוקחת עיקולים במהירויות כאלו שיתפתח תת היגוי שיפגע ביכולת התמרון או שתפגע יכולת הבלימה...
לעומת זאת, היתרונות הם זווית גישה משופרת בהרבה, עמידות בסלעים ומכיוון שאני מסתובב לא מעט לבד, מתווסף לי כושר חילוץ עצמי משופר.
לנושא התאונות, מה אומר לך, יש בזה משהו, למרות שהרכב במשקל שני טון, לא נראה לי שההבדל בין פגוש פלסטיק למתכת יציל את הנפגע חס שלום.
אני נוסע באופן זהיר, שומר מרחק ומתפלל לטוב.
אני איתך, שים פגוש שמתאים למתאר שימוש שלך ברכב.
אבל 25-30קג זה משקל של כננת לבד.
סיכוי מאוד נמוך שאתה צודק לגבי משקל הכננת+פגוש... לא שאני בא לבאס/להסיט אותך מהתוכנית, פשוט תתכונן לטיפול קל בקפיצים הקדמיים/ספייסר.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
e-Pit@m
אני איתך, שים פגוש שמתאים למתאר שימוש שלך ברכב.
אבל 25-30קג זה משקל של כננת לבד.
סיכוי מאוד נמוך שאתה צודק לגבי משקל הכננת+פגוש... לא שאני בא לבאס/להסיט אותך מהתוכנית, פשוט תתכונן לטיפול קל בקפיצים הקדמיים/ספייסר.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
יכול להיות שאתה צודק, אבל אני ראיתי מישהו שמרים את הפגוש ומחזיק אותו על שתי אצבעות. ובמפרט של הכננת המשקל הוא 18 ק"ג.
בכל מקרה, הקפיצים הם HD, כך שהם אמורים לקחת את זה. במידה ויהיה צורך, נשים ספייסרים, בכיף
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tiptipon
יכול להיות שאתה צודק, אבל אני ראיתי מישהו שמרים את הפגוש ומחזיק אותו על שתי אצבעות. ובמפרט של הכננת המשקל הוא 18 ק"ג.
אני ראיתי ביוטיוב רוסי שגורר טופולב עם השיניים...
(הייתי חייב, מצטער.... ;) )
לי יש טמבון אלומיניום. הוא אמנם מתקמט כמו נייר אם יפגע במשהו, אבל הוא שוקל קילוגרמים בודדים, בהחלט אפשר לאזן אותו על אצבע אחת. (להגנתי אציין שירשתי אותו עם הרכב מהבעלים הקודם).