הלו! תעמוד בתור.
Printable View
הלו! תעמוד בתור.
לא צריך לריב. הראשון ששם - (מחיר קניה + הגבהה + מיגונים + צמיגים + נוזלים + אנדרואיד 10 + גגון + מדרגות + 20% רווח יזמי) מקבל במקום את הרכב בעטיפת מתנה.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
מה המצב. אני יודע שזו שאלה מטומטמת מצידי, אבל אתה בטוח שמדובר בוויסקי ולא בברנדי? פעם, לפני "המגיפה" היתי בממוצע פעם בחודש על הקו לפרנקפורט והבאתי כמה וכמה בקבוקים של החומר- ואולי אני יצא כאן אהבל אבל זכור לי דווקא ברנדי.
בכל מקרה-הפער זניח ושער היורו נמוך- קח כמובן את מה שטעים ותתפנק. זה מזור לנפש, ובשביל כמה עשרות יורו קח את מה שעושה לך הכי שמח. אין כאן בכלל שאלה
כמובן ברנדי, צודק.
Asaf-a
אסף.א
קח את ה12.
לי היה בשעתו איזה סופרמרקט אלכוהול כזה שהיה שולח לי למלון- והם נחשבו זולים. קוראים להם היינמן.
בכל מקרה- המחיר של ה"איירפורט ספיישל" הוא המחיר של היינמן- ובדרך כלל המחירים בשדה"ת יקרים. כלומר המבצע שלהם מביא אותך למחיר של סופרמרקט. וזה לא כזה רע- תכלס הם בטח סובלים מירידה במספר הנוסעים וכו אז יש מבצעים. בשביל 15 יורו תוספת והנוחות של לקחת שעה לפני הטיסה- קח את ה 12 ותתפנק במשהו טוב שאתה אוהב. חוץ מזה- אני חושב שבכל מה שעושה לך טוב על הנשמה- שעון, סיגר, אלכוהול, אם זה זול מישראל- אין בכלל שאלה. ואם זה לא קיים בכלל בישראל- אז על אחת כמה וכמה מגיע לך ליהנות.
טיסה נעימה.
פעם גם אני הייתי איתך על אותו קו... היו זמנים....
ואני זוכר שהחנות בדיוטי פרי בפרנקפורט היא של היינמן. זה הג'יימס-ריצ'רדסון שלהם.
והדיוטי-פרי בפרנקפורט תמיד היה יקר מדי ולא אטרקטיבי. נתב"ג היה פעם זול מהם ולא במעט.