או שהסטרטר מסתובב מהר יותר עד שנבנה לחץ שמן הידראולי
Printable View
יותר ממה שרוצה העגל לינוק....
למי קראת עגל ?
אוקי לא חשבתי על זה. המצבר עבר טעינה לפני ולא היו תקלות שראיתי אבל הוא באמת לא הצליח להניע. אחר כך כבר נכנסתי לתקלת חשמל שיש לי במקום ויש מצב שהתקלה טיגנה לי שני מטענים ולא יכולתי לבדוק שוב אם הוא טעון ותקין.
אני אנתק מצבר ואבדוק שוב.
- - - Updated - - -
עשיתי את זה, לא הניע. את הטרקטור הניע בשניה
- - - Updated - - -
חשבתי גם על זה.
יש ידית לקדימה, ניוטרל ואחור. על כל המצבים יש את אותה התנהגות. משיחה עם בעל המלגזה (לשעבר) הוא אומר שבגלל שזה הידרוסטטי אז זה לא ממש משנה. כמובן שאם המנוע יניע אז תהיה לי בעיה אבל זה לא אמור למנוע הנעה. לא נשמע לא הגיוני כל כך אבל יש לו יותר נסיון ממני.
א. נסה שוב ועם התכוונות מרובה - עם מצבר חזק ותקין בוודאות.
ב. פתח עם מפתח 5/8 (המידה מהזיכרון...) ניפל של מזרק. בזמן הביקור אמור לצאת משם סולר. אם יש אויר במערכת לא יצא משם סולר. אם המשאבת הזרקה לא תקינה לאמימא משם סולר . אם בטעות שכחת לשחרר את המדומם (כבל? ) לא ייצא משם סולר.
ג. אם יוצא משם סולר והמצבר תקין - אתה מנסה להניע תחת עומס. על המשאבה ההידרוסטטית יש זרועות פיקוד (אני כותב משהו שנכון לחלק גדול מהכלים האלה אבל יש שיטות שונות) תוודא ששתיהן באמצע.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
תודה אסף, אנסה.
אין לי מצבר חדש. יש לי אחרים משומשים או שאנסה ללא מצבר. דיזל לא צריך חשמל.
ניתקתי את המצבר הישן, לא שינה כלום. חיברתי את הכבלים ישירות לסטרטר, לא שינה כלום.
המתח על הסטרטר 13.5 בערך. כמו מה שהג'יפ מוציא עם הכבלים.
אני לא בטוח מה לעשות חוץ מלפרק את הסטרטר.
המנוע מסתובב ידנית, לא בקלות אבל מסתובב.
בדקת עם כבלים אחרים?
אה אופס.
עדכון, על הסטרטר יש בערך 7 וולט.
הוא פורק, צריך להחליף פחמים והוא היה גם מלא גאנק. אני אנקה אותו ואלך לחפש פחמים.
יש המלצות?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...024efb5202.jpg
זה לא מזיק מה שאתה עושה, אבל בקשר לתקלה הספציפית, משהו במקור המתח שלך, מצבר, בוסטר, כבלים, תנינים, חיבורים, לא בסדר.
הסטרטר צריך לקבל לפחות 9.5 וולט.
אמרת במצב הנעה. לפני הנעה הוא מקבל 13.5, בזמן הנעה יורד ל7.5 בערך.
יש לי כבלים עבים ובאמת די ארוכים אבל את הטרקטור הניעו בלי בעיה.
אני עומד מאחורי מה שאמרתי.
הסטרטר שלך צריך לקבל לפחות 9.5 וולט בעומס, ואתה לא מספק לו את זה.
אוקי, אין לי מושג מה מפריע לו כי לפני שאני לוחץ על הכפתור התנעה הוא מקבל 13.5 וולט. בזמן שהוא מסתובב המתח יורד ל7.5
הכבלים מחוברים ישירות למצבר של הג'יפ וישירות לסטרטר ולגוף.
אין שום דבר אחר מחובר. אין צרכני זרם כלשהם במערכת.
הסברה כרגע היא שהפחמים גמורים ולכן יש התנגדות גדולה מצד הסטרטר. אין לי מושג אם זה בכלל אפשרי או לא. כרגע הסטרטר מפורק, אחרי שישופץ נראה אם הבעיה חוזרת.
הוא היה מלא ברפש לח. אולי זה עשה איזה סוג של קצר או משהו כזה. אין קצר בין גוף הסטרטר לסלילים אז זה כבר טוב. חוץ מהליכלוך והפחמים, המצב שלו לא רע בכלל.
לא הבנתי למה הכוונה. הסטרטר למנוע? כרגיל. שוב אני אומר, יש 13.5 וולט בסטרטר כשהוא לא מופעל. המדידה נעשית בין הפלוס של הסטרטר לגוף המלגזה
המשפט האחרון שלך לא רלוונטי כי יהיה 13.5V בסטרטר במנוחה גם עם יהיה לך חוט עם שטח חתך של רבע מילימטר.
וכשנדרש הספק מקס' מהקו הזה, אם המגע או שטח החתך לא טוב - אתה תקבל נפילת מתח משמעותית.