תגובה: התייעצות: האם יש לי גנב זרם?
שטח פאנל מגדיר בצורה מספיק טובה את ההספק עבור הצורך המדובר: הבדלי יעילות בין פאנלים שונים הם קטנים יחסית. באחד זה 18% ובאחר זה 22%.
זה במיוחד נכון כשמדובר באתר כמו עליאקספרס, שבו אין משמעות לערכי הוואטים שנזרקים באוויר.
מכיוון שאני נותן ערך למילה הכתובה שלי בחרתי לציין את יחידת המידה שנכונה בעיניי ולא ביחידת מידה אחרת, ואני מצפה שכשמצטטים אותי, זה יעשה במדויק.
בכל מקרה, ומכיוון שלדעתי הגדרתי את הדברים ברור מספיק כבר בתגובות הקודמות ואין לי מה להוסיף, אני שומר לך את הכבוד לומר את המילה האחרונה.
התייעצות: האם יש לי גנב זרם?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
שטח פאנל מגדיר בצורה מספיק טובה את ההספק עבור הצורך המדובר: הבדלי יעילות בין פאנלים שונים הם קטנים יחסית. באחד זה 18% ובאחר זה 22%.
זה במיוחד נכון כשמדובר באתר כמו עליאקספרס, שבו אין משמעות לערכי הוואטים שנזרקים באוויר.
.
זה לא ויכוח, הכל נכון רק שחיפוש מוצר לפי שטח פאנל מניב אפס תוצאות באיביי ועלי.
והקישור הוביל למספר מוצרים.
לעומת זאת אותה הגיברת במילות חיפוש אחרות וממוקדות מאפשרות במספר דקות להזמין מה שצריך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
הזמנתי, כשיגיע נגלה אם הוא מפעיל את שני המצברים או לא.
תודה.
אז זה הגיע, ואפילו מחזיק את המצבר טעון יפה 12.5 וולט כבר שבוע, האוטו מניע בקלות.
המצבר "אביזרים" שלי גמור מת, אז הוא לא נטען ככה או ככה, פשוט לא מחזיק מתח אפילו לא 5 דקות. נופל ל6 וולט בערך, אבל בכל מקרה, לצורך הדיון הטעינה אינה "עוברת" אליו. רק המצבר הראשי מקבל מתח.
תתחדש. 12.5 זה רחוק מאידאלי. אתה רוצה לראות עליו 12.75 וולט.
בכל מקרה, זה לא מתח שיפעיל את הvsr.
בדקתי שוב, האוטו עומד כבר 3 שעות (חזרתי מטסט) והוא כרגע על 12.8וולט לפי השעון של הבקר טעינה.
אעדכן מתח מדוייק בימים הקרובים
אתה עכשיו מתרכז בפיצוי הזליגה אבל לא ניראה שאיתרת את מקור הזליגה ?
מנסיון עם שני רכבי שטח
1 - אם יש כננת - תנתק את ה פלוס ותחבר אותו עם ברז חשמל שעולה פחות מ 100 ש"ח -< וכמובן תוציא את הידית ברז חשמל
2 - אם יש לך איתורן או משהו דומה, כניראה שסוללת הגיבוי כבר לא תקינה ואז המערכת לוקחת חשמל ממצבר הרכב -> סוללת גיבוי עולה כ 300 ש"ח
בהצלחה
אני לא מחפש כי זה לא מעניין אותי עד כדי כך (אני גם לא פותח השרשור, סתם מתעלק)
הוא מניע גם אם לא מניעים אותו שבועיים, זה כמו טרקטור פרגסון משנת 70,אם לא בסטרטר הראשון אז בשני גם כשנראה שהמצבר לא מסובב את הסטרטר בכלל, פתאום הוא מתעורר לחיים.
אני סתם מתפנק בלהשאיר את המצבר טעון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
בדקתי שוב, האוטו עומד כבר 3 שעות (חזרתי מטסט) והוא כרגע על 12.8וולט לפי השעון של הבקר טעינה.
אעדכן מתח מדוייק בימים הקרובים
אז האוטו עומד בחנייה כבר יומיים, השעה כרגע היא 21:22 ועפי הצג בבקר הטעינה יש 12.5 וולט.
אני עדיין מרוצה.
מוסיף שאלה קטנה,
אפשר קישור לטבלת מתחים אמינה ?
בגוגל רצות כמה וכמה וכל אחת טוענת שמתח אחר = % טעינה אחר.