חוזר: בנית רכב שטח מאפס-דיון מעשי
ברוך אתה בדיסוננס קוגניטיבי רציני. מה שדי טבעי ונובע מפיצול האישיות החמור - משרת של החוק מצד אחד, ומדען מטורף עם רתכת ביד מצד שני.
מגבלות המציאות צריכות להיכנס - בוודאי. אז כנראה שעל צמיגי 44 לא מדובר, אבל 33 או 35 - כן. ויתקן אותי מאיר אם אני טועה, אבל לא מדובר על רכב יומיומי לנסיעות למכולת, אלא רכב טיולים. כלומר יסע על הכביש, אבל מעט, בסופי שבוע, לא במרכזי הערים. זה אומר שהוא צריך להיות מבוסס בהחלט על רכב אמיתי עם רישוי, והשינויים יעשו בו בצורה מדודה - לא מדובר על צפרדע. מדובר על סופה משופרת מאד, או סבארבן משופר מאד, (או אביר/נ.נ. אם אתה שואל אותי כשאני ישן - ובוודאי שעם קפיצי עלים, אני אוהב קפיצי עלים), או דיפנדר משופר מאד - ויש כמה וכמה כאלו דיפנדרים שנבנו יפה למטרה על צמיגי 33-35.
אדוני סובל מפיצול אישיות,
יש לי פתרון, אישפוז במוסד סגור וטיפול תרופתי..
ואם להיות מציאותי, סבארבן.
גדול, מאוד גדול, יצא לי לטייל מעט עם אוטובוס שטח כזה..
והוא לא איכזב, גדול וחזק.. ובנהיגה תוך התחשבות במימדים הוא החזיר ים של אהבה.
היחידי שיקבל באהבה את צמיגי ה-37 העתידיים שלך.
מרווח הפנים מרשה להמון שיגעונות לזרום גם בתוך תא הנוסעים.
נ.ב, תחשוב על זה ככה.., לא תצטרך יותר לקום בבוקר ולראות דוד אפור ומכוער על גג האוטו.
יש מספיק מקום בפנים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
מגבלות המציאות צריכות להיכנס - בוודאי. אז כנראה שעל צמיגי 44 לא מדובר, אבל 33 או 35 - כן. ויתקן אותי מאיר אם אני טועה, אבל לא מדובר על רכב יומיומי לנסיעות למכולת, אלא רכב טיולים. כלומר יסע על הכביש, אבל מעט, בסופי שבוע, לא במרכזי הערים. זה אומר שהוא צריך להיות מבוסס בהחלט על רכב אמיתי עם רישוי, והשינויים יעשו בו בצורה מדודה - לא מדובר על צפרדע. מדובר על סופה משופרת מאד, או סבארבן משופר מאד, (או אביר/נ.נ. אם אתה שואל אותי כשאני ישן - ובוודאי שעם קפיצי עלים, אני אוהב קפיצי עלים), או דיפנדר משופר מאד - ויש כמה וכמה כאלו דיפנדרים שנבנו יפה למטרה על צמיגי 33-35.
נמרוד היקר, על זה נאמר - " את זה, תגיד לשופט"......:twisted::lol: :twisted:
בהזדמנות זאת אוסיף(גם בתגובה לשרשור אחר בו הגבת על בניית רכב לשטח), כי אין דבר כזה "רכב לשטח" או רכב הנוסע רק בשטח. ההבדל היחיד בין נסיעה בכביש לבין נסיעה בשטח, הוא מספר השוטרים בדרך והסיכוי להיתפס על ידם.
בחוק, אין כביש או שטח; יש דרך, ודרך היא מקום שבו יש זכות תנועה וגישה לציבור, דהיינו לכל אדם.
נסיעה במקום שהוא רשות הציבור, כוללת כביש, דרך לא סלולה, שביל, כל תל וגבעה וכו'.
