אלון על איזו גומיה אתה מדבר?
Printable View
אלון על איזו גומיה אתה מדבר?
על אותה גומיה שאני כמעט תמיד מדבר - זו שמתחת לידית (יש מק"ט שלה בכתבה על החלפת יחס העברה). היא פשוט מתפוררת אחרי כמה שנים לכולם ועושה המון הפתעות - וזה כולה גומיה מחורבנת...
אלון אם אתה מדבר על הגומיה הכתומה הזאת שיושבת במעין כוסית אז זה לא רלוונטי כי הרכב הוא 97 והטרנספר מעט שונה, בכל מקרה את האוקולון הזה שיושב בתחתית הידית החלפתי ראשון.
יש לי הרגשה שבכל זאת מה שאתה ומורי אמרתם על תזוזת הקייס ממקומו זאת הבעיה משום שהידית נוגעת בבודי! ובוא נצא מנקודת הנחה שאף אחד לא בעט בידית כשניסה לשלב ועיקם אותה אזי משהוא אחר זז שם וגרם לה להתקרב לבודי. מקווה מחר לצאת לזחילות מתחת לרכב ולנסות להבין מלמטה האם משהוא זז ממקומו. דיווחים בהמשך.
למיטב ידיעתי - וזה מידע ממכשירי תנועה, כך שיש להניח שהוא נכון - הגומיה הזו זהה בכל דגמי הסמוראי, כולל 97. היא ירוקה.
מצד שני, הטרנספר באמת שונה ויכול להיות שהם טעו בהנחה שזו אותה גומיה או התכוונו שזו אותה גומיה לכל דגמי 86-95, בהם הטרנספר כמעט זהה.
תסתכל על תושבות הטרנספר וגשר הגיר, אם משהו עקום שם אתה תראה את זה. תבדוק את הגומיות שמחברות את תושבות הטרנספר.
טוב אז לאחר זחילה מתחת לרכב התגלתה באמת מעיכה באחת מתושבות הטרנספר, כניראה הגורם לבעיה.
אם מישהו יכול להפגש איתי באזור חיפה והסביבה בכדי לראות ולתת חוו"ד אני אודה לו מאוד או כמובן אצלי. תודה דן.
התזמון שלך דפוק כי אני במרכז ממחר ועד סוף החג השני, אבל אחרי זה אני בטכניון כמו כלב כל יום.
0524-380020
התזמון שלי באמת דפוק כי אני טס עוד יומיים לארה"ב וחוזר אחרי החג לת"א. אז הרכב ממילא יעמוד, אני בכל מקרה יצור איתך קשר שאני יחזור ונתאם משהו. המון תודה וחג שמח דן.