תגובה: הטריוס של שחף - לאתגר את האנדרדוג
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
ו..תמונות - יש?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
יש תמונות, מקבל הודעות שגיאה שהעלאה נכשלה, אבדוק למה ואנסה בהמשך להעלות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyo
מגניב ביותר, יופי של פרוייקט.
תמיד אומרים שיותר כיף לנהוג מהר במכונית חלשה מאשר לאט במכונית מהירה. אין ספק שאתה ממצה יפה את הפוטנציאל של הטריוס.
פעם ראיתי אחד במשלט 21 שהשתלב יפה בין צ'ירוקים מדוגמים ומגודלים, היופי שבצניעות.
אגב מאיפה רכשת אלומיניום מודולארי לגגון? חשבתי גם לבנות כזה אבל בסוף בניתי מפרופילים מלבניים שקדחתי לפרופילי ר.
גיא
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
קונלוג פתח תקווה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Guy Levin
בתור בעלים של טריוס (2008) זה נחמד מאוד לקרוא.
סחטיין על הסרטון וכל הכבוד על ההשקעה! בגדול, עשיתי את כל מה שאני רוצה לעשות בטריוס שלי אך חושש בגלל התקציב.
מיגון מלא בפרו-ג'יפ + הגבהה של MAD זה 6500 ש"ח בערך. זה שווה את ההשקעה לדעתך? העבירות משתפרת פלאים?
אני מוכרח להודות שאני מסתדר בינתיים מצוין בלי מיגון. כן, מידי פעם חוטף איזה שפשוף מלמטה אבל הגחון בטריוס בנוי טוב
ואין יותר מידי נקודות תורפה בולטות ורגישות.
הייתי שם מיגון בלי לחשוב פעמיים אבל אני חושש להפסד במרווח הגחון... שיפוצה רק ע"י ההגבהה המוזרה הזו של MAD.
בסה"כ, יופי של רכב למתחילים. היתרון הכי גדול שלו הוא ש(כמעט) כל מי שקנה את הרכב הזה כחדש עשה זאת אך ורק כדי לנסוע על הכביש.
לכן מי שהיום רוצה לעשות את צעדיו הראשונים בשטח יכול למצוא אקזמפלר שמור מאוד ובמחיר נהדר.
(תנסו אתם למצוא ג'ימיני 2008 עם 120 אלף ק"מ בפחות מ-30,000 שקל, כנראה שלא תמצאו גם בפחות מ-40.)
האמת היא שהגעתי לטריוס די בטעות בלי יומרה שיהיה רכב שטח. אך לאט לאט ראיתי שהוא בהחלט שמח לצאת משבילי קק"ל וגם אני ביליתי בחורשן לא מעט. פעם אחת טעות בניווט הובילו אותי שם לעלייה לא סימפטית כלל, אפילו הייתי צריך לעצור כמה פעמים ולצאת לפנות כל מיני ענפים עצומים מהדרך. אין לי מושג איך הגעתי לשם אבל אחרי טיפוס איטי עד כאב התחלתי להריח את השמן (גיר אני מניח?) רותח אז גם הייתי צריך לעצור באמצע באיזה מישורון ולתת לרכב להרגע. לאחר מכן המשכתי לעלות. 5 שפשופים בגחון וכמה איבודי אחיזה מאוחר יותר, טרי (זה השם שלו) היה על הפסגה. ואני נותרתי לבכות למה אין לי הילוך כוח.
הכי כיף היה שהגעתי לירדנון מהדרך הקשה, הייתי צמוד שם לאיזה דיסקברי חדש יחסית כל הדרך. ברור לי שברגע שהוא היה רוצה הוא היה יכול ללחוץ קצת גז ולברוח קדימה בקלות יתרה אבל כנראה שיש גם חששות כשנוהגים בשטח במפלצת של חצי מיליון ש"ח.
כשהגעתי היה שם איזה היילקס מסוקס מוגבה וממוגן. הנהג לא האמין שהגעתי עם טריוס (ועוד לא ממוגן!) מהדרך הזו.
