לא כל מי שרצה קיבל הזדמנות לחלץ, אז אני פונה אל הלב של כלל השותפים בקבוצת החילוץ: תיתקעו!
Printable View
לא כל מי שרצה קיבל הזדמנות לחלץ, אז אני פונה אל הלב של כלל השותפים בקבוצת החילוץ: תיתקעו!
ולפי מזג האוויר, אין עוד הרבה חורף, אז קדימה... אבל לא חייבים לחכות לחושך.
מי אמר קורס חילוץ? אסף בטח ישמח לקבל עוד כסא/מיטה/אוהל....
לפי הרוח פה בשרשור, מה שמחפשים פה זה שומרי מאהל, לא מחלצים.
ואם להיות יותר רציני,
בד"כ גם אני דוגל בגישה של עדיף לחכות לבוקר, אבל הפעם, לדעתי, זה לא המקרה.
אין פה איזה סכנה של הדרדרות או נפילה, אין סכנה אמיתית של היפותרמיה ( הרבה אנשים ביחד, תמיד אפשר לבקש עזרה....).
חלק מהחילוצים זה האנדרנלין, והחילוץ הזה סיפק את זה ובגדול.
עדיף לסיים את הארוע.
שאפו גדול לצוות.
בשולי הארוע-
לפחות 3 אנשים ישבו "בכוננות" בטווח של 40-60 דקות ( לפני שאני סופר את חנן ורחוקים אחרים).
ממעקב אחרי הקבוצה, וגם אחרי שדיברתי עם אחד המחלצים, לא הצלחתי להבין מהם אם הם צריכים עזרה.
בסופו של דבר, לא רצינו לנדנד יותר מדי, ואנשים פרשו לישון.
מקריאה של התאורים, אני מבין שכנראה רכבים נוספים לא היו עוזרים.
אם זה המקרה, אז הכל טוב ( אין לי בעיה שהם לא עדכנו את הממתינים), אבל אם רכבים נוספים כן היו יכולים לעזור, אז היה פה פיקשוש.
לדעתי,
רכבים עם צמיגים גיבורים באמת היו עוזרים (סטייל זיבאר ומפלצות שטח אחרות) אז כנראה ש2 כאלה היו מספיקים.
"סתם" צמיגי בוץ לא הועילו שם, כי היה שלב שבו עמי ורועי לא הצליחו להזיז את הלנד קרוזר לבדם, אבל 5 רכבים ברכבת כן.
לעוד רכבים "רגילים" (כאלה שיכולים לנוע על הכביש) לא היה מקום על הציר, בלי להרוס את השדה חיטה, כי ככל שהרכבת התארכה, מישהו גולש לשדה החיטה כי הציר הישר לא מספיק ארוך.
פתרון אחר, כמו עוגן מחרשה וכננת עם מכפיל לא עלו לביצוע (לא היה עוגן מחרשה , היה עמוד מבוטן שלדעתי היה יוצא ממקומו)
אבל.... אפשר בקלות להפריח את טענתי, למי שמעוניין הנקודה פורסמה בקבוצה
נכון, זה מה שחשבתי שיקרה כשיצאתי מהבית.
אני לא נגד הרעיון. אולי גלשנו למשחקי בוץ מיותרים כי פשוט התחשק לנו, לא היה פה שום איום סכנה ממשי.
אנחנו לא אלוהי החילוץ ואין צורך להעריץ אותנו.
השתתפתי פעם בקורס חילוץ טנקים בצאלים, הטנק שוקל 60 טון, וטנק חילוץ עם כננת ומכפיל מייצר כוח של 80 טון ומחלץ את הטנק כולם עמדו והריעו כאילו קרה קסם, אין פה קסמים זה נטו פיזיקה.
לא חושב שהיינו מעולים, יצאנו לעזור, מישהו אחר היה עושה את זה או טוב יותר או טוב פחות.
שכל אחד יאמץ את המסקנות שלו מהאירוע.
[emoji41]
הצעתי ישר בהתחלה עזרה .. בדעבד התברר שזה לא המקום בשבילי ..
אבל ! .. לפי המהירות שבא עמי ארז את עצמו ורץ לדיפנדר .. אין ספק שהעניין היה הכיף שבחילוץ וההתעסקות בטיול עבירות ספונטני :)
וזה טוב !
אני לא יודע מה היה גיל הילדים שהיו שם אבל לפי התאור של ( נדמה לי ערן ) ישבו שם כמה ילדים בטויוטה ללא מנוע וללא חימום .. כמה שעות.
אז עם כל הכיף של הילדים הגדולים לשחק בבוץ .. ( ואני מודע לכמה כיף זה יכול להיות ) אולי היה מקום לחשוב על הילדים הקטנים ..
