הכי טוב שתרים טלפון - ככה אני לא אשאיר שום דבר פתוח
0543399831
Printable View
ולמה שלא תחלוק את הידע עם שאר הפורום?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
יעלה יעלה - אני פשוט לא רוצה לפרסם מידע כוזב. ולכן - ברגע שאראה שזה באמת הכל, אני אכתוב. אני באמת פשוט לא רוצה לכתוב משהו שאני טועה ובכך מטעה אנשים.
הפורום הזה עזר לי כל כך הרבה שאני באמת לעולם לא אסתיר מידע.
רק לא הייתי רוצה שמישהו יעשה משהו משמעותי (בעיקר בהוצאת כסף) עקב עצה שלי שלא בדקתי לפני…
נו, אז אדרבא, תפרסם פה את הגיגיך ותקבל את דעות יודעי הדבר עד שנבלבל אותך כהוגן
Sent from my HD1903 using Tapatalk
נתקעתי בבעיות חדשות, ואשמח לעזרה.
1. אני הולך לרכוש קלינים כדי למנוע את ה'רעידות מוות'. בכדי שיכנסו, צריך להאריך את הסנטר בולט. פשוט לקחת את הסנטר בולט לחנות ברגים ולבקש כזה רק ארוך יותר? או לחלופין מישהו זוכר את מידת הסנטר בולט בסופה?
2. בולמים - בשירשור אחר שאלתי על נתוני הפתיחה והסגירה שאני צריך. הבעיה היא - שהתושבות הולכות להתחלף, מה שאומר שמרווח הקפיץ מהסרן גם הולך ללהשתנות.
בהתחלה ראיתי שיש בולמי בילשטיין צהובים וחשבתי שאשאר איתם, אבל החלטתי להחליף.
התושבות הקידמיות החדשות יהין משולשות בגובה 16 ס"מ מעין לעין.
האחוריות עדיין לא בטוח, או הסט של ינוביץ' (שאינני יודע מה הגובה שלו) או תושבות בומרנג של 13.5 ס"מ.
האם יש דרך לדעת מה נתוני הבולמים שאני צריך להגבהה 4 אינץ' וגם תושבות שהולכות להשתנות? אני מעדיך לא לפרק ולהרכיב ואז לפרק ולהרכיב שוב.
תודה, בסוף הפרוייקט אעלה תמונות וסיפור
את הסנטר בולט אפשר להחליף בברגים M8 ראש אלן רגיל.
לגבי הבולמים - אם אתה מחליף תושבות אז את המדידות לבולמים אתה צריך לעשות אחר החלפת התושבות. אל תחפש קיצורי דרך.
תקנה ברגים ארוכים מאד, כפול מעובי חבילת הקפיצים. יותר קל ככה להרכיב ובסוף מקצרים עם דיסק.
אתה רוצה שראש הבורג יעבור דרך הקלין ויכנס למגרעת שבסרן, אז לפחות אום אחד צמוד לראש הבורג.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4fdc5cdae9.jpg
כחלק מההכנה רכשתי סט שאקלים (נדנדות) אחוריות בומרנג מינוביץ׳.
החשש הוא שהזווית לא מספיק חדה ובסגירה הקפיצים ייגעו בטנק דלק (בדיוק מה שאני מנסה למנוע).
האם למישהו יש ניסיון עם הסט הזה? יעשה את העבודה או לחפש משהו עם זווית חדה יותר?
קובץ מצורף 134454
הם לא פוגעים בטנק הדלק אלא בתושבת המרכב ומגבילים את מהלך הסגירה של הקפיץ. ואכן ה"בומרנג" הזה שבתמונה שלך הוא לא בדיוק בומרנג.
ככה נראה שאקל בומרנג:
קובץ מצורף 134461
יוחלף
איפה לעזאזל מוצאים כאלו? אני בחיפוש די ארוך, שלא הניב דבר...
רק חיתוך על פי בקשות הלקוח?
אף אחד לא מחזיק כאלה במחסן ליום ש?... יאללה, הגיע היום ש
אתה צריך בומרנג רק לקפיצים האחוריים. מה שקנית טוב לקדמיים.
16 זה המון.
בושינגים יתבלו במהירות, הג'יפ ישייט, ההיגוי יהיה מעורפל. תצטרך גם קלינים (טריזים) בזוית רצינית כדי לתקן את זוית קדם האופן (קסטר).
גם אני עם משולשים מקדימה, אבל הם סביב 14 ס"מ מחור לחור.
תמדוד מה המרחק בין החורים ב"בומרנגים" שכבר יש לך. אם הוא פחות מ-16, תעביר אותם קדימה. לקפיצים האחוריים תצטרך ממילא סט של בומרנגים אמיתיים.
תעשה שרטוט מדויק ולך למישהו שחותך בלייזר. 4 חתיכות, לא יקר מדי.
תנסה לברר אצל קפיצאים שמתעסקים עם ג'יפים. חמילבסקי, קפיצי הרטוב ועוד כמה
תודה לכל מי שעזר עם העצות, ההגבהה הורכבה בהצלחה!
אבל…
בעת התקנת ההגבהה נתוני ההידוק התגלו כלא רלוונטיים יותר מדי במשולשים הקדמיים - יש קצת זווית לתושבת, כי הקפיץ יושב קצת בטופסי יש (לא מצליל להבין למה. הכל מורכב וגם טלאי נסיעת מבחן, תכלס הכל בסדר)
לשאלתי - השאקלים הקדמיים והאחוריים - הם צריכים להיות ממש חופשיים בהידוק שיהיה להם ׳משחק׳? כרגע סגרתי חזק, ולא מרגיש לי שהם זזים - לדוגמא שאני מרים את הרכב עם היי ליפט
בטלו. התבלבלתי עם שרשור הגבהה אחר.