מנסיון בתיבות כאלו - אם תופסים את זה בזמן - העסק נגמר בהחלפת שרשרת.
אם מושכים זמן... הכל יכול להיות עד כדי קייס שבור.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Printable View
מנסיון בתיבות כאלו - אם תופסים את זה בזמן - העסק נגמר בהחלפת שרשרת.
אם מושכים זמן... הכל יכול להיות עד כדי קייס שבור.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
בטרנספרים האלה, השרשרת והגלגלשים רחבים למדי והשיניים לא נשחקות כל כך מהר. הגלגל"ש קצת דומה לגלגלש של גל-זיזים במנועים עם מערכת תזמון שמונעת ע"י רצועה.
מה שאתה מתאר - שרשרת שקופצת גם לאחר החלפה, ממש לא נדיר - מנסיון אישי.
אבל זה נובע משרשרת לא מתאימה (מק"ט לא מתאים וכו'. יש כמה דגמים וכמובן כמה וכמה יצרנים. אצלי בטרנספר 241 מחוזק של סופה ממוגנת, יש 3 דגמים של שרשרות). לכן אני מאוד ממליץ לבדוק היטב מה מוכרים לכם. בהנחה שהשרשרת שלכם מקורית והמק"ט נכון, נא לפרק את השרשרת הישנה ולקחת אותה כדוגמה כדי להשוות לשרשרת החדשה שאתם קונים. להקפיד על מק"ט זהה!
שרשרת שקופצת ונותנת מכה רצינית אכן יכולה לשבור את הקייס (שעשוי אלומיניום דק) - זו תקלה שמתפתחת ומחמירה שאסור להזניח! כי הנזק המצטבר באמת יכול להיות גדול ומבחינת עלויות להגיע להחלפת תיבת העברה קומפלט!
ומכיוון שאני מנחש שאין יותר מדי ליברטים בפירוקים ואולי מדובר בדגם של תיבת העברה שלא נפוץ בישראל, (זה לא טרנספר 231 רגיל של סופה שאתה מוצא די בקלות טרנספר משומש תקין לגמרי ב-1500-2000 שקל) אם פות"ש יצטרך לרכוש תיבה חדשה קומפלט, זה עלול להיות יקר.
אז נא לטפל בהקדם ולא להזניח!
הטרנספר הוא 242
לא עדכנתי שבפול טיים הבעיה בכלל ולא מתרחשת משום מה,אך ורק בפארט טיים ולואו .
עבר הרבה זמן מאז שהתעסקתי עם התיבה הזו, בכל זאת , אם אתה מתכוון לתקן לבד , הבעיה נמצאת בשילוב של הדיפרנציאל הפלנטרי שבתיבה.
הנה סרטון באמריקאית שמסביר מה לעשות.
https://m.youtube.com/watch?v=5SvIMecUsP4
אם בטרנספר עסקינן שאלה שמעניינת אותי, אם יש איזה קיט הסבה ל 241 שמשנה את יחס העברה מ 1:2.72 ל 1:4
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk