זה מה שאני אמרתי לה, יפני/קוריאני פשוט, אמין ונפוץ.
לא בטוח שיקשיבו לי והיא מכוונת לסקודה רפיד.
בכל מקרה עדיף משהו שאני לא המלצתי כי ככה אף אחד לא יבוא אלי בטענות.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Printable View
זה מה שאני אמרתי לה, יפני/קוריאני פשוט, אמין ונפוץ.
לא בטוח שיקשיבו לי והיא מכוונת לסקודה רפיד.
בכל מקרה עדיף משהו שאני לא המלצתי כי ככה אף אחד לא יבוא אלי בטענות.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
סקודה ראפיד היא אליה וקוץ בה.
היא עם גיר רובוטי דו מצמדי שנוטה לפורענות, מניסיון עם ג'טה ( אותו רכב כמעט בהעתק מושלם) ועלות החלפה של מוח או מחשב או לא זוכר מה החליפו לנו שם בזמנו, הייתה מאוד יקרה הרכב היה בן 5 עם 75 אק"מ.
מצד שני, היא גרמנית, והם יודעים לעשות מכוניות, מנהיגה של כמה פעמים עליה, ניכר שהיא זריזה, לא צריך לחשב מראש לצאת לעקיפות בכביש המהיר, וגם מאוד נוחה מבפנים, בישיבה, בתחושה ויתרון נוסף זה הדלת החמישית, בגאז' ענק.
אור
הייתה לאחותי קרוז סטיישן 1.8 חדשה במשך 6 שנים כ130000 קמ, נרכשה בזול עם אפס קמ מחברת ליסינג
אכו הייתה תמורה טובה לכסף ולא נצפו בעיות חריגות, לא אמינות יפנית אבל בהחלט עובר.
לגבי משומשת? שאלה טובה ותלוי כמה עולה ומה מצבה.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
באחד ממקומות העבודה הקודמים שלי הייתה קרוז 1.6 כסוג של רכב זונה. האוטו הזה נסע בלי סוף וגם שהלך הגיר היבואן לקח אחריות וסיםק את כל החלקים ללא עלות ושילמו רק על העבודה וכך יצא שיפוץ גיר במוסך מורשה עם חלקים מקוריים בפחות מ-2000 ש"ח.
לדעתי היא נוסעת שם עד היום.
כרכב להגיע מ-א' ל-ב' בלי דרישות מיוחדות זה אחלה.
ללא תמונה של האחות, יהיה קשה מאוד להתייחס ברצינות לבקשתך ולהציע סיוע.
לגבי ה MG אני חייב לציין שהדגמים הישנים הם פשוט זבל. אני זוכר שקיבלתי את ה 350 כשהיא היתה חדשה מהחברה ופשוט נבהלתי מכמה שהנדסת האנוש היתה זבל. הכתבה נפתחה במשפט :בקרת האקלים של MG 350, המשפחתית הסינית הראשונה בישראל, מקולקלת. כפתור הטמפרטורה הלך.