אם אני טועה, אז .. מחילה :)
בכל מקרה, אני הייתי זמין רוב הלילה ( לא עשיתי כלום חוץ מלישון .. ) והייתי בא בשמחה לעזור לשנע ילדים קפואים לביתם. גם אם לא יכולתי לעזור בחילוץ הממוטות השקועות בבוץ. ( יש לי גם הרבה כבלים ורצויות באוטו )
אז אם מישהו מקבל את התחינה של חנן ונתקע, תזכרו שיש גם "מסייעת" או "תומכי לחימה" שיכולים לעזור גם בלי לנהוג על צמיגי שטח מלא.
גיא, גם אני לא נוסע על צמיגי שטח מלא.
אני מכליל אותי ואותך בבוץ הזה באותה קטגוריה.
גם עמי בדיפנדר נעול לא התקדם הרבה פנימה.
רועי התנייד הכי קל, אבל אני לא יודע אם הוא היה מצליח לחצות על מנת להגיע לרכב הצד השני לחלץ ממנו ילדים והם לא כ"כ רצו לצאת לבוץ(היתה שם אחת לדעתי).
אגב ילדים, אם אני לוקח את הילדים שלי כדוגמא (8 ו 5) הם היו מעדיפים להישאר איתי ברכב ללא חימום ולא לצאת מהשטח ברכב זר (לא מדבר על לצאת עם אמא שלהם, הכוונה לבד לבד ברכב עם זרים)
אבל שוב, את התשובה לכך אני משאיר לניצן ואמיר זה מאוד תלוי אישיות של הילדים.
זה כבר מתחיל להראות כמו "לעזור לזקנה לחצות את הכביש".
כל עוד זוכרים את האפשרויות ( לדחות למחר, לחלץ ילדים) , לא חובה תמיד ללכת לאפשרויות קיצון.
עובדה שהכל נגמר טוב וללא סיכונים.
לא בטוח שניתן היה להעביר את הילדים מרכב אל רכב.
אף כלי לא יכול היה להגיע אל השקועים שהיו במרחק 30 מ' זה מזה, ובמרחק 150-200 מ' מהכלים שלנו.
להוציא את הילדים לפני החילוץ ולחזור למחרת בבוקר, משמעו להוליך את הילדים בתוך ביצת הבוץ, בקור מקפיא, בחושך, במים כ- 150 מ'.
חשוב לציין שבדרך אל השקועים הייתה שלולית בעומק 1.0 מ' בערך. אמיר חצה את השלולית הזו. הלך בתוכה פעמיים, בשלבי קשירת הרצועות. לא כיף. אפילו מסוכן בריאותית!
מכיוון שחלק מהילדים היו קטנים, יש מצב שבשלולית האמורה הם היו נאלצים לשחות.
אני חושב שהיציאה של כולנו אל החילוץ הייתה מהמניעים הנכונים.
יכול להיות, שאם היינו מגיעים למצב של 0 התקדמות לאורך זמן ממושך, היינו מחשבים מסלול מחדש ושוקלים להוביל את הילדים החוצה בבוץ.
לתחושתי (הלא קובעת), ההתעקשות לחלץ הייתה "נכונה לשעתה". בטוח שיש מי שיחלוק.
יש מקום למחלוקת. הכל בסדר, לשם כך קיים הפורום. דיון פורה ותרבותי הוא תמיד טוב ונכון.
ערן CJ
וכעת, למשהו טכני לגמרי, נקרעו חגורות "כחולות".
אמיר, תוכל לפרט יותר על הדגם /חברה על מנת שלא יסתובבו חגורות כאלה בינינו ושלא יקרה אסון אמיתי מחגורה כזו שנקרעת?
מי שמחליט אלו האנשים בשטח.
הם קוראים את התמונה שמורכבת מהשטח, מצב התקועים, אמצעי החילוץ, המיומנות והרוח שדוררת בשטח ועוד.
מהצד לא רואים הכול.
חילוץ כזה יכול ללכת טוב וגם יכול להסתבך.
לא היה צריך הרבה בשביל שנניח ערן ישקע על הציר לאורך התעלה וכבר היה עוד חילוץ.
אני בעד לתת לאנשים בשטח לעבוד בשקט ולסיע בכל מה שניתן ולהוות עתודה.
יש מסקנות שכן צריך לקחת ומוטי ריכז אותם די יפה.
בשורה התחתונה החילוץ הצליח וזה מה שחשוב.
לא פחות חשוב זה ההוכחה לכולנו מאיזה חומר בנויים החברים.
כולנו מרגישים הרבה יותר מגובשים ומחוייבים אחד לשני לאחר תצוגת תכלית שכזו ואין זו הפעם הראשונה שאנשים מגלים חברות ויוצאים לחלץ בתנאים לא קלים.
הרעות, הרוח, איכות האנשים - הן החומר מהן עשויות קבוצות עלית.
כל הכבוד חברים .
מצטער שלא יכולתי להשתתף הפעם.
קבוצה מדהימה
Sent from my IN2013 using Tapatalk
חבורה טובה של אנשים טובים.