תמיד ללכת להשפט.
ותמיד התובע ינסה לסגור משהו מקח וממכר פשוט. תגרנות של שוק ירקות.
זה תמיד יהיה עדיף מבחינת נקודות או כסף או שניהם.
המינוס היחיד הוא שצריכים להגיע לשם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
תמיד ללכת להשפט.
ותמיד התובע ינסה לסגור משהו מקח וממכר פשוט. תגרנות של שוק ירקות.
זה תמיד יהיה עדיף מבחינת נקודות או כסף או שניהם.
המינוס היחיד הוא שצריכים להגיע לשם.
אתה בשום מקרה לא הסולטן בשוק הזה......
והעובדה שהמערכת מעדיפה להקל בדינם ובעונשם של עבריינים אמיתיים, אולי כאלה שסיכנו, מסכנים וימשיכו לסכן חיים - אבל לזמבר בתאווה ובששון רב את אלה שספק אם עברו עבירה, העיקר לזמבר ושהמזומנים יזרמו לקופה, מעידה על אופיה ועל יושרתה של המערכת המצחינה הזו. שת"פ של בתי משפט ומשטרה כנגד האזרחים. קנסות תנועה הם מס דרכים ותו לא.
לא רוצה לנבל את הפה על האנשים שעובדים במערכת הזו - לא כי אני מכבד אותם אלא רק כי אני מכבד את המקום כאן.
אבל אם יש מי שמאמין בעולם הבא, כנראה ששם יבואו איתם את החשבון.
כמה היום המחירון של צינור?
וכמה זה חצי צינור?
קפץ שוטר מאחורי פח זבל, עצר אותך ושמח לבשר לך שלא עצרת לפני מעבר חצייה כדי לתת זכות קדימה להולך רגל.
זה כמובן לא היה ולא נברא, אבל הוא מתעקש. הקנס 250 שקל.
להרכין ראש ולשלם 250 זה נחשב "לקבל את הצינור?..."
אבל לבקש להישפט, לבזבז יום עבודה בבית משפט ולהסתכן בקנס גבוה יותר - זה "חצי צינור"?...:confused:
כנראה שהמושגים שלנו על צינורות הם אחרים. או שכל עבירה ועבירה וכל נאשם ונאשם זה סיפור אחר.
אם כבר עצות לאחרים, אז אני ממש ממליץ לכם לנהוג כחוק. להקפיד לא לבצע עבירות תנועה. אמיתי.
אבל בלי קשר, גם להצטייד במצלמת דרך שהיא נשק לא רע בכלל כנגד שוטרים שקרנים. לפעמים ימנע מראש את רישום הדו"ח. כי אם השוטר יודע שהוא משקר, ממש לא יבוא לו להמשיך ולהסתבך ולצאת שקרן גם בבית המשפט.
לא שזה מבטיח לכם משהו בבית משפט לתעבורה..... כי בית המשפט מוטה מראש נגדכם. אבל אם השקר של השוטר זועק ואתם באמת חפים מכל פשע, תמיד יש תקשורת שתשמח לקבל את הסרטון, לפרסם אותו כדי לחבוט במשטרה ולבייש אותה לפני כל עם ישראל.
- - - Updated - - -
זה היה לפני 30 שנה. הקנס היה מינורי. אבל התחושה היתה של צאן לטבח.
גם במשפטים אחרים, כנתבע, כתובע וכעד, לא הרפתה התחושה שצדק אין שם. שזה אכן מפעל לנקניקיות.
המצלמות הללו הן נכס. חובה בכל רכב ולא פחות חשוב מביטוח או ארוחת בוקר.
יש לי כמה דוגמאות משעשעות ... או שלא.
על זה אמר שלמה המלך (קהלת ג׳ טז)
״ועוד ראיתי תחת השמש מקום המשפט שמה הרשע...״
לפני כשנה וחצי שוטר העליל עלי עלילה שדיברתי בטלפון בזמן נהיגה, הוא טען שהטלפון היה על יד האוזן בזמן נהיגה, כמובן שהטלפון היה עמוק בכיס.
העירעור שלי לא התקבל כמובן, וביקשתי להישפט, עד היום לא הגיע זימון, אני מקווה שגם לא יגיע.
אני לא מוכן לשלם ולקבל נקודות על עבירה שלא ביצעתי.
מייד לאחר המקרה התקנתי מצלמה דואלית שמצלמת את הרכב וגם את פנים הרכב
אל תדאג.
לצערך הזימון יגיע.
אכיפת תעבורה היא מס דרכים - והמשטרה עוסקת במלאכה הזו בהתלהבות מופגנת.
בתי המשפט לתעבורה כורעים תחת עומס תיקים. משפטים נדחים קדימה ככל שניתן.
אבל המחשבים של מדינת ישראל לעולם לא שוכחים ולעולם לא מתקלקלים כשמדובר באכיפה ובגבייה.
הזימונים מגיעים והמשפטים מתקיימים.
התקלות שלהם מתחילות כשאתה צריך לקבל מהם משהו. בעיקר כסף.
תיקים נופלים בין הכסאות, לפעמים בכוונה ולפעמים לא...
אם הגליון שלך חשוב לך ואתה סקרן, אתה תמיד יכול ליזום שאילתא בנושא.
Sent from my HD1903 using Tapatalk