המקום היחיד שבו ניתן לומר שאתה אינך עבריין כאשר אתה משתמש ברכב ללא רישוי, הוא מקום מגודר וסגור אשר לתוכו אין רשות גישה חופשית לציבור. דוגמא מובהקת לכך, הוא אתר המירוץ של יונדאי אקסטרים, אשר לא זו בלבד שמותר היה ליסוע בו ברכב "מיוחד" כזה, אלא שהנסיעה בו נעשתה באישור קצין משטרה, בפיקוח שוטרים בשכר, תחת בחינה של בוחן תנועה משטרתי ומהנדס בטיחות לרכב, כאשר כל האירוע היה מבוטח בהתאם ע"י חברת ביטוח.
נשמע דמיוני?? אולי, אבל זה המצב. ואני יכול לומר לך דבר מה נוסף - אילו היתה מתרחשת חלילה תאונה עם נזק גוף במירוץ, אני בטוח שהיה איזה פרקליט פוץ שהיה שוקל אם להעמיד את "הנוגעים בדבר" לדין, ואף היה מגיש בסופו של דבר כתב אישום, רק על מנת לכסות את התחת הממלכתי.
למה? כי זאת המדינה שלנו ומכיון שעדיין אין הסדר פוזיטיבי קונקרטי של התחום באמצעות תקנות, רישוי פורמאלי וכו'.
כקוריוז, אציין כי במירוץ הראשון במודיעין, הגיע אלי לרכב בוחן התנועה הראשי של משטרת מודיעין, בדק את "דרכון" הרכב(הרי אין לו רישוי רשמי), ושאל 70 שאלות לפני שהתיר לי להכנס למירוץ!!
ולמה אני מספר את כל הסיפור ומייגע אתכם בדיבורים אין קץ??
מכיון שכולנו חייבים להבין שאין שטח ואין רכב שטח, ואין לא נוסע הרבה בכביש, ומשתמש רק בסופ"שים או רק בטיולים באיזורים נידחים, וכיו"ב שטויות(מבחינת החוק היבש, לפחות) - יש רק "משתמש ברכב כדין" או עבריין תנועה.
מי שמשתמש ברכב, ולא חשוב היכן, מתי וכמה, כאשר אין לו רישוי כדין או(היינו הך) לאחר שביצע שינויי מבנה האסורים עפ"י דין, הוא עבריין תנועה.
אכן מצב משפטי מעיק, מציק, מטופש ולא נאור, אבל זה מה יש.
לכן - הבה ונקים לנו את פורום החלומות......:twisted: :twisted:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
ברוך אתה בדיסוננס קוגניטיבי רציני. מה שדי טבעי ונובע מפיצול האישיות החמור - משרת של החוק מצד אחד, ומדען מטורף עם רתכת ביד מצד שני.
לאור תגובתי דלעיל, הריני מדגיש בקו את ההבלים(צר לי על החריפות, אך אין דרך אחרת להעביר את המסר) שבתגובתך המצוטטת....
"צורה מדודה", הוא ביטוי מאד מחוזי אבל מופרך מעיקרו ולא נסמך על כלום - אין שינויים הנעשים בצורה מדודה; יש שינויי מבנה ויש רכב סטנדרטי כפי שמתואר בפקודת הרישוי לדגם שהעתקה מצוי במשרד התחבורה:twisted:
השורה התחתונה - כאשר קורה משהו רע, תאונה, פגיעה וכו', לא תעזור לאף אחד מאיתנו שום צורה מדודה או "מגבלות המציאות" או "משופר מאד", ואפילו לא(האמן לי) "משופר בצורה מדודה"....:p :p
מי בעד לקחת גרזן, לפצל את ברוך עד הסוף לשניים, לגרש את מר טולידאנו העורך דין מהאתר ולהשאיר לנו כאן רק את ברוך הצפרדע :twisted:
ברוך, יופי, יש חוק, חרא של מדינה, כולנו יודעים, ויש גם מושג שנקרא "גזירות שאין הציבור..." ובחוקי התעבורה של מדינת ישראל, אין הציבור יכול לעמוד. על אחת כמה וכמה על הציבור הזה שאינו יכול לעמוד, בנוי האתר הזה, ועל זה אין מה להתבייש ואין ממי להסתתר - החוקים הם דפוקים, לא אנחנו, ואת זה אל תשכחו!
