1.5 ש"ח הנחה לליטר ממחירון דלקים בסונול, דור אלון ודלק (בטן אין הסדר)
Printable View
האם יש התחייבות כלשהי? אפשר להפסיק את השירות בכל רגע?
ללא התחיבות
מחיר חודש ספטמבר לסולר - 5.83
אז האם כל בעלי הניסיון כאן ממליצים להצטרף להסדר הזה?
יש כאן מישהו שיש לו חוות דעת שלילית?
צריך להזהר ממשהו?
הצטרפתי ממש לאחרונה. התקנה זריזה של הדלקן ללא עלות עברה בלי בעיות.
שני תדלוקים בסונול עברו חלק.
דור אלון לא עבד בפעם האחת שניסיתי, ניתן להם עוד קצת זמן להתאפס.
סה"כ נראה לגיטימי לגמרי, בהסתייגות שטרם קיבלתי חיוב ראשון.
עדיין ללא חיוב ראשון והכל עובד חלק. מחזיק תיעוד של התדלוקים בשביל להצליב.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
גם אני, עם חשבונית שניה, ללא תלונות. בנתיים.
עד עכשיו, שרות ענייני, יעיל ומהיר.
עובד בלי בעיה
חוסך את הנסיעה לתחנות יעודיות.
אולי זה סתם תחושה /פלסבו/שמן נחשים
מתדלק בעיקר בסונול והרגשה שהמנוע קצת יותר שקט.
עובד סבאבה וחוסך לא מעט כסף, במיוחד בתחנות דרומיות שמרשות לעצמן להפקיע מחירים של סולר.
חבל שפז לא בהסדר הזה.
אני עם הדיל של מועדון פאג'רו כבר כשלושה חודשים (הצטרפתי לפני שנפתח הדיל של ג'יפולוג... טיפה זול יותר)
הצטרפתי עם סולר וגם עם בנזין לרכב של אשתי
שנינו מרוצים מאוד, תדלוק קל וזול בלי בעיות ובלי לשבור את הראש, השוואת מחירים וכו'
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
נוח מאד וממש חסכוני.
טיפ - כדאי לבקש מהמוקד שיאשרו התקנה ללא קידוח. בד"כ השבב יושב בצד הפנימי כדי להקשות על גניבה, אבל לצורך ההתקנה צריך לפרק פלסטיקים.
לרכבי יוקרה ורכבים ותיקים עם פלסטיקה "פריכה" :) מומלצת התקנה ללא קידוח, ונדרש אישור המוקד מראש.
גיא
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
יש כאן מישהו עם בנזין? האם זה כדאי מבחינת הוצאות? כל הבלגן עם התקנת דלקן? היו לי רכבים כאלה בעבודה ואישית לא רואה הבדל בנוחיות בין לשלם באשראי או דלקן. לכן מה שמעניין אותי האם זה יוצא יותר זול משמעותי (15-20K ק"מ בשנה).
לדעתי האישית ההנחה בבנזין לא מצדיקה כלכלית את ההצטרפות להסדר, אלא אם כן מאד חשוב נח לך נושא התלשום החודשי המרוכז וכו'.
אישית לא הצטרפתי גם להסדר הסולר כי התחנות הקרובות אלי בתחרות ביניהן והמחירים דומים מאד ולעיתים גם זולים יותר ממחיר ההסדר. לא יוצא לי לתדלק הרבה באזורים אחרים (מיכל הדלק מספיק לסיבוב של כ- 700 ק"מ בטיול לדרום למשל) ואני "לא מאושר" מהצורך לחתום על הוראת קבע לגוף קטן יחסית ולצרף צילום תעודת זהות.
מבחינתי ברמה האישית כלקוח הדלקן מאוד נוח עד כה ולא צריך יותר לעשות עיקופים או השוואות, מה גם שאני מסתובב לא מעט בארץ וזה מוריד לי כאב ראש שהמיכל מתרוקן, מן הסתם נהייתי רגיש גם למחירי הדלק מכל ההתעסקות ועד כה נתקלתי בתחנות בודדות עם מחיר זול יותר בסולר.
מהזווית שלי על השירות שהקבוצה מקבלת, מכיוון שחלק מהשאלות והבעיות עוברות דרכי באופן טבעי, המענה שלהם מהיר ויעיל וללא בלבולי מוח או התווכחויות. גם ההתקנה מהירה ואחריה אין יותר התעסקות, לרוב מה שלוקח את הזמן לרוב האנשים זה ההתלבטות או דחיינות הטפסים וההתקנה, מהרגע שממלאים הכל די מהיר, מתקינים וזהו. עד כה מכל המצטרפים לא הגיעה אלי בעיה מהותית עם שירות הלקוחות, ההפך, אם יש כזו למישהו בבקשה תיידעו אותי.
אחלה אחלה טיפ, גיליתי את זה לצערי אחרי שכבר התקנתי, לפי דלקל הם צריכים להזמין את הדלקן הזה מראש ולכן זה סוג של אישור אוטומטי, רק כדי שיבצעו הזמנה.
חלק מהקבוצה הוא עם רכבי בנזין, אם תרצה אני יכול לקשר אותך לחלקם אם לא תצוץ כאן תשובה. על פניו חישוב כלכלי פשוט מראה שההבדל בעלויות הוא לא גדול מכיוון שמחיר הבנזין מפוקח (חיסכון של 3.5 ש"ח בתדלוק 50 ליטר), לכן השאלה היא בעיקר מבחינת נוחות או כמה המינימום שתרצה לחסוך. אני מקווה שנגיע להנחה נוספת בבנזין עם הגדלת הקבוצה אבל היא לא תשנה את התמונה בצורה משמעותית.
כנ"ל. גם תדלוק בתחנת דלק עבר חלק.
כבר שכחתי כמה נוח זה לצאת מהאוטו בלי ארנק ולתדלק..
Sent from my HD1903 using Tapatalk