סליחה על החפירה, לא מדברים פה הרבה על טריוס אז ניצלתי את ההזדמנות:)
ממש אשמח לשמוע על ההגבהה. מכיוון שזו האופציה החוקית היחידה, אשמח מאוד לחוות דעת. 3 ס"מ נשמע לי מעט מאוד בשביל המחיר.
יחד עם זאת, זו עדיין הגבהה ואם ללא קשר לגובה גם התנהגות הרכב משתפרת אז אולי זה שווה.
תוכל להרחיב?
ההגבהה לא השפיעה על התנהגות הרכב, הבולמים כן
מכיוון שאני הטריוס היחידי שנוהג ביחד עם חברים שמוגבהים מעט יותר, קשה לי להגיד מה הפער וכמה הוא משמעותי
הכל עניין של שימוש ברכב ולאיזה מטרות, עבודות מעצ למעבר מכשולים זה עניין שבשגרה כמעט בכל טיול
לנהוג בשטח שהוא לא שבילי קק״ל עם הטריוס ללא מיגון זה קצת לשחק באש, הרכב נמוך וללא יכולת זחילה, קיפוצים ומכות במיגון זה עניין שבשגרה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
+1
חיכיתי בסבלנות שמישהו יגיד שהמלך עירום ויחזיר אתכם לפרופורציות כדי לא להיות הראשון שמצית ויכוחים.
כי הטריוס באמת חמוד ויואב קווה העלה אותו במעלה יאיר, ויש כאלה שמשחקים איתו בכל מיני מקומות, ופות"ש מפגין בסרטון יכולות נהיגה יפות שמחפות לא במעט על מגבלות הרכב, ודייהטסו = טויוטה והכל טוב ויפה אבל....
זה לא באמת רכב שטח. ונכון שרובם לא עברו חיים קשים מדי אבל הוא כבר בן 15-13.... אז גם האמינות המפורסמת עלולה להתגלות לא בדיוק כמו מה שעשיתם ממנה וכדאי להתייחס אליה בעירבון מאוד מוגבל. גנים של טויוטה... ראו הוזהרתם.
אתה מעלה שאלה קשה - מה הוא באמת רכב שטח?
רק רכב עם הילוך כח?
או רק עם שתי סרנים חיים והילוך כח?
או רק שלדת סולם?
יכול להיות שמבחינת עבירות ההתאמה לנסיעה היא שונה, מעלה שהוא בינוני לרכב אחד תהיה קשה מאוד לרכב אחר.
אבל אני מאמין גדול שהשימוש שאתה עושה ברכב קובע את סוג הרכב, והטריוס משמש אותי לנהיגה בשטח.
אמנם טריוס דורש התאמה ספציפית מבחינת נהיגה ומבחינת המרכב על מנת לעבור מכשולים, אך מטיול לטיול אני נותן ברכב יותר ויותר אמון
בטיול האחרון עברתי ביום הראשון את מעלה ציחור (לא מהמעקף), מעלה צניפים מעלה דלעת וביום השני - מעלה רמון, עם הטריוס וללא נזקים.
האם זה נכון לכל טריוס? לא בהכרח - אבל אני חוזר לטענה המקורית שלי, לא מספיק בדקו את הגבולות של הרכב בשטח בשביל להצהיר שהוא לא רכב שטח.
זה חד משמעית לא ניתן להשוואה לג׳ימני, ההשוואה הנכונה יותר תהיה דאסטר או פורסטר אך המטרה היא לא השוואה
המטרה היא מה ניתן לעשות עם הרכב הזה במטרה שיהיה מידע לבעלי הרכבים הקיימים או מתלבטים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Shahaf_
יש תמונות, מקבל הודעות שגיאה שהעלאה נכשלה, אבדוק למה ואנסה בהמשך להעלות
נתקלתי בבעיה הזו גם, ארז המנהל עזר לי, יש שתי אופציות:
האחת היא לשלוח את התמונה בווצאפ (לקבוצה של עצמך נגיד) ולהעלות את הקובץ מהווצאפ (שדוחס את התמונה). - זו הדרך שעבדה לי
האופציה השניה היא להעלות דרך האפליקציה tapatalk או משהו בסנגון, לא יצא לי לנסות.
