ראיתי אחד 2009 עם 150 אק"מ הבעיה היא המנוע הישן יותר והפחות אטרקטיבי , יכול להיות פלטפורמת התחלה מתאימה ? לזה יש כסף במזומן ....
דעתכם ?
Printable View
ראיתי אחד 2009 עם 150 אק"מ הבעיה היא המנוע הישן יותר והפחות אטרקטיבי , יכול להיות פלטפורמת התחלה מתאימה ? לזה יש כסף במזומן ....
דעתכם ?
מנוע ה- 3.8 נחשב להכי אמין מבין מנועי הרנגלר (3.6 ל', 2ל' טורבו, דיזל, מנוע היברידי ולאחרונה מנוע המי ).
אחלה פלטפורמה ויש כאלו שבגלל האמינות יחסית של המנוע הזה דווקא מחפשים את המנוע 3.8 ל'.
יתרון נוסף למנוע 3.8 ל' - ניתן להוסיף לו בעלות נמוכה (יחסית) מפחית יחס העברה בטרנספר ("רוביקראולר") שמאפשר זחילה מאד איטית ונשלטת במעבר מכשולים מאד קשים.
שלמה, קצת מפתיע אותי מה שכתבת.
ה- 3.6 נחשב למוצלח מבין המנועים ששולבו ברנגלר JK וממשיך להיות המנוע המוביל גם ב JL ובגלדיאטור, ולא בכדי.
פתרונות דוגמאת רוביקרולר, יש כבר מזמן גם לתיבת ההילוכים של ה 3.6 (שעדיפה לאין שיעור על הקודמת).
בסופו של יום, הכל זה עיניין של תקציב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ניר
כתבתי הכי אמין לגבי ה- 3.8 ל'. ה 3.6 ל' פחות אמין ממנו. אכן השילוב גיר אוטו' של ה- 3.6 מוצלח יותר וגם ההספק טוב יותר יען התנהגות הרכב בכביש.
אבל למנוע 3.6 יש רק "אטלס" לעניין זחילת סלעים- מנגנון יקר פי שניים מה"רוביקראולר" ולא מפחית את יחס העברה כמו שהרובי קראולר מפחית.
נשמע שאתה צריך רנגלר ארוך.
הייתי במצב שלך.
אני עם 3 ילדים קטנים וכלב, בתחילת תהליך החיפוש הצלחתי לשכנע את עצמי שטיולים משפחתיים זה רק עם הקרוסאובר של אשתי והרנגלר ישמש רק לטיולי חברים, שם הקצר מספיק.
קניתי ארוך ומאד שמח עם הבחירה, הילדים היו במדבר בחורף האחרון הרבה יותר פעמים ממה שציפיתי, וזה כיף.
ניצלתי את תא המטען עד תום.
לגבי רכב זה או אחר שמצאת, אתה צריך לבדוק אותו אצל מישהו שמבין, עם ליפט.
150K ק״מ יכול להיות רכב שמור ומטופל, או כזה שצריך להחליף אצלו כל תפוח/מיסב אפשרי.
תרשו לי לקצר (בכל זאת יש שאלה תלויה באוויר).
בתקופה בה רנגלרים נסחרים במחירים של קוקאין, ובה יש ביקוש גבוה לרכבי שטח, אם מצאת רנגלר טוב במחיר טוב, זה לא משנה אם זה 3.6 או 3.8.
כל עוד זה לא 2 טורבו אתה בסדר.
זה לא משנה יותר או פחות אמין - זה מה שאתה יכול לקנות. הדור הראשון רכב מצויין - ואם יש לך תקציב לקנות אותו במזומן - בדוק אותו היטב ואם הוא טוב- תתחדש.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ניר, ישנה בעיית כשל ידועה במנועי 3.6 במרימי השסתומים, לפחות בשנים הראשונות סבלו הרבה מתופעת תיקתוק שסתומים עד לרמת כשל ראש מנוע, התיקון גם לא זול, שמעתי על סכומים של מעל 10k.
https://tuningpro.co/the-4-most-comm...gine-problems/
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
נתתם לי תמונה ברורה , תודה ...
