תגובה: בגי"ה... מרצדס gl 450
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Derish
אני תוהה אם יש גרסה של התגובה האחרונה עם סימני פיסוק כי נשמע שהבחור יודע על מה הוא מדבר יש לו שניים כאלה והוא אפילו יודע איפה לקנות חלפים בעצמו ובטח יכול להמליץ על מקומות זולים יותר רק לא ברור אם בסביבתו של פותח השרשור יש מוסכניק שיסכים לשתף פעולה עם תכנית כזאת או שאולי הבנתי לא נכון את מה שנכתב כי קצת קשה לקרוא בלי הפרדה בין משפטים שורות ופסקאות שלא לדבר על שאר המשלב הלשוני הגבוה ואמרות כמו מרצדס זה מרצדס שתשב תחוש תבין.
אם תעביר את הדיון הזה לפייסבוק תקבל תגובות בסגנון הזה:
זהבסדרכיבישראלישהרבהערסיםואלהידועשחובבימ רצדסוגםארבהפעמיםהםקותביםבשגיאותובכללבדרך כלללאמשתמשיםבסימניפיסוקבכללכיאיןלהםסבלנו תלזהובחלללכלמישאיןלומרצדסכיהואחושבשזהאוט ורקשלערסיםעשיריםכימההואמביןבכללעכשיומרצד סגיאלאסזהאוטושגםערסיםקצתפחותעשיריםיכולים לארשותלעצמםכלהחלקיםמאמריקהזוליםיותרמדאצי האיןעלמרצדסבעולםמגנטכוסיותכשיהיהלךמרצדסת ביןמרצדסשולטתתתתת!!1
למה נהג מתגאה בזה שהוא משפיל אחרים?
אפשר ליהנות ולהמליץ על רכב, גם כזה שאינו מקובל כאן, בצורה כזו שתספק מידע ענייני ותסייע אולי גם לאחרים לקבל החלטה נכונה.
נשלח מהנייד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
זרח בשטח
על נוחות צריך לשלם וזה מיתבטא בזה שאתה עולה את מעלה יאיר והילדים ישנים מאחור
איפה מצאת ילדים כאלה?
כל הילדים הם כאלה עד גיל מסוים. ואח"כ גם בין הגילאים 18-21.
שמישהו בבקשה יסביר לי עניינית למה יוצאים נחרצות לגבי מרצדס?
אם מישהו היה שואל שאלה לגבי דיסקו-4 או ריינג׳ רובר הוא לא היה מקבל את אזהרה לא להתקרב, למרות שגם הכלים האלה עטופים בשלל מחשבים, אלקטרוניקה, גדג׳טים וכו׳.
ואני מסכים עם האמירה שרכב יוקרתי, נשאר יקר לאחזקה גם כשהוא ישן (או אולי בעיקר כשהוא ישן...)
נ.ב.
הפסקתי לקרוא בשלב של "נוסע ליד הים בצדפים".
לגבי להשפיל, אני משפיל כל מרצדס עם פיאג'יו xevo 250 סמ"ק שנת 2011.
לגבי ריינג' אני לא יודע, אני לא חושב שתמצא אחד שיורד כאן לשטח עם ריינג' שאיננו קלאסיק, או אולי p38.
אבל דיסקו 4, למעט עניין הצמיגים הוא רכב עם יכולות שטח גבוהות מאוד. הgl פשוט לא שם. וצמיגים הוא עניין שקל לטפל בו (אם מתעלמים מנושא החוקיות, או אם אתה בגרסת ה2.7).
אבל גם דיסקו 4 הוא בהחלט מפלצת טכנולוגית שסופגת ביקורות על כך. ההבדל הוא שהוא יודע לפצות על זה בנסיעה בשטח קצת מעבר לgl, ולכן מקבל הנחה.