אשמח לתמונות, יש לי חבר דל תקציב שמעוניין להצטרף לטיולים שלי ואני מנסה לעזור לו למצוא משהו. אולי אם אראה לו את השרשור הנ"ל הוא יידלק על הטריוס.
הטיפים שקיבלת למעלה מצויינים ועימם תצליח להעלות התמונות.
תוכל לחפש גם "מדריך גיפולוג להעלאת תמונות"
אם עדיין מתקשה - אשמח לסייע ולהעלות עבורך, שלח הודעה פרטית אם יהיה רלוונטי
נשלח מהנייד
הטריוס של שחף - לאתגר את האנדרדוג
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Shahaf_
אתה מעלה שאלה קשה - מה הוא באמת רכב שטח?
רק רכב עם הילוך כח?
או רק עם שתי סרנים חיים והילוך כח?
או רק שלדת סולם?
לגפ״ס וטטרא אין תחום העברה נמוך, ולהאמר אין סרנים חיים.. מה זה אומר?
מצד שני, הם כן בנויים לשטח בהגדרה.
טריוס קצת פחות.
וכן, יש לי נסיון אינטנסיבי של 10 ימים רצופים בשטח עם טריוס. נהנתי.
לא הייתי קונה כרכב שטח, אבל מבין למה הוא רכב עם מקדם הנאה בשטח.
זה לא מוריד ממפלס ההנאה של אנדרדוג, וכל עוד זה מספיק למה שאתה רוצה, אז זה מספיק..
אנחנו לא בעניין של הגדרות. יותר בעניין של ליהנות מהתחביב... מהרכב... ומהטיול.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ויש שנהנים מגרוטאות בשטח ויש מאופניים לכולם יש מקום
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Guy Levin
... כשהגעתי היה שם איזה היילקס מסוקס מוגבה וממוגן. הנהג לא האמין שהגעתי עם טריוס (ועוד לא ממוגן!) מהדרך הזו.
זה מזכיר לי שפעם היתה לי BX ונסעתי מצוק תמרור לתצפית מעל מעלה יאיר. בדרך היה חריץ שהצדיק הגבהה של הרכב. בזמן שהיינו שם, הגיע סיקס שסיפר שקיבל מכה במדרגה מאחור כשעבר בחריץ. וא שאל מהיכן עלינו ואמרתי לו שממעלה יאיר...
6 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Shalem
נתקלתי בבעיה הזו גם, ארז המנהל עזר לי, יש שתי אופציות:
האחת היא לשלוח את התמונה בווצאפ (לקבוצה של עצמך נגיד) ולהעלות את הקובץ מהווצאפ (שדוחס את התמונה). - זו הדרך שעבדה לי
האופציה השניה היא להעלות דרך האפליקציה tapatalk או משהו בסנגון, לא יצא לי לנסות.
אשמח לתמונות, יש לי חבר דל תקציב שמעוניין להצטרף לטיולים שלי ואני מנסה לעזור לו למצוא משהו. אולי אם אראה לו את השרשור הנ"ל הוא יידלק על הטריוס.
תודה! נראה שעובד!
מעלה רמון:
קובץ מצורף 133341קובץ מצורף 133336
מורד חצרה:
קובץ מצורף 133337
מעלה צניפים:
קובץ מצורף 133338קובץ מצורף 133339קובץ מצורף 133340
עוד סרטון בהמשך
תמונות נהדרות
קצת כואב באיזור ספי הדלתות או שנדמה לי?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
תמונות נהדרות
קצת כואב באיזור ספי הדלתות או שנדמה לי?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
לא נדמה לך, חטפתי שם איזה 2 מכות יפות, אחת בחורשן ואחת בגעתון או נקרות
אני כבר שוכח מהקוסמטיקה :rolleyes:
התמונות המלא מוסיפות צבע לשרשור (תרתי משמע)...
