אני 1.88 ועם ג'ימני כבר יותר מעשור ומרוצה.
ישבתי לאחרונה בדגם החדש ודווקא שם נראה לי פחות נוח לגבוהים.
Printable View
אני 1.88 ועם ג'ימני כבר יותר מעשור ומרוצה.
ישבתי לאחרונה בדגם החדש ודווקא שם נראה לי פחות נוח לגבוהים.
2.02... לא מבין את הטענות והמענות פה... אין דבר העומד בפני הרצון!
בשוט ד' הייתי עומד על רצפה תחתית וככה רק הראש היה בולט מעל פתח הטען...
ובטנדר 410 SJ של הגד"ש הכיסא שלו לא זז אחורה, אז נסעתי עם דלת פתוחה כדי להצליח ללחוץ על הקלאצ'- לא סוף העולם...
מה?! בדיפנדר לא הוצאנו את החלק התחתון של הכסא וישבנו על המצבר? ...
אני ענק? 1.90 כולה. בצפון אירופה הרבה מאוד גברים גבוהים ממני...
היו לי מינימיינורים בעבר והסתדרתי בהם יופי.
לטנקים הרוסיים אכן היתה בעיית הנמכת קנה בירי מרמפות - תקרת הצריח המעוגלת נמוכה מאוד ובזמן הנמכת קנה, החלק האחורי של הסדן פוגש מהר מאוד את תקרת הצריח....
נחזור למכוניות.
מדברים על רכב סטנדרטי, לא על פתרונות יצירתיים..... הבעיה שלי עם מכוניות יפניות קטנות כאלה היא לא רק טווח הזזה של המושב אלא פוזיציית הישיבה. הרגליים שלי ארוכות וכל מה שקשור ליחס הגובה בין מושב לגלגל הגה שגוי מהיסוד מבחינתי במכוניות האלה. המושב תמיד גבוה לי מדי וההגה נמוך מדי ו"לא נוח" זה בלשון המעטה.
על דיפנדר אני כבר לא מדבר, שם צריך גם לעקם את כל הגוף.... כל זה כמובן מתייחס למה שאני מרגיש. כל אחד ופרופורציות הגוף שלו.
מין הסתם בג'יפים ישנים כמו סמוראי/CJ/סופה/דיפנדר וכו', אין מגבלות לאפשרויות השינוי כיד הדמיון ויכולת האילתור. אבל ג'ימני אוטו קטן וצפוף ולא נוח מיסודו. מי שזה קריטי לו ולא מתכוון להתחיל לנסר ולרתך ולהתאים, כנראה מוטב שלא יבחר בו. זה מתיש ומעייף מהר מאוד.
לגבי דגם 5 דלתות של ג'ימני - זה פוטושופ חובבני, ואני לא מתכוון רק לפרופורציות הויזואליות הבלתי מתקבלות על הדעת....
בכל מקרה לא כדגם רשמי של המפעל ביפן, שם ג'ימני שייך לקטרגוריית Kei-Car עם כל מגבלות האורך/רוחב/גובה/נפח/הספק הידועות.
- - - Updated - - -
והיית רץ עם הצריח? כמו ב-T54?....
אל תנסה לעבוד על טנקיסטים. עברו המון שנים ואני כבר לא זוכר טוב את ריצפת הצריח בשוט, אבל את המגח אני זוכר טוב מאוד... אם תפתח את הדלת של ברצפת הצריח ותנסה חעמוד ע לריצפת התובה (רצפה תחתית) כל צידוד יקטע לך את כף הרגל.
אני חושב שהוא היה ציני בכל שורה שהוא כתב דרור , ובתור בנאדם בגובה 2.14 אני מיד מזהה ציניות מלמעלה
Sent from my iPhone using Tapatalk