איזו שאלה? הם לא מוכרים חומרה ולא בוחנים תוכנה.
אם אתה רוצה לשאול לגבי דגם מסוים האם הוא תומך בעמוד ענן, אז אני יכול להעיד זה teclast שברשותי עובד מצויין גם עם עמוד ענן.
נשלח מהנייד
Printable View
הי עידו,
לאחר הרבה שנים עם טבלט סמסונג טאב 3 בלי סים שהריץ מצויין GPS (והתחבר לרשת בעזרת נתב מהסמרטפון), קנינו לאחרונה טאב 7 (אם אינני טועה בכ1000 ש"ח)
אנחנו עם עמוד ענן.
עבד מצויין על הטבלט הישן ועושה רושם טוב גם הפעם.
החלפנו כי הסוללה כבר לא משהו...
לא צריך סים - יש נתב בנייד.
רצוי לרכוש ולהוריד את המפות אל המכשיר.
נקנה !
סמסונג TAB A 8 SM T290 32GB
500 שקל בחנות של KSP
עוד לא יצא לי לבחון אותו " על חי " בטיול דרומי.
אבל SO FAR SO GOOD
שוב תודה למגיבים, בהחלט עזרתם.
עידו
מחפש המלצה לטבלט 10 אינץ אנדרואיד שגם לאור השמש אפשר לקרוא מפה גם בלי גלימת כיסוי ראש |(כמו הצלמים של פעם....)
אני עם דגם של טקלאסט, סיני, מלפני כמה שנים, והוא תמורה מצויינת למחיר. משתמש לניווט ברכב וצריכת מדיה (או בעברית יוטיוב) בביית...
יש להם היום גם כניסה בפחות מ-400 שח במבצעים שונים ודגמים קצת יותר מתקדמים במחירים קצת יותר גבוהים.
אני ממליץ.
קישור לדגם הזול (לבטל ביטוח משלוח לוודא שביטוח מיסים (taarif משהו) מסומן).
דיל בנגגוד [emoji294]
Teclast P20HD SC9863A Octa Core 4GB RAM 64GB ROM 10.1" 1920*1200 Dual 4G LTE Android 10 Tablet - EU Version
https://bit.ly/2ZQVsku
מחיר קופון: $111.99
קופון: BG5a033e
מחסן: CN תאריך תפוגת הדיל: 11.30
נשלח מהנייד
עדיין מחפש המלצא לטאבלט (אגב גם סלולרי ) שאפשר לקרוא גם בשמש
האם השימוש המיועד הוא ניווט רגלי מחוץ לרכב?
אם כן - אתה צריך לחשוב גם על הגודל שיהיה מתאים לניידות (בקיצור - קטן יותר כנראה, או פשוט יותר - מכשיר סלולרי).
אם בתוך הרכב, גם ביום קיץ עם שמש ישראלית - סדרת המכשירים ש ציינתי למעלה נותנת פתרון מצוין.
צריך לזכור שכל נושא הטבלטים שלפני עשור חשבו שהוא "יקבור" את המחשבים הניידים, לא התרומם יותר מדי. הסלולריים כיום הם עם מסך בגודל שנחשב בעבר כמעט טבלט (מעל 6'') והשוק שלהם מתמקד בעיקר בצריכת מדיה כך שרבים מהם לא כוללים GPS ורמת הבהירות שלהם מותאמת בעיקר לחדר מגורים.
ישנם מכשירים ייעודיים המשמשים לעבודה (מסופונים וכו') לבעלי מקצוע המסתובבים בשטח, אבל שם המחירים בסדרי גודל אחרים.
בדוק את נתוני הבהירות של המכשירים הנמכרים בשוק וחפש את אלו עם הנתונים הטובים ביותר מבחינתך.
אם תרצה לראות כיצד הטאבלט שלי מראה באור יום, צור קשר בפרטי.
נשלח מהנייד
תמיד אפשר לשים מגן מסך anti glare...
אצלי בנקסוס 9 הוותיק זה עובד נהדר בסמוראי פתוח.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
בשום מפרט לא מצאתי נתון מספרי על בהירות המסך לצורך השוואה
יש למישהו לינק לאתר שמשווה?
אין חיה כזו, מכשיר טאץ עם בהירות מתאימה לשמש, שאתה יכול לקנות בכספך
Sent from my iPhone using Tapatalk
מפרטים שעומדים בתאורת שמש (הן מאחורי המסך והן מאחורי המשתמש, 2 תסריטים שונים) אפשר למצוא למשל במוצרים צבאיים , וסביר גם תעשייתיים מוקשחים וכדו. למשל צג של מטוס קרב
רמת התאורה הנדרשת מהצג היא הרבה ( אבל הרבה הרבה) מעל מה שיש לך בסלולרי או בטאבלט. גם אספקת מתח וקירור וכו זה לא בעולמות של סוללות של מוצרי צריכה. וכמובן גם המחיר לא
ועוד לא דיברנו על טאץ, שמוסיף עוד שכבות על המסך שפוגעות בבהירות. צגי מגע של מטוס למשל, לא יכולים להשתמש בטכנולוגיות של טאבלטים כפי שאנחנו מכירים מהבית
אין להצטער בעברית בהקשר הזה
לכל היותר אפשר להתנצל
Sent from my iPhone using Tapatalk
אז אני מתנצל !
אם בעבר הטבלטים לשטח (מוקשחים בתקן צבאי 801 ) היו מגרדים את ה 400NITS ,
היום כל אייפד הוא מעל 600NITS .
בעבר המוקשחים היו מגושמים כדי לשכך זעזועים (אפילו בולמי שמן היו בחלקם) לכונן הקשיח.
היום בכל הטבלטים כרטיס זכרון נטול מכניקה.
כמובן שעדיין מייצרים טבלטים מוקשחים עבור יישומים צבאיים בעיקר או באזורי עבודה מאתגרים (שטח, בניה, כריה)
שיש סיכוי שהטבלט ייפול או יחטוף מכות.
אבל לנו הג'יפאים כבר ממש אין צורך "במפלצות" מוקשחים.
ואת זה כותב זה שדחף והוביל פה לרכוש ולהשתמש בארמורים המוקשחים של חברת DRS.
כן, גם אני אפסנתי את המוקשחים שלי לטובת טבלט סטנדרטי (לנובו) שאפילו לא במפרט גבוה.
על הקונסטרוקציה המסיבית שבנה לי אפי (אפיז) בטרופר, יש מתקן קליל גנרי של RAM
במקום התושבת המסיבית הייעודית לארמור.
אגב, יש מצב שבאיזה שלב אשחרר את הנוסטלגיה הכבדה מהבוידעם למכירה.
רענן
נ.ב - איזה כיף לעלות מהאוב מאמרים ישנים שכתבתי
לדעתי....ומנסיוני.
לרמת הבהירות אין בהכרח קשר ישיר ליכולת הקריאה בשמש ישירה... או נכון יותר לומר שרמת הבהירות של המסך אונה הפרמטר היחיד לקריאה בשמש ישירה.
לגימור המסך, מבריק או מט יש חשיבות גבוהה יותר.
וכמו שציינתי מקודם לכל טאבלט בוהק אך מבריק ניתן להצמיד מגן מסך נגד השתקפות.
את זה לדוגמא קניתי לאחרונה למערכת ברכב...
https://www.amazon.com/Universal-Scr...pd_rd_wg=h40u7
ולטאבלט הבאתי לפני כמה שנים... קשה לי להאמין שאמצא את הספיציפי שהוזמן...
אני לא חושב שזה כל כך חשוב, העיקר שיהיה מט.