כי אחרי שאתה קונה. ומשלם. אתה נוסע להביא את הרכב. [emoji2372]
תנסה פעם להביא את הרכב שקנית ;).
ככה תוכל גם להשתמש בו ( כן ... הצחקתי את עמי [emoji2358] )
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
דיברתי על הדור השני, מ2006 והלאה, ולא הצלחתי למצוא כל כך התייחסות להאם יש דור שלישי בארץ
אין מחסן גדול כזה, עם כל הרכבים והשנתונים והקילומטרז' שבעולם שפשוט מביאים ממנו את הרכב? ורק אם רוצים מביאים בעבור אותו רכב כסף או כל דבר שווה ערך בסחר חליפין?
מה שמצחיק זה שרכב עם נעילות. בקרת אחיזה טובה. אמינות וחסינות מטורפת. עם הילוך יותר נמוך מהרגיל שהוכיח שהוא ראוי ... זוכה לקיתונות של רותחין.
לעומת זאת. רכב שיש לו נעילה מרכזית !!! זוכה לחיבוקים אוהדים ...
בכל מקרה. אני תומך בטיולים עם כל מה שמאפשר את זה.
אפילו סובארו [emoji41]
זה לא התלהבות מטריוס. זה להתאים את מה שמציעים - לדרישות.
אם היה מבקש המלצה על רכב שטח לטיולי שטח - טריוס לא היה על הפרק.
המלצתי לחברה לפני כמה שנים לקנות טריוס בדיוק לשימוש המבוקש כאן. להגיע לתחילת הטיול הרגלי, או למצוק, עם הציוד, בעלויות שוטפות של רכב פרטי. היא מאוד מאוד מרוצה.
חברים אחרים החזיקו טריוס כמה שנים. בגרושים. השתמשו בו בדיוק לאותו דבר. להגיע לאתר קמפינג, לתחילת הטיול, או לגרור אופנוע. היה מצויין.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אכן מדובר בביקורת, אבל לא על תחושת המבקר כלפי רכב זה או אחר (כולם סבבה כל עוד הם עונים על צרכי הבעלים).
הביקורת היא על ביסוס טיעונים טרנדי מוטה המתעלם מהמציאות ועל יכולת מופלאה לדעת מהם צרכי המשתמש, גם אם הפונה עצמו מעולם לא חשב שהוא כזה.
אגב, כשזה מגיע למחוזות האלה, ההמלצה הגורפת היא לקנות טויוטה ולהחליף את האישה. אם אין אישה, אפשר להסתפק גם בג'ימני.
בתגובה של גיא מסתתר רכב נוסף שאינו רכב שטח (כי היוקים שלו הם מפלדת 4000876 ולא מיציקה אמיתית כמו רכבי שטח אמיתיים), אבל באופן מפתיע הרבה מטיילים (שאינם ג'יפאים אמיתיים) מוצאים אותו מתאים לצרכיהם ומפריעים למטיילים אחרים והורסים להם את השבילים איתו)
ב35000??
אסף.
קודם כל כן. הראשונים כבר מגיעים למחירים הללו.
שנית, מה שהביקורת שלי מופנית אליו. הוא שבמשך שנים ( תסתכל כמה ארוך בזמן השרשור ההוא ) התעקשו פה להסביר לי שפשוט אי אפשר. נקודה. וזה לא יילך.
זה אולי היה מופנה אלי. ייתכן.
אבל הדאסטר עדיף על הטריוס במספר פנים. ובכל זאת אני לא רואה שהוא מותקף כל כך. או בכלל.
יש פה טריוס שנסע במקומות ש... על פחות מהם אני חטפתי על הראש. שאני מסכן קוראים תמימים שעלולים ליפול בפח אם יקראו בטעות שמישהו לקח דאסטר לשם.
חלאס.
הנה אפשר גם עם טריוס. שחררו ... לא חייבים לקנות טרופר מתפורר במחיר הזוי בשביל לטייל.
;)
גיא לא הציע את זה בכלל. וגם לא מציע את זה.
רק צרם לי קצת.
אולי. מצד שני. המלחמה ההיא. שלי. הביאה למצב שבוא מקבלים אנדרדוגים במאור פנים. זה כבר עושה את הכל לשווה ;)
טריוס מעולם לא עלה פה לדיונים כל כך נרחבים, ולא פתחו לו שרשור יפה כל כך עד לפני שבועיים-שלושה (הוא עוד לא יפה ומקיף כמו שלך, אבל יש לו פוטנציאל)
באיזה רכב מדובר? בסובארו שנאמר מפורשות? או בדאסטר שיש לה את השרשור מהארוכים שיצא לי לקרוא בפורומים בתחומים שונים?