אולי אעתיק חלק מהן לדירוג המעלות של ג'יפולוג...
נשלח מהנייד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
+1
חיכיתי בסבלנות שמישהו יגיד שהמלך עירום ויחזיר אתכם לפרופורציות כדי לא להיות הראשון שמצית ויכוחים.
כי הטריוס באמת חמוד ויואב קווה העלה אותו במעלה יאיר, ויש כאלה שמשחקים איתו בכל מיני מקומות, ופות"ש מפגין בסרטון יכולות נהיגה יפות שמחפות לא במעט על מגבלות הרכב, ודייהטסו = טויוטה והכל טוב ויפה אבל....
זה לא באמת רכב שטח. ונכון שרובם לא עברו חיים קשים מדי אבל הוא כבר בן 15-13.... אז גם האמינות המפורסמת עלולה להתגלות לא בדיוק כמו מה שעשיתם ממנה וכדאי להתייחס אליה בעירבון מאוד מוגבל. גנים של טויוטה... ראו הוזהרתם.
לא חייבים רכב שטח קשוח כדי לטייל.
אני דווקא חושב שהחוכמה זה למצוא את הדבר הנכון בתקציב הנכון ולטייל קרוב למגבלות שלו.
במיוחד בשלבים בחיים שהשאלה היא לא אם לקנות לנדקורזר או טיריוס ( אי פעם מישהו שאל את עצמו את השאלה הזו?) אלא האם לקנות טיריוס או לא לטייל בכלל.
אז כן טיריוס זה אחלה רכב טיולים, וגם פורסטר ועוד מלא דגמים, הם לא רכבי שטח קשוחים, הם לא עוברים הכל ולא יגיעו לכל מקום, אבל העיקר זה לטייל.
בנקודה האישית שלי, מאז שקניתי רכב שטח קשוח אני מטייל הרבה פחות ובטח שהמשפחה שלי מטיילת פחות, משלל סיבות, אבל זה מבחן התוצאה.
זה שרשור שעוד יתחרה עם השרשורפלצת של גיא והדאסטר...
נשלח מהנייד
אז זה היית אתה עם הטריוס ברמון ברביעי שעבר?
הופתעתי לראות שם טריוס, כל הכבוד!
(עם הצ'ירוקי האפור שנתתם לו לעקוף אתכם)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
אני דווקא חושב שהחוכמה זה למצוא את הדבר הנכון בתקציב הנכון ולטייל קרוב למגבלות שלו.
לא תמיד זה חוכמה, וזה לא נכון לכל אחד.
לדעתי אם בוחרים בגישה הזו אז רק בקבוצה שיכולה לתת גיבוי, כי בשטח תמיד יש הפתעות ואם אתה קרוב למגבלות זה יכול להיות בעייתי.
אני מטייל הרבה לבד, ואני מרשה את זה לעצמי כי אני יודע שאני נוהג ברכב עם המון עודף יכולת יחסית למסלול המתוכנן.
צודק, הכוונה שלי היא קרוב אבל בטוח, כמובן שבכל רכב המגבלות תלויות לא רק ברכב והנהג אלא גם ברכבים מסביב.
כשאין לך גיבוי אתה צריך להסתכן פחות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
נשלח מהנייד
בשמחה!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ariel-ro
תודה! היה ממש נחמד המעלה, שמע הxj שלך אחד המרשימים, יש עליו שרשור?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
לא תמיד זה חוכמה, וזה לא נכון לכל אחד.
לדעתי אם בוחרים בגישה הזו אז רק בקבוצה שיכולה לתת גיבוי, כי בשטח תמיד יש הפתעות ואם אתה קרוב למגבלות זה יכול להיות בעייתי.
