חשבתי שמדובר על היילקס 2005. על איזה מודל מדובר?
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Printable View
חשבתי שמדובר על היילקס 2005. על איזה מודל מדובר?
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
2008.
הדיפרנציאל בטקומה מהדור המקביל אותו דבר חוץ מהקייס. כלומר לא בהכרח הנעילות חליפיות. כמו שלפני ואחרי 2015 זה לא אותה נעילה
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אני ל-2012 שהיה לי הזמנתי ARB וקמפרסור קטן מאיזה אתר אמריקאי.
עלה גם בערך 4,000 ש"ח, אם אתה יודע להתקין לבד נראה לי הכי עדיף,
דניאל
ת מיד היית נגד נעילה קדמית. "לא צריך". מה קרה?
בטח שאתה יכול אבל אז לא תוכל לקבל מהספק האמריקאי certificate of origin בכדי לקבל פטור ממכס בהתאם להסכמי סחר חופשי.
אז כן, אתה טועה ומטעה.
לחברת ARB שוק בין-לאומי גדול. יש לה מפעלי יצור באוסטרליה, תאילנד וגם סין. הנעילות מיוצרות באוסטרליה. ראיתי בעיניים שלי.
אסף, סליחה, לא התכוונתי לחטוף את השרשור.
זה בסדר.
וחשוב להבין. בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ. ומאז הכל תוצרת סין.
ועדיין - אם מישהו משווה מוצר סיני סיני שמייובא על ידי מישהו שאפילו על עמוד עסקי בפייסבוק הוא מתקמצן למוצר של ARB גם אם הוא מיוצר בסין - שמאחוריו יש יצרן אמיתי עם סוכן אמיתי - ארץ המוצא של החלקים בלבד כבסיס להשוואה היא טעות בסיסית. ובמקרה הזה זה גם לא נכון.
חשוב לי שוב להדגיש - נעילה נשלטת היא מסוג המוצרים שיכולים להשבית את הרכב. לכן מוצר בלי גב, בלי שירות ובלי חלקי חילוף - הסיכון הוא להשבת של הרכב המשפחתי שלי לזמן ממושך במקרה תקלה. אם הייתי מתקין ARB הייתי שקט לחלוטין בעניין הזה. אבל אני מתקמצן. הכנתי את עצמי לאוטומטית ב 2000....
אסף.
בדקתי. אין להם לדור הזה.
נשארנו עם lokka.
חוץ מהם יש רק לARB RD121 ול Harrop. מהם אי אפשר להזמין כי אין מלאי. ל HF יש באופן תיאורטי בלבד - בפועל לא מצאתי אף אחד שמחזיק את הנעילה הזו.
אסף.
דיברת עם יבואן בשם אלי טמבור?
הוא מייבא נעילות נשלטות לכל מניי רכבים...
ראיתי גם פרסומים של:
צעד ישראלי
ENL 4X4
שניהם מייבאים נעילות נשלטות - לא יודע אם יש לרכב שלך אבל שווה לשאול.
https://youtu.be/qeGz_dFOGEs
מעניין.
אסף.