רוב השרשור ההוא זה למה אני לא יכול ...
עריכה.
שלא ייצא שאני מתמרמר. אני שמח בשביל שחף והטריוס שלו.
מקווה שימשיך להנות ממנו ושעוד אנשים ירגישו טוב לקנות כזה.
40 אלף תקציב ראוי לגרנד ויטרה 2006+.
אישית לא השתכנעתי שהןא עדיף לך יותר מטריוס. זה לדעתי הזמן לנסיעת מבחן על שניהם
יכןלתי לתת עוד אפשרויות אבל זכור לי שבקשת שלא נעשה זאת אז נמנעתי
סע על שניהם ותראה למה אתה מתחבר
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
אני קניתי פעמיים בחיי רכב מסוחר רכב
פעם אחת זה היה לא טוב. קניתי אוטו ללא בדיקה והסתבר שהרכב מתחמם במהירות גבוהה
פעם שניה קניתי עם בדיקה (את הרכב הנוכחי) וזה היה מצוין. הסוחר היה בסך הכל ישר וגם פתוח למיקוח ביחס לתקלות שהיו ואלו שהתגלו. קניתי רכב עם קמ נמוך ב-20% מתחת למחירון ו-3 שנים הוא משרת אותי נאמנה
קניתי גם פעם אחת מסוכנות רכב והחוויה היתה לא טובה ניסו לרמות אותי בכל שלב אבל זה היה די מזמן וזה בוודאי לא מעיד על כולם.
בשורה התחתונה בדיקה אצל מוסכניק אמין ומקצועי תגן עליך מרוב הבעיות שעלולות לקרות בקניית רכב משומש או לפחות תכין אותך לקראתן. מרכיב מסוים של סיכון תמיד ישנו.
חשוב למצוא את המוסכניק הזה...
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
קניתי טראנו מסוחר ( מגרש רכב )והיה מאד מוצלח
קניתי יונאדי לנטרה מסוחר בלי מגרש. והיה נורא. הוא עבד עלינו בכל דבר אפשרי כולל הקילומטרג׳ של הרכב.
וקניתי את הדאסטר מקראסו טרייד. גם הם שקרנים ורמאים אבל האוטו היה בסדר ולקחתי הימור כי ממש רציתי אותו. יצא סבבה.
בקיצור. יש ויש.
קניצי פעמיים מסוכנויות טרייד גדולות (את הישן מכרתי בעצמי כי מה שהן מציעות הוא בדיחה).
במקרה אחד הרכב היה חדש לגמרי אז אין מה להרחיב, בשני היו ריג'קטים שהופיעו גם בטופס בדיקה שלהם וגם בבדיקה חיצונית שעשיתי והם תיקנו על חשבונם (הריג'קטים היו בעיות גורפות לכל המכוניות של אותו דגם, דבר שידעתי בעקבות שיעורי בית מוקדמים שעשיתי, ועל חלקם גם יצא ריקול כך שהייתי רגוע). כך שהשורה התחתונה היא שיש אחריות אצל הגדולים.
החברה שתיקנה על חשבונה היתה טריידמוביל. בזמנו הם גם היו הטרייד אין של היבואן (טויוטה) כך שקניתי רכב שטופל במוסכי החברה והוצאתי הסטוריית טיפולים מסודרת. חוץ מטקטיקות מחיר ומקח של כל סוחר רכב (אישית ההתנהלות מול אנשי מכירות חלקלקים עושה לי בחילה), הם היו בסדר גמור.
אגב.. עוד אופציה מעניינת - ניסאן אקסטרייל. הדגם של 2008.
מבחינת ביצועים הוא זכור לי כמוצלח יותר מרוב הקרוסאוברים בזכות מצב 4x4 "אמיתי" (נעול) , וגחון שטוח ומסודר יחסית, וגם שהיה טוב יותר מפורסטר. תכלס הסיבה שהוא לא הצליח - כי הוא היה די מכוער.
מבחינת ביצועי כביש - אין בכלל מה להשוות לצעצוע כמו טריוס מצד אחד או לעונש מתגלגל כמו דימקס מצד שני.
מדובר ברכב טוב ואמין, ויש שיאמרו בצדק שהוא האבא הביולוגי של דאסטר.
ואם כשהוא היה חדש הוא היה יקר - עכשיו בתור משומש הוא עולה כמו טריוס מאותה שנה.
אסף.
אין בקרת אחיזה אבל יש נעילת לוקרייט.