תגובה: כניראה הלך הראש מנוע.
כשמו - כן הוא.
מחליף חום לגזי הפליטה לעזור בהורדת הטמפ שלהם ואיתם את גז ה NOX- חלק מתקן יורו3 היישן.
היות והמכלול משתמש בנוזל קירור כחלק ממעגל הקירור - כל פריצה בו - תעביר גזי פליטה למעגל הקירור -בדומה לפריצה בראש .
מכווה שאני מספיק מובן
בברכה
חיים יוד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חיים יוד
כשמו - כן הוא.
מחליף חום לגזי הפליטה לעזור בהורדת הטמפ שלהם ואיתם את גז ה NOX- חלק מתקן יורו3 היישן.
היות והמכלול משתמש בנוזל קירור כחלק ממעגל הקירור - כל פריצה בו - תעביר גזי פליטה למעגל הקירור -בדומה לפריצה בראש .
מכווה שאני מספיק מובן
בברכה
חיים יוד.
היי, כן אתה מספיק ברור , העניין הוא שה egr מבוטל, מכנית , יש שם פחית
בסדר גמור הכול טוב רק הנחתי פה עוד אפשרות לנושא.
אבל עדיין היות והגישה שם קלה יחסית אולי כדאי לבטל את הצנרת מיים שמתחברת אליו ולגשר אותה בחוץ ולבדוק שוב רק בשביל להיות בטוחים ב 100% שאנחנו הולכים לראש ושגזי הפליטה הם חד משמעית לא מ הקולר שכרגע בודדנו אותו מהמעגל והלואי וזה לא ראש.
בהצלחה.
חיים יוד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חיים יוד
בסדר גמור הכול טוב רק הנחתי פה עוד אפשרות לנושא.
אבל עדיין היות והגישה שם קלה יחסית אולי כדאי לבטל את הצנרת מיים שמתחברת אליו ולגשר אותה בחוץ ולבדוק שוב רק בשביל להיות בטוחים ב 100% שאנחנו הולכים לראש ושגזי הפליטה הם חד משמעית לא מ הקולר שכרגע בודדנו אותו מהמעגל והלואי וזה לא ראש.
בהצלחה.
חיים יוד.
אתה בהחלט צודק, אגיד לך יותר מזה, אולי הפחית שאיתה מבוטל ה egr נאכלה בגלל הלחץ גזים שמופעל עליה.
אבדוק גם את האפשרות הזו
הערה קטנה - לא חייבים תמיד להשתמש בציטוט כדי לענות, אפשר פשוט להוסיף תגובה.
בדרך כלל אין צורך לצטט את ההודעה הקודמת לתגובה.
כמובן שיש מקרים שהציטוט עוזר למקד את התגובה כהתייחסות לנאמר בקטע המצוטט (אפשר ורצוי לערוך את הקטע המצוטט כדי להשמיע את החלקים הלא רלוונטים).
נשלח מהנייד
היי ערן ,
מאחר ויש בשרשור כבר הרבה תגובות, אני מצטט בכוונה שהככותב יבין שאליו אני מתייחס.
במידה וזה מפריע לתפקוד הפורום, כמובן שלא אעשה זאת.
יום טוב=]
ארז ולא ערן,
שמתי לב שאתה משתמש רק בציטוט ולא פשוט בתגובה, כן כאשר אתה מתייחס לכותב התגובה שמייד לפני התגובה שלך ולכן הערתי.
הרבה פעמים תגובה קצרה ועניינית הולכת קצת לאיבוד כאשר היא"סוחבת" עימה הציטוט את כל הטקסט הארוך שנכתב לפניה, זה גם קשה יותר למעקב מהנייד, לפעמים.
יש פורומים שבהם יש מקובל שלא להשתמש כלל בציטוט ההודעה הקודמת כדי לאפשר קריאה רציפה נוחה יותר כאשר מעיינים בשרשור קיים.
הפרעתי מספיק לשרשור שלך.... לא זאת הייתה כוונתי.
נשלח מהנייד
ברור לי,
תודה על הפידבק, וסורי על הטעות בשם =]