-
תגובה: מחפש מצבר קוטב צד acdelco, יש למישהו מושג איפה יש?
לדעתי וזאת רק דעתי ...
חפש מצבר חדש ושלא שכב במחסן שנים
אשר מתאים מבחינת קטבים והכי גדול שנכנס לתושבת.
לא הייתי מחפש יותר מידיי ב SPEC .
אני גם הייתי שוקל לבצע שינוי בחיוט והקטבים כך שיתאים למצברים סטנדרטיים.
בהצלחה
רענן
-
רענן, זה מצבר חדש שנמצא במחסן המרכזי בת״א umi, וזה הדגם הכי גדול פיזית שנכנס בתושבת אצלי וחזק שמיועד במקור לסוואנה.
המצבר של שנפ יותר חלש מבחינת הנתונים.
-
-
אוקיי הבנתי, אז למעשה יש למצבר הזה 650 cca שזה מצוין בשבילי ובדיוק כמו שהיה במקור לפי הוראות יצרן.
לגבי המחיר, הם מבקשים על מצבר כזה של דלקו 865₪+מע״מ עם 22 חודשי אחריות באיסוף עצמי מהמחסן ללא מישלוח והתקנה, מה דעתכם, מחיר טוב?
-
המצבר שחשבתי שמצאתי אינו נמצא כרגע במלאי, אין עוד חנויות חלפים ״רגילות ״ שמחזיקות מצברים של דלקו חוץ מהמחסן המרכזי בת״א?
יש מצבר אחר(חוץ משנפ) עם קוטב צד פרט לדלקו שניתן להשיג בארץ? אופטימה?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ybar
אוקיי הבנתי, אז למעשה יש למצבר הזה 650 cca שזה מצוין בשבילי ובדיוק כמו שהיה במקור לפי הוראות יצרן.
לגבי המחיר, הם מבקשים על מצבר כזה של דלקו 865₪+מע״מ עם 22 חודשי אחריות באיסוף עצמי מהמחסן ללא מישלוח והתקנה, מה דעתכם, מחיר טוב?
תגיד אתה אמיתי ?
אתה מחפש מצבר ייחודי (כנראה כמו הצמיגים) ,
ועד שאתה מוצא אתה שואל אם המחיר טוב ?
בכל מקרה, בהצלחה ...
רענן
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ybar
רענן, זה מצבר חדש שנמצא במחסן המרכזי בת״א umi, וזה הדגם הכי גדול פיזית שנכנס בתושבת אצלי וחזק שמיועד במקור לסוואנה.
המצבר של שנפ יותר חלש מבחינת הנתונים.
זה שהוא מיועד לסוואנה לא אומר הרבה כיוון שבסוואנה יש שני מצברים.
1 של 70 אמ/ש והשני של 60.
סער(שהחליף אתמול 2 מצברים לסוואנה שלו)
-
כמעט 1000 שקל על מצבר של 60 אמפר?
למה מה זה עשוי מזהב?
אסידלקו זה חברה בסדר (וגם זה רק בחלק מהליינים שלה )אבל לא יותר מזה לא צריך להגזים.
ובכללי.למה חשוב קטבים מהצד?אי אפשר לשנות לקטבים רגילים?
אם היה מספיק חוט והצורה של הכיפוף שלו לא הייתי חושב פעמיים.מי צריך את הדברים הנדירים האלה
-
הוצע לי מצבר קוטב צד Fvp 78 אמפר(En670)(iec480) עם 15 חודשי אחריות ב 750₪ כולל מישלוח ומעמ.
מצבר ״ללא טיפול״, מה אומרים על החברה הזאת? למיטב הבנתי זו חברה שמייצרת בארה״ב.
-
אתה יכול לקנות את הFVP בלב שקט- זה המצבר הכי טוב למי שמחפש רק AC DELCO. לאחרונה גם פורסם בארה"ב שהFVP הוא המצבר הכי מתאים למי שמסביר שרק AC DELCO מספק לו את מתח ההתנעה שהוא צריך. הדגמים החדשים של ה FVP מיועדים ספציפית למי שמחפש AC DELCO, מצליח סוף סוף למצוא את ה AC DELCO שדרוש לו- ואז לוקח מצבר אחר בפער של 100 שקל.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
הדגמים החדשים של ה FVP מיועדים ספציפית למי שמחפש AC DELCO,
שכחת להוסיף שיש גם אופציה להתאמה אישית לצבע הרכב
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
שכחת להוסיף שיש גם אופציה להתאמה אישית לצבע הרכב
אני מדבר על הסדרה הכתומה.
