אקדח עם שעון
Printable View
אצלי יש את זה (ה8 מ"מ):
₪ 4.01 5%OFF | SPEEDWOW 1pcs Auto Air Pump Chuck Clip Car Truck Tyre Tire Inflator Valve Connector Car Accessories 6mm 8mm Clamp High Quality
https://a.aliexpress.com/_v6EbV9
הזמנתי גם כזה, שמתחבר לפיית הברגה שמגיעה עם הרבה קומפרסורים אבל ויתרתי עליו:
₪ 7.36 | 8mm Bore Car Truck Tyre Tire Inflator Valve Air Pump Clip Pure Copper Nozzle Quick Adapter Connector Car Inflatable Connector
https://a.aliexpress.com/_uJOqj9
אוטם סביר, אבל הקומפרסור שלי מנפח 300 ליטר לדקה. כך שאין צורך להשאיר מחובר. תוך 20 שניות אני מלא.
אחרי כמה וכמה נסיונות עם צ׳אקים שונים מאלי אקספרס, עברתי לצ'אק אוויר מהסרטון של אייל הוא הרבה יותר יציב ומחבק את הוונטיל בלי להשתחרר בניגוד לאחרים .
לגבי הפרשי המחירים, בסוף הזול מעלי עלה יקר...
בסוף הזמנתי מאמזון חבילה של 5 מחברים במקום בודד, והחברים התחילו לבקש כבר מחברים כאלו גם
המדען המטורף
אין ספק שהמחברים האלו מתחברים טוב לוונטיל.
הבעיה היא מה קורה שמנתקים, והקומפרסור עובד (ואין פרסוסטט)?
לדעתי, כל עוד לא שמים פרסוסטט, חייבים להשאיר את הצנרת המקורית ולהבטיח קו פתוח.
ברגע ששמים פרסוסטט, אפשר להתחיל עם כל המשחקים.
ולינק לפרסוסטאט?
זה פרסוסטאט שאני התקנתי. עובד מצויין
Amazon.com: CompStudio 70-100 PSI Air Pressure Switch Tank Mount Type Thread 1/4" NPT 12V/24V for Train/Air Horn: Home Improvement
שווה גם לבדוק בספרקו בא"ת חולון (הסדנא 13)- נסיוני איתם חיובי מאד
אווופפפסס,
איזה סיבה לשים פרסוסטט של 100psi ?
למה לא 40?
לא חבל על הבלאי של הקומפרסור?
כי יש כאלו שמנפחים גם אופניים! 50-70psi
אז צריך כנראה לארגן קבוצות רכישה של 6 לחסכון בעלות ההובלה בלי לחצות את מחסום המעמ
יש פרסוסטאט שמנתק בשני מצבים!
לחץ גבוה מידי (כשהיציאה חסומה)
לחץ נמוך מידי (בזרימה חפשית)
פועל רק בלחץ בתחום המתאים (מילוי אויר)
אם כבר מדברים על האפשרויות,
יש פרסוסטטים מתכוונים, ואז ביום יום משאירים על נמוך (נגיד 40) ושרוצים משהו חריג אפשר לשנות את הכיונון.
אצלי יש מתכוונן, שמכוון ל 40, אבל עבור לחץ גבוהה יותר, במקום לשחק עם הכיוונון, יש לי במפסק הפעלה, מצב שעוקף את הפרסוסטט.
במצב הזה (שהוא תפעול נדיר מבחינתי), אני יודע להזהר ולא לסגור את הקו (כדי לא להזיק למדחס).