אני מטייל הרבה לבד, ואני מרשה את זה לעצמי כי אני יודע שאני נוהג ברכב עם המון עודף יכולת יחסית למסלול המתוכנן.
מאוד נכון וזה דגש חשוב לכל מי שקורא!
לבד עם הטריוס אני מגביל את עצמי לשבילי קק"ל אולי מעט יותר
אני תמיד מטייל עם חברים, ציוד חילוץ וטכני (סט בוקסות מברגה וכו')
בקרוב גם מתקין כננת, לרוב יש איתי ג'ימני ול"ק קצר מדוגמים לשטח
בנוסף ניגש לעשות עכשיו את הסדנה אצל גיתאי כדי להבין את הרכב יותר ולדעת לתפעל תקלות
ובפינה של הראש עדיין מודע לכך שהרכב עם פוטנציאל גבוה יותר לשבר וקיים סיכוי שטיול יכול להסתיים בחילוץ מהשטח בגלל כשל.
לרוב זה טיול של חברה צעירים בלי ילדים, לוקחים סיכונים במודע ומשתדלים להיות מחושבים, זה בטוח לא בחירה שמתאימה לכל אחד.
אנחנו בינתיים חווים הצלחות, מבטיח לעדכן גם שיהיה כישלון לעבור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
נשלח מהנייד
הוספתי - בשרשור דירוג מעלה רמון וגם בשרשור דירוג מעלה צניפים. הזדמנות להזכיר / לבקש להוסיף את קולכם לדירוג שלנו (מהמחשב).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ariel-ro
טיילת שישי האחרון בשדה בוקר?
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Shahaf_
בשמחה!
תודה! היה ממש נחמד המעלה, שמע הxj שלך אחד המרשימים, יש עליו שרשור?
מאוד נכון וזה דגש חשוב לכל מי שקורא!
לבד עם הטריוס אני מגביל את עצמי לשבילי קק"ל אולי מעט יותר
אני תמיד מטייל עם חברים, ציוד חילוץ וטכני (סט בוקסות מברגה וכו')
בקרוב גם מתקין כננת, לרוב יש איתי ג'ימני ול"ק קצר מדוגמים לשטח
בנוסף ניגש לעשות עכשיו את הסדנה אצל גיתאי כדי להבין את הרכב יותר ולדעת לתפעל תקלות
ובפינה של הראש עדיין מודע לכך שהרכב עם פוטנציאל גבוה יותר לשבר וקיים סיכוי שטיול יכול להסתיים בחילוץ מהשטח בגלל כשל.
לרוב זה טיול של חברה צעירים בלי ילדים, לוקחים סיכונים במודע ומשתדלים להיות מחושבים, זה בטוח לא בחירה שמתאימה לכל אחד.
אנחנו בינתיים חווים הצלחות, מבטיח לעדכן גם שיהיה כישלון לעבור.
אני לא מאמין שבנהיגה שקולה ועדינה תשבור משהו מכני, כי זה רכב קל עם מנוע לא מספיק חזק כדי לפתל ולסחוט מכלולים, אבל לנוכח המכשולים/מאמצים שהאוטו שלך חווה, כן תגמור גיר די מהר. כי אין הילוך כוח ובסופו של דבר אתה מטגן את הגיר האוטומטי שלך. מומלץ להוסיף קולר נפרד לגיר, לא יקר ויחסוך לך הרבה כסף ועוגמות נפש בהמשך.
עוד שים לב לטמפרטורת המנוע - מנועי האלומיניום של דייהטסו ידועים ברגישותם לנוזלי קירור לא איכותיים ובנטייתם להתחמם מהר ובבת אחת. תהיה רגיש ועירני מאוד לזה, במיוחד בטיולים בקיץ, כשגם המזגן מצטרף לחגיגה..... גיר אוטומטי שמתחמם יגרור איתו גם התחממות מנוע - ומנוע שרתח הולך לזבל.