באמת עשיתם לי חשק לחזור לרנגלר .... מי יודע אולי לסבא סבן יהיה בסוף נינן jk [emoji1787][emoji1787]
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
הרנגלרים אמנם שומרים מחיר ונסחרים במחירים גבוהים, אבל המון רכבים מפורסמים המון זמן עם מחירים מפוצצים שאף אחד לא משלם עליהם, מנסיון.. עם קצת סבלנות ניתן להשיג רנגלר במחיר שפוי, מחיר שלא שונה ואולי זול מלנדקרוזר מקביל.
בנתיים ראיתי כמה רנגלים משומשים , כדי לא לקחת הלוואה שאתחרט עליה
משהו כאן אני מפספס ?
ראיתי מכונה יפה 2008 ! כלומר חצי נבלה , קצת משופרת , 130 אק"מ ,רוצים עליה 140 אש"ח נגיד אפשר לסגור על 120 אם אתעקש ....
לא מכיר מחירים כאלה לרכב ישן , השוק נראה לי משוגע לגמרי ....
צריך לחכות ? או שאלה המחירים ?
גרררררררר
120 לרנגלר ארוך 2008 זה מחיר מעולה!
כל זאת בתנאי שהרכב תקין, גיר, סרנים, מנוע, חשמל, שאר הדברים לא בעיה..
אני לא הייתי חושב פעמיים
מוסך מתמחה באיזור עמק יזראל לבדיקת רנגלר ? יש המלצות ?
ובכן , המשך ההתלבטותהחפירה ועזרת הפורום המכובד :
ההתלבטות היא די מוזרה :
נראה שהתקציב של רוביקון חדש הוא קצת מעלי ( אני לא לוקח הלוואות)
יש הבדל של 100 אש"ח מספורט כרגע , חשבתי שפחות אבל זה המצב .
אז האופציות הן , ספורט חדש 2.0 עם מתיחה מסויימת של התקציב ,
או נבלה של 140-150 ...
שאלות :
1. כמה רע זה לקחת את מנוע ה2.0 שזה מה שיש ליבואן הרשמי ? יש כלים כאלה ספורט חדשים במחיר יפה , בהנחה שאשפר בנחת בשנים הקרובות . וכל פעם אשדרג חלק אחר ) אני לא רוצה לעבור את ה400 אש"ח לצעצעוע שני במשפחה , נראה קצת הזוי .
2. מה מרחב הסיכון לנבלות באיזור ה150 אק"מ , יש מכונות כאלה בסביבות ה120-140 מוכנות לשטח , אני אפילו לא צריך להוריד חסכונות (JK 2009-2011 ) מה הסיכון , אני לא מפחד ממוסכים , ואין לי בעיה אמיתית להחליף מנוע , יש הפתעות אחרות ? המכונה תתפרק לי בדרך אחרת ?
מנוע 3800 אמנם , אבל נראה לי שבנסועה שלי זה לא ממש ישנה ...
אשמח לאתגור של המסקנה שלי שמביאה אותי לרכוש נבלה .
תודה .
למה אתה חוזר שוב ושוב על כינוי "נבלה" רק בגלל שהרכב עם 140 אלף ק"מ?
בעשרים שנה האחרונות אני לוקח רכבי ליסינג נוסע עליהם כ50-60 אק"מ בשנה ומחזיר אותם עם קילומטרז דומה למה שאני מכנה "נבלה"
בלי תאונות , בלי שטויות , פשוט נהיגת כביש יומיומית וקצת ( עכשיו הרבה ) פקקים . תמיד מבחינה קוסמטית הן מושלמות .
כל המכוניות ללא יוצא מן הכלל גילו לא מעט מחלות ושחיקה עמוקה ( נכון שאף פעם הן לא היו יפניות וגם לא יהיו ). ולפחות פעם אחת נתקעו בצד הדרך ...
יכול להיות שמה שהופך אותי לחשדן הם מנועי הטורבו שמשותפים לכולם או הדיזירקותל . ייתכן שמנוע בנזין אטמוספרי אומר הרבה פחות בעיות .
צריכת דלק ושמן לא מעניינת אותי , אני לא מחפש מנוע חדש , אני לא רוצה לראות נורות כתומות מופיעות לפתע או תקלות אחרות כפי שאני חווה במכונית
הליסינג הפרטית .