פיזיקאים גילו חלקיק יותר שלילי מאלקטרון - הברליטרון! :rolleyes:
אם מישהו יכול להוכיח לו שהוא טועה, זה נדב.
מברוק, תתחדש, תענוג לעקוב!
Printable View
פיזיקאים גילו חלקיק יותר שלילי מאלקטרון - הברליטרון! :rolleyes:
אם מישהו יכול להוכיח לו שהוא טועה, זה נדב.
מברוק, תתחדש, תענוג לעקוב!
קדימה נדב, לך על זה.
בתמונות:
מוגבה, נעול כפול, צמיגי שטח. הרבה רוח וצלצולים.
אחד שבשבת האחרונה חשב כמו נמרוד - שאם אני אומר "שחור", צריך אוטומטית לומר "לבן" ומיד לרוץ ולהוכיח.
לצערי ולצערכם, אני בדרך כלל לא טועה בדברים האלה.
קובץ מצורף 132842קובץ מצורף 132843קובץ מצורף 132844
אם אני מזהה נכון, זה בגדה המזרחית של תעלת הירדן, קצת דרומית לקייאקים, זה מקום שגם בקיץ רווי, אז להכנס לשם עכשיו?
וזה לא ״ללא מוצא״ בכל מקרה בנקודה הזו?
כל הצפון רווי מים ובוצי. אז להיכנס לשם עכשיו?
ברור שכן! עכשיו הכי יפה!!! מתי תבוא? בקיץ?... כשכל הירוק הזה הופך לקוצים צהובים?......
אבל כן - יש בוץ. זה ידוע מראש. לא כל רכב מתאים לזה.
זו הכניסה התחתונה לציר המוסכים מכביש 91, השביל השחור - ממש בסיבוב ליד האקליפטוסים, מיד אחרי גשר בנות יעקב.
אולי ההמשך שלו עביר, לדעתי כנראה שלא, גם עם כלים כמו יונימוג. אני ממש ממליץ להמתין כמה ימים - שעומק השלוליות יקטן והבוץ יתייבש קצת.
השביל העליון מכיוון מצפה גדות כנראה בלתי עביר בעליל - לא בדקתי, אבל לפנינו נסוגה משם קבוצה של מפלצות קרביות - האמר H1 אזרחי משופר עם צמיגים מופרכים לחלוטין, יוקון בהמתי על סרנים חיים עצומים עם צמיגי סטיקי (נראו לפחות 37-40) ומנוע שנשמע כמו מרכבה 4, סופה גבוהה על 33, שני ספורטאז'ים מורחבים על 31 וויטארה ענקית על 31', כולם היו מטונפים כהלכה, נראו כמו אחרי צלילה במדמנה בגובה מכסה מנוע, ואמרו לי שהם לא הצליחו לעבור והם נכנסים מהשביל התחתון, השחור.
תפסתי עליהם טרמפ ונכנסתי אחריהם. מיד הבנתי שטעיתי טעות קשה.
אני לא נתקעתי. הופתעתי לגלות שהסופה על טויו MT בשיטת חנן (אמונה שלמה בצדקת הדרך, הילוך 2-3LOW, גז נדיב, לא עוצרים) חותכת את הבוץ ומתקדמת בלי להתאמץ יותר מדי, אבל שני פולסייזים ורנגלר JK קצר מהקבוצה שלי כן נתקעו מיד. ואני נאלצתי לעצור ולחזור אליהם. בזאת אולי הם הצילו אותי מלהיתקע בעצמי בהמשך....
וכאן נגמר הנסיון ההירואי שלנו להמשיך במסלול הזה. וזו כבר הרפתקאה נפרדת שתקראו עליה בסיכום הטיול באתר השטח - 4X4.co.il.
מה שברור לי כשמש בצהרי אוגוסט - תקראו לי שלילי ותגידו מה שתרצו - טנדר פולסייז שאינו משופר מהתחת על צמיגי שטח מלא אגרסיבי 35-37 לפחות, הוא לא רכב שטח. הוא רק משאית, שעוד רגע תיתקע ותהרוס לכולם את הטיול.
אני לא אקרא לך יותר שלילי. אבל נזכרתי בבדיחה מעשית:
פעם הבאה שהאשה חוטפת עליכם קריזה, קחו מגבת גדולה. גשו אליה בעדינות. שימו לה את המגבת מסביב לצוואר כמו גלימה של גיבורת על, ואמרו בקול רגוע: "מאמי את כבר לא עצבנית. מעכשיו את... סופר-עצבנית!"
ותקבלו מחבת בראש.
דרור ישנה את דעתו כשהוא יראה איזה סופר קמפר עם מנגל ובר נשלפים, שמורכב על איזה פולסייז כזה.
מהסוג שהופך כל חניון לילה לבית.
או אפילו man-cave נייד...
לא עוד טיולי עבירות. כן טיולי התנחלות.
תגיד "התנחלות בשטח" ולא "טיול".
אז כן, אין כמו פולסייז בשביל פרוייקט של קמפר כזה.
אבל מי שרגיל לטייל ב-SUV מוגבה נעול-כפול שמגיע לכל מקום, יקבל שוק מהשינמוך ביכולות הרכב.
אגב דרור- משום מה לא זכרתי. יש לך רישיון ג?
אין לו.
הוא ויתר.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
גנבנו לנדב את השרשור
מציע לכל השליליים להירגע... תנשמו אוויר... רצוי בהרים...
ודרור, כתבתי בתגובה הקודמת, אני ראיתי בשעות הקטנות של ערב שישי-שבת לפנות בוקר מה נהג עם ראם על מידת צמיגים סטנדרטית אבל שטח מלא יכול לעשות בשלג מעורב עם בוץ לעומת אחד זהה אבל עם צמיגי כביש.
ואני לא ניכנס כרגע לדקויות, אבל להיכנס ביודעין לביצות בגולן עם משאית קלה... אמממ, לא חושב אפילו שעם הדיסקו הייתי ניכנס לשם.
חכו קצת, יש למה לחכות.
בינתיים מחפש קפיצי הגבהה קידמיים, מיגונים, למי שיש רעיונות תפדלו, באספיר חסר להם מיגון דלק ורק אחרי 6 שבועות מרגע הזמנה יסופק ללקוח...
עוד לא החלטתי מה לעשות ואיך לעשות בארגז הפתוח...
בבקשה.
צולם בכינרת בשנה שעברה בהסכמת הבעלים.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...850c96c25e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9523b3a112.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c67bb8df73.jpg
לדרור....
זה של גיסי... נראה לי שזה.... בשטח?
קובץ מצורף 132861קובץ מצורף 132862קובץ מצורף 132863
- - - Updated - - -
רענן, תאמין לי שכבר ראיתי איפה ומה לפני שעשיתי צעד קדימה...
נדמה שהזכרתי וצירפתי קישור בדיון בשרשור אחר על ראם ארוך סטנדרטי דנדש של חבר שעוד ב 2013 לדעתי עשה איתי את כל הנקרות וחלק מערוד עד שפינצ'ר צמיג וחתך לכביש הקרוב, אני בטח לא אומר שהניסיון אצלי בכיס, אבל יש איזה קצה חוט.
תתחדש!
ממליץ בחום לקפוץ לעידו בפרדס חנה לראות את הרכב ת"ש היומיומי שלו בתקופה האחרונה לקבל השראה :)