כןןןן8-)
זכור לך במקרה הצבע שלו?
כי אני לא מזהה שום חוט מנותק באזור הזה (חןץ מאחד אדום, שלפי חיבור שלו הוא לא קשור...
האם יכול להיות שהנזילה קשורה לעובדה שהיוניט מנותק?
Printable View
כןןןן8-)
זכור לך במקרה הצבע שלו?
כי אני לא מזהה שום חוט מנותק באזור הזה (חןץ מאחד אדום, שלפי חיבור שלו הוא לא קשור...
האם יכול להיות שהנזילה קשורה לעובדה שהיוניט מנותק?
האם יכול להיות שזה (בתמונה) היוניט חום?
אני פשוט לא מוצא אף חוט שיכול להיות החוט של היוניט חום!
אדם,
זה יוניט שמן (ממוקם ליד מסנן השמן במנוע).
שים לב שיש צמה שמגיע מתחת לקרבורטור ליד בית הטרמוסטט. היא מובילה חוטים לאלטרנטור, חוטים לשסתומים שמעבירים ואקום מהסעפת לצרכנים אחרים ו חוט אחד בודד שאמור להתחבר ליוניט.
חפש אותו. אם השעון עבד כשרכשת את הרכב כנראה באחת הבדיקות שלך נתת לו מכה קטנה עם היד בטעות שגרמה לו להתנתק.
בהצלחה,
איתי.
טוב אז זה הסיפור, הלכתי על הבוקר למוסך הקרוב, מיד התברר שאכן החוט האדום (והיחיד בסביבה דרך אגב) הוא החוט שמתחבר ליוניט, אני שללתי אותו כי הייתי בטוח שהראש של החוט שאני מחפש צריך להיות בצורה עגולה (כמו הראש של היוניט), במוסך חיברו את החוט ואז היה צורך גם להלחים...
העניין השני, במוסך זיהו נזילה קלה ביותר מהצינור הקטן שנמצא מתחת לבית הטרמוסטט (מבחינת מיקום, הוא לא מתחבר לבית טרמוסטט), הנזילה היתה ככל הנראה בגלל שהיה חסר בנד באחד הקצוות, הם הוסיפו בנד והנזילה הפסיקה.
הבעיה היותר גדולה היתה הנזילה מהבית טרמוסטט עצמו, מה שהם עשו זה להדביק דבק אפוקסי חיצונית וכשהם ראו שעדיין נוזל, הם פירקו את הצינור העבה שמתחבר לבית טרמוסטט (הם חשדו שהוא המקור לנזילה) וחתכו 2 ס"מ ממנו ואז חיברו אותו עם בנד יותר נורמלי ממה שהיה ובנוסף הוסיפו קצת סיליקון.
הבעיה לא נפתרה ועדיין היתה נזילה.
בעצתו של מורי, אני פתחתי לבד את מכסה הבית טרמוסטט והדבקתי אפוקסי גם מבפנים, ניקיתי טוב את כל האזור משאריות הסיליקון וחיברתי הכל בחזרה בעזרת האטם (שהיה במצב מצויין) וסיליקון שחור לחום גבוה (זה מה שכתוב על האריזה לפחות), כרגע אני לא מזהה המשך נזילה, אבל אני יצטרך לבדוק את זה אחרי עבודה קצת יותר מאומצת של המנוע.
יש לי שאלה נוספת שקשורה לעניין, הסיליקון השחור ששמתי גלש קצת לצדדים אחרי הסגירה של המכסה, אם גלש גם קצת גם לחלק הפנימי של הבית טרמוסטט, יש סכנה?? (או שאולי השילוב של החום והמים הירוקים כבר ימיס אותו...)
דבר נוסף, נראה שהסיליקון פשוט נשרף אחרי שנתתי למנוע קצת לעבוד, וזה למרות שנתתי לסיליקון 50 דקות להתייבש, האם אני צריך לפתוח מחדש את המכסה והפעם להשתמש בסיליקון ורוד (ראיתי שלרוב זה הסיליקון שבמוסכים משתמשים)?
לחום גבוה (למשל במנוע...) משתמשים ב-RTV אדום.
אם נכנס לך פנימה- יכול להיות שלא יקרה כלום ויכול להיות שחתיכות יסתובבו במים ויתקעו היכן שבוא במערכת הקירור- אולי בטרמוסטט, אולי ברדיאטור, אולי בצ'וק...
