n.m 80-90
לא לשכוח "לוק טייט"
Printable View
n.m 80-90
לא לשכוח "לוק טייט"
תשמע...
אתה אמרת שהיית מחליף את כל הדיפרנציאל....
זה כרגע לא בא בחשבון.. כי אין כסף...
השאלה מה אני יכול לעשות עם הדיפרנציאל הזה?? שלא נראה לי שהוא גמור.. (אין שום חופשים.. ואין פגיעות פיזיות בקורונה פיניון או במייסבים...)
יש לך הצעה יותר טובה??
עידן
אתה מתאר מצב שהקורונה שלך השתחררה לגמרי, זה תהליך שלוקח זמן, בזמן הזה גלגלי השיניים עבדו בצורה עקומה לגמרי... קשה לי להאמין שאין נזק. אם להיות מעשי - קח אותו לפחות לאיזה מכונאי רציני לקבל חוות דעת על מצב המיסבים וגלגלי השיניים לפני שאתה מרכיב.
נמרוד.. הקורונה לא השתחררה לגמרי.. ואין סיכוי שהיא עבדה עקום!
רק בורג אחד יצא מהמקום לגמרי.. רוב הברגים התחילו להישתחרר אבל לא יצאו לגמרי...
כשפתחתי אותה היא ישבה ישר לגמרי, לא זזה ממקומה גם כשניסיתי בכוח.. והיסתובבה חלק...
צרפתי תמונות של אחרי הריתוך.. ואחרי צבע יסוד (השחור יבוא בהמשך... ההדיפרנציאל ינוקה רגע לפני הסגירה..)
כל הברגים שהתחילו להיפתח הוחלפו בחדשים...
אתה מסכן כאן את החיים שלך ולא רק את הקורונה פיניון.
תאר לך שמשהו עקום ישבר שם באמצע נסיעה על 80 קמ"ש ,הגלגלים ינעלו ו.....
בקיצור לא כיף.
בכל מקרה כמו בכל דבר בחיים מה שזול - יקר .
לפני ההרכבה אני הייתי מוודא טוב שאין גיזים של הריתוך שנידבקו בביצה.
אח"כ הם נופלים וסתם מסתובבים שם...
גם בית הדיפרנציאל וגם הדיפרנציאל לפני ניקוי.. ואני עוד יעשה ניקויי יסודי לפני ההרכבה...
אני מאוד אשמח לקבל שם של מישהו שמבין בזה.. שיוכל להיסתכל על הדיפרנציאל ולהגיד מה הוא חושב....
הריתוך נראה חזק וטוב
אם כבר הסרן מפורק ובחוץ כדאי לך לעשות לו חיזוקים
צור מקרטון צורה שאתה רוצה שמתאימה לחיבור הביצה והצינור ובקש ממסגר שיכין לך או שתעשה לבד
ורתך את זה חשוב לציין שיש לרתך לאט בהמשכים על מנת לא לעוות את הסרן
בהצלחה
על מה אתה מדבר!?
על איזה חיזוקים?!?! למה אני צריך חיזוקים?
אתה אולי מדבר על מיגון?
שלילי אני לא מדבר על מיגון אני מדבר על חיזוקים לסרן בייחוד לאחר שנישבר
זה יעשה אותו חזק יותר ממכות ובכלל
אתה לא חייב זה הצעה שלדעתי תעזור
הסרן לא נשבר...
היה חריץ בפח של הביצה כתוצאה ממכה פנימית...(ראה תחילת שרשור..)
חיזוק ציריות אני יכול להבין... אבל מה יתן לי חיזוק חיצוני של הסרן? למי נשבר גוף הסרן עקב מכה!?
לי נשבר עקב מכה
ואתה יכול לשאול את דיזה הסרן שלו התעקם
לא חשוב סתם הצעה שעברה לי בראש
עזבו את החיזוקים עכשיו, זה לא קשור.
עידן, אתה עושה עבודה רצינית ויסודית לפי התמונות, אני מקווה שאתה צודק ולא נגרם נזק. סגור ברגים חדשים עם הרבה לוקטייט, בסדר הנכון, תעבוד לפי הכללים ותבדוק שהכיוון לא השתנה (יש גם את הכתבה של אסף במדור טויוטה שהיא רלוונטית כמעט 1:1).
אני לא מסכים עם עידן המהנדס, אין כאן סכנת חיים, יש הימור מסויים על עתיד המכלולים - אבל אם אין לך ברירה, ונראה בסדר, קח את ההימור.
בדקתי את החופש בין הקורונה לפיניון.. יש חופש של פחות מ מ"מ לדעתי... אין לי שום כלי לבדיקת החופש.. יש למישהו דרך לבדוק?
חוצמזה.. אין שום רעש בסיבוב.. שום סימני שחיקה ולא שבבים...
מה עוד אני יכול לבדוק?
אתה יכול לבדוק עם צבע את הדפוס על הקורונה, ע"ע כתבתו של אסף על דיפ' של טויוטה.
אם קנית את האוטו שאני חושב שקנית (של איתי מרחובות), תעיף את הדיפרנציאל הזה לכל העזאזלים. למה? כי אם זה היה של איתי, אז אני סגרתי את הדיפרנציאל הזה עם לוקטייט ומפתח מומנט. אני לא יכול לדמיין מה יגרום לזה להפתח, אבל מה שזה לא יהיה זה יקרה לך שוב. תבדוק את ההברגות בקורונה (אולי הן גמורות ולא שמנו לב?) לכל הפחות.
כל ההברגות שלמות ומסתובבות חלק..
כשפתחתם את הדיפרנציאל... לפני התקנת הנעילה.. לא היתה שום בעיה? כל הברגים היו במקומם?
יכול ליהיות שבעיה בדריבשאפט יכולה לגרום לזה? (רעידות?) למרות שלא הרגשתי כלום בנסיעה...
אני לא יכול לחשוב על שום דבר אחר שיגרום לכזו בעיה. רק הברגות דפוקות וגם זה רק בקורונה, כי בברגים היינו מבחינים בזה מייד כששמנו את הלוקטייט עליהם.
לא הייתה שום בעיה שידוע לי עליה לפני התקנת הנעילה. הרכב לא תוחזק ברמה גבוהה, אבל אני מבטיח לך שאת הדיפ' הזה סגרנו כמו שצריך. אני לא זוכר באיזה סוג של לוקטייט השתמשנו, אבל גם בלי לוקטייט זה לא אמור לעשות את זה.
תתחיל לסרוק את הדיפ' מ"מ אחרי מ"מ, איפשהו יש שם משהו שגרם לסגירה להפתח. מה שזה לא יהיה, זה יעשה לך את זה שוב אם לא תעלה על זה - עובדה, זה עשה את זה הפעם.
אני לא מבין בזה הרבה... אבל כמו שכתבתי.. אין שם שום דבר מוזר....
לפני כחודש הלך מייסב גלגל... חלק מהגולות נעלמו (שתיים או שלוש..)... אבל לא מצאתי להם זכר בשמן.. וגם לא סימנים על השיניים של הקורונה..
עידן
אולי היתחממות!? חצי הסרן השמאלי רתח.. מהחיכוך של המייסב...
אני חושב שזה השלב לעצור את האינטרנט ולקחת את הדיפ' המפורק למישהו שבאמת יוכל לתת לך חו"ד מקצועית. ברגים שסגורים נכון לא נפתחים סתם כך, גולות לא נעלמות בדיפ'.
אנחנו נשמח לדעת מה גרם לזה בסופו של דבר, אם תבחר בדרך זו ותגלה את מקור הבעיה.