כמו בסיפור על הארנב שרצה עוגת גזר, אבל לא היתה עוגת גזר בקונדיטוריה. חזר הארנב למחרת לקונדיטוריה ורצה עוגת גזר, אבל לא היתה עוגת גזר. וביום שישי הארנב חזר ושאל "יש עוגת גזר?" והקונדיטור חייך חיוך רחב ואמר לו "ארנבוני חמוד, ראיתי שכל פעם אתה מתבאס רצח שאין עוגת גזר. ואתה ארנב ויש לך יום הולדת מחר, אז החלטתי להפתיע אותך והלכתי לשוק, קניתי גזר, הכנתי לך עוגת גזר מדהימה עם קרם גזר כתום ונר בצורת גזר. לבריאות ארנב חביב". הארנב הסתכל בקונדיטור, כולו מאוכזב, ושאל : "יש לך מצבר FVP?".
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
אני מדבר על הסדרה הכתומה.
כמו בסיפור על הארנב שרצה עוגת גזר, אבל לא היתה עוגת גזר בקונדיטוריה. חזר הארנב למחרת לקונדיטוריה ורצה עוגת גזר, אבל לא היתה עוגת גזר. וביום שישי הארנב חזר ושאל "יש עוגת גזר?" והקונדיטור חייך חיוך רחב ואמר לו "ארנבוני חמוד, ראיתי שכל פעם אתה מתבאס רצח שאין עוגת גזר. ואתה ארנב ויש לך יום הולדת מחר, אז החלטתי להפתיע אותך והלכתי לשוק, קניתי גזר, הכנתי לך עוגת גזר מדהימה עם קרם גזר כתום ונר בצורת גזר. לבריאות ארנב חביב". הארנב הסתכל בקונדיטור, כולו מאוכזב, ושאל : "יש לך מצבר FVP?".
ענק !
אבל חשבתי שבסוף הארנב יגיד העוגת גזר יקרה לי ,
יש לך שטרודל ?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
אתה יכול לקנות את הFVP בלב שקט- זה המצבר הכי טוב למי שמחפש רק AC DELCO. לאחרונה גם פורסם בארה"ב שהFVP הוא המצבר הכי מתאים למי שמסביר שרק AC DELCO מספק לו את מתח ההתנעה שהוא צריך. הדגמים החדשים של ה FVP מיועדים ספציפית למי שמחפש AC DELCO, מצליח סוף סוף למצוא את ה AC DELCO שדרוש לו- ואז לוקח מצבר אחר בפער של 100 שקל.
מדוייק.
-
יש לי במשפחה 2 ברלינגואים שנוסעים עם FVP 70AH כבר בערך שנתיים, בלי בעיות.
נקנו עם 24 חודשי אחריות( או 20, לא זוכר כבר)
מצבר אטום שעושה את העבודה, אין תלונות
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ybar
הוצע לי מצבר קוטב צד Fvp 78 אמפר(En670)(iec480) עם 15 חודשי אחריות ב 750₪ כולל מישלוח ומעמ.
מצבר ״ללא טיפול״, מה אומרים על החברה הזאת? למיטב הבנתי זו חברה שמייצרת בארה״ב.
יותר בכיוון של אלה שמייצרים את שיומי
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
המצבר שהוצע לי הוא מדגם פרימיום ((זה מה שמופיע על המדבקה) מספר פריט Fvp 78-710
כנראה אני ארכוש בסוף את המצבר עם האחריות המורחבת לשנתיים ב840₪.
-
למצברי Fvp ישנם שני דגמים, פלטיניום ווולטאדג׳, מישהו יכול להסביר מה למעשה ההבדל בין הדגמים( לא מדובר במצבר AGM )?
-
כלומר מצאת מספר מצברים העונים לתנאים הייחודיים שלך וכעת אתה מתלבט איזה מהם לרכוש?
תוכל לצרף קישור לשני הדגמים שאתה מתלבט ביניהם כדי שיהיה קל לחפש עליהם מידע?
-
לא ,כרגע מצאתי רק דגם אחד במלאי הפלטניום אבל ראיתי בקטלוג שלהם שקיים גם מהדגם השני וולטאדג עם קוטב צד, וסתם עניין אותי מה ההבדלים בין הדגמים הללו שהוציאה החברה.