בקיצור- פתח את העסק ותעשה עבודה יסודית. תנקה היטב ושים לב לא לשים יותר מידי RTV.
ואם בית הטרמוסטט אכול בצורה קיצונית- שווה להחליף או לשפץ.
השאלה האם בכלל יש צורך בRTV? סך הכל האטם היה במצב מצויין ולפי מה שזה נראה אכשיו הוא אוטם יפה מאוד בלי הRTV שיתנדף לגמרי ולא השאיר זכר מבחוץ (וכנראה גם מבפנים ששם אפילו יותר חם)
את זה אני כמובן אומר אחרי שהרכב קצת עבד היום וסך הכל העסק נראה מצויין.
אני יתן לזה שבוע, בשישי הבא אני שוב פעם יפתח כדי לבדוק איך האפוקסי מתמודד עם החום, וכמובן שאני עוקב אחרי האזור ודואג למפלס מים תקין כל בוקר לפני ההתנעה.
להחליף את כל הסעפת הזאת (ככה קוראים ליחידה הזאת?) זה לא אופציה כרגע, אם יהיו חורים נוספים אז זה כבר יהיה סיפור אחר.
תלוי בפלאנג' (בית הטרמוסטט). אם הוא ישר ונקי (יחסית), אז לא צריך RTV אם יש לך אטם גמיש.
בכלל, עדיף להשתמש כמה שפחות ב-RTV וגם רק היכן שצריך.
אכן ישר ונקי... כרגע גם אין נזילה מהחיבור.
אבל עדיין קיימת איזה שהיא הזעה קטנטונת מהאזור של התיקון עם האפוקסי, אז יכול להיות שאני יפתח שוב את העסק וידביק שם אפוקסי חדש.
מה יש לך מאפוקסי?ציטוט:
נכתב במקור על ידי adam12345
אם אתה צריך להשתמש בו- כנראה שהפלאנג' לא ממש ישר...
ואם אתה כבר מפרק- קח לשיפוץ או שתחליף אותו.
אגב, איזה חלק מודבק? העליון או התחתון?
אפוקסי זה האפשרות תיקון הפשוטה והזולה, ואם זה גם יחזיק מעמד הרבה זמן אז למה לא בעצם?
אפשרות שניה זה לסגור את החור עם ריתוך, אם התיקון השני שלי לא יעבוד אז זאת תיהיה האופציה הבאה.
אני לא מפרק את כל החלק, רק את המכסה של הבית טרמוסטט.
החור נמצא בבית עצמו ולא במכסה, אם היתה בעיה רק במכסה אז הייתי קונה מכסה כזה משומש ותקין במקום להסתבך.
שלום אדם !ציטוט:
נכתב במקור על ידי adam12345
תסביר לי בבקשה מה בדיוק נפגע בסעפת היניקה שלך ובחיבור שלה למכסה בית הטרמוסטט!
אם צריך ליישר שטח אז מיישרים ..אם הלכו ההברגות אז עושים מילויי בריתוך אלומניום ומבצעים הברזה חדשה ! אחרי כל זה אטם יעודי בלי שום חומר אטימה יעשה את העבודה נאמנה!
לילה טוב ZUKI-LAND
לילה טוב זוקי!
אז ככה, לא הלכו שום הברגות, אין צורך ליישר שום משטח.
המכסה נסגר ואוטם כמו שצריך בלי סיליקון או חומר אחר, הנזילה איננה מהחיבור של המכסה, אלא היא מחור שנוצר בבית הטרמוסטט עצמו, בערך באמצע הגובה שלו.
מטרת האפוקסי היתה לסתום את אותו חור קטנטן. מריחה של אפוקסי מבחוץ בלבד לא הספיקה, אכשיו התברר שמריחקה מבפנים ומבחוץ גם לא עושה את העבודה.
אני אנסה את אותה הפעולה שנית ואם גם בשנית תמשיך הנזילה אז אני יאלץ ללכת שיסגרו את החור בעזרת ריתוך (דרך אגב, בשביל לרתך את המקום צריך לפרק את הסעפת?)
כולה מדובר בחור קטנטן בגודל של ראש של סיכה...אני מקווה שהסיפור הזה יגמר כבר (זה גורם לי לאי שקט!)