יש מספיק "חלומות" שכן מסתובבים על כבישי-שבילי ישראל, בכל מיני רמות, שחיים בתחום האפור- לא בניגוד לחוק, אלא "לצד" החוק... אז בוא נחזור לפורום הבונים.
יאללה, הולך!רק תירגע עם הגרזן, אתה עלול להוריד לי משהו שאני עדיין משתמש בו.....
וברצינות - אני בצד שלך, אל תשכח. למרות שאני עו"ד, אינני מתבייש לומר בריש גלי שהמצב המשפטי בסוגיה זאת גרוע, לא משקף את הצרכים ואת המציאות, ובמקום שיסדיר את הכללים וישרת את הציבור, הוא נוקשה, שרירותי, אנאכרוניסטי, מיושן, ובקיצור כמו שאתה כתבת בכשרון רב - דפוק....
אכן צריך להמשיך לא רק לחלום אלא לעשות ולבנות, לשפר ולהנות, אלא שחשוב שכל מי שעוסק בתחום,
וכל מי שמתעסק עם שיפורים ושיוניים ברב שלו, יהיה מודע למצב, לחוק, ולתוצאות העלולות לפגוע בכל אחד מאיתנו, במקרה של אסון, חלילה.
נ.ב. ועל מנת להיות ממש זיפת - הידעת שגם התקנת נעילה בדיפרנציאל שהיה קודם לכן פתוח, מהווה שינוי מבנה אסור?:shock: ?:D ?:twisted: ?:sad: ?;) ?
יאללה אני הולך לשים צמיגי 37 על הגרוטאה ואחרי שיורידו אתי מהכביש ללכת לבג"צ!
ברוך, יש מצב שתהיה העו"ד שלי?
:-D:-D:-D
Baruch,
בארץ
כמו ארה"ב אשר איננה אוכלת יושביה.
We have similar problems
lately the state of Kensas is refusing to register Ferrets and Rios for road use
B4 you ask what the hell is a ferret.....pic enclosed
כולל
F-650 מוגבה בטירוף עם גלגלי "42 משייט בכבישים המהירים ב 100 מייל לשעה ויותר....
Lets keep it real
Its a F350 and
I never seen one go faster then 90 mph
the tire size is quite acurate however...........
No diss, just a correction.
Hope the pic works this time
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי tzagi
Hope the pic works this time
ואלה יוסק'ה ...
הלב ניקרע....
למה אתה עושה לנו את זה ?
אתה יודע שיש לך כמה חתיכות פרה שמחכות לך מתחת לאיזו גבעה עוד שבועיים ... למה ? .. למה ? ... חבל !
ציטוט:
נכתב במקור על ידי tzagi
Baruch,
בארץ
כמו ארה"ב אשר איננה אוכלת יושביה.
We have similar problems
lately the state of Kensas is refusing to register Ferrets and Rios for road use
B4 you ask what the hell is a ferret.....pic enclosed
כולל
F-650 מוגבה בטירוף עם גלגלי "42 משייט בכבישים המהירים ב 100 מייל לשעה ויותר....
Lets keep it real
Its a F350 and
I never seen one go faster then 90 mph
the tire size is quite acurate however...........
No diss, just a correction.
ברוך יקירי,
אמנם לקחת את הדיון למחוז צדדי , אבל בהחלט חשוב,
הצד החוקי בהחלט משפיע ומושפע מצד חברות הבטוח
ואצטט"
יש מספיק "חלומות" שכן מסתובבים על כבישי-שבילי ישראל, בכל מיני רמות, שחיים בתחום האפור- לא בניגוד לחוק, אלא "לצד" החוק...
אקדים ואומר כי יש לי את הפתרון הביטוחי לאלה שהם
"לצד" ובשולי החוק,
היות וזו לא מטרת השרשור לא אפרט זאת כאן אבל בכייף על כוס קפה אבחן איתך
את הנושא והפתרון שקיים,והוא שריר וקיים.
בנושא הרכב אפילו שקלתי להביא רכב אספנות אבל הרשויות הנאורות סרבו
hebrew keyboard?
מזל טוב!