תגובה: קומפרסור חזק לרכב השטח
ביום שישי שיחקתי קצת ב-TMAX האדום הדו-בוכנתי. הוא באמת מפלצת.
ניפח צמיג 33 של רוביקון מאוד מהר.
צמיג 265/60R18 של טנדר דימקס חדש (מידה זהה לגרנד צ'רוקי/פאג'רו/לנדקרוזר סהרה ועוד רכבים) ניפח מ-0 ל-15PSI בפחות מחצי דקה
אלה ביצועים טובים יותר חד משמעית מה-TMAX הצהוב החד-בוכנתי ומהל.כ. העתיק שלי.
החסרון - מדובר בקומפרסור גדול יחסית. תופס מקום.
האמריקן איגל האדום שבתמונות נראה זהה לו באופן יותר מחשוד... ואלה חדשות טובות, כי אם זה אותו כלי שמגיע מאותו פס ייצור בסין, סביר להניח שתחת לוגו אמריקן איגל הוא יהיה זול יותר.
איזה גודל צמיג אתה צריך למלא?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ביום שישי שיחקתי קצת ב-TMAX האדום הדו-בוכנתי. הוא באמת מפלצת.
ניפח צמיג 33 של רוביקון מאוד מהר.
צמיג 265/60R18 של טנדר דימקס חדש (מידה זהה לגרנד צ'רוקי/פאג'רו/לנדקרוזר סהרה ועוד רכבים) ניפח מ-0 ל-15PSI בפחות מחצי דקה
אלה ביצועים טובים יותר חד משמעית מה-TMAX הצהוב החד-בוכנתי ומהל.כ. העתיק שלי.
החסרון - מדובר בקומפרסור גדול יחסית. תופס מקום.
האמריקן איגל האדום שבתמונות נראה זהה לו באופן יותר מחשוד... ואלה חדשות טובות, כי אם זה אותו כלי שמגיע מאותו פס ייצור בסין, סביר להניח שתחת לוגו אמריקן איגל הוא יהיה זול יותר.
מעניין וחשוב, טכנולוגיות מתעדכנות וטוב שיהיה שרשור מעודכן כמו זה.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoni_0000
איזה גודל צמיג אתה צריך למלא?
33"
אז הכפולי מנוע ללא ספק. אני עם הvair הקטן והוא לא זריז מספיק ל33, כנ"ל מה שדרור ממליץ עליו.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoni_0000
אז הכפולי מנוע ללא ספק. אני עם הvair הקטן והוא לא זריז מספיק ל33, כנ"ל מה שדרור ממליץ עליו.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
יש לי גם Viair קטן וגם T-max שניהם כבר לא מתאימים לצרכים שלי
ללא ספק הדו בוכנתיים משנים את המאזן וכמובן שעם תוספת מיכל - השדרוג כפול ומכופל.
אם כבר עשית ניסוי ושיחקת, דרור, לדעתי היה עדיף אם היית מדמה ניפוח אופייני ליציאה מהשטח, ולא 0 ל15 psi.
בשביל ניפוח אופייני (אופיין שלי) של 15 ל25 psi צריך בערך פי 3 אוויר מאשר מ0 ל15, וזמני הניפוח משתנים בהתאמה.
.
.
למי שיש את המקום אני ממליץ בחום על מיכל אוויר. זה שובר שוויון בצהרי אוגוסט. בסביבות 4-5 שניות לגלגל.
אני אורז לפעמים את המיכל. ממלא בתחנת דלק לפני הטיול..... זה באמת מהיר מאוד - אבל נגמר אחרי כמה גלגלים. שזה מספיק בדרך כלל.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מה המימדים של המיכל שלכם?
לי יש מיכל של ריאו. לא מאוד גדול. אני אצלם יותר מאוחר.
אסף.
הנה. האורך שלו בערך 60 ס"מ.
יש לי עוד אחד, עם רגליים - בערך שני שליש בגודל.
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...854645edbf.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...29fd179fbb.jpg
יש לי מיכל של וולוו FE. נדמה לי ש25 ליטר, ממולא ל12 באר.
איפה אתם מוצאים מקום לדחוף מיכל 25 ליטר ברכב ? בין המגירות, המקרר, והציוד לטיול /קמפינג, אין לי מקום למיכל כזה גדול ברכב. התלבטתי אם כדאי להרכיב את המיכל מתחת לתא מטען צמוד לקורת השלדה
המדען המטורף
מקום? המיכל הקטן בגודל קטן יותר מהקומפרסור מפלצת.
אה... ויש לי טנדר.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
אם כבר עשית ניסוי ושיחקת, דרור, לדעתי היה עדיף אם היית מדמה ניפוח אופייני ליציאה מהשטח, ולא 0 ל15 psi.
בשביל ניפוח אופייני (אופיין שלי) של 15 ל25 psi צריך בערך פי 3 אוויר מאשר מ0 ל15, וזמני הניפוח משתנים בהתאמה.
.
.
למי שיש את המקום אני ממליץ בחום על מיכל אוויר. זה שובר שוויון בצהרי אוגוסט. בסביבות 4-5 שניות לגלגל.
לא עשיתי ניסוי וגם לא תכננתי, אבל נפלה עלי סיטואציה מציאותית מהחיים:
הדרכת חולות ביום שישי. לימדתי איך מוציאים אויר. אחד החניכים טעה בתפעול שעון מפחית לחץ, הצליח לאבד את השסתום וכל האויר יצא מהגלגל שלו. שסתומים ספייר יש לי תמיד, אבל עכשיו צריך לנפח.
כבר שלפתי את הקומפרסור הטוב והעתיק שלי, אבל מישהו אחר מהקבוצה שזה עת הצטייד בקומפרסור האדום הגדול הציע את הצעצוע החדש כדי שאתרשם ממנו - כמשתמש כבד בקומפרסורים (פעמיים בשבוע, כל שבוע) התרשמתי. הכלי הזה מהיר באמת.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
מקום? המיכל הקטן בגודל קטן יותר מהקומפרסור מפלצת.
אה... ויש לי טנדר.
אסף.
כדורגל משחקים 90 דקות ובסוף אסף ישכנע אותך שמה שאתה צריך זה טנדר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
אתה סוחב את כל הדבר הענק הזה ברכב רק בשביל למלא אוויר בגלגלים?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
בגדול, כן.
בקטן, כבר יש מיכל אוויר דחוס ברכב, אז יש בארגז הכלים גם פטיש אוויר, ראצ'טים פניאומטיים, ומשייפת פניאומטית לתיקון תקרים.
אני לפעמים סוחב גם כננת, עם נפח ומשקל דומים ושימושיות פי מאה פחות ממדחס אוויר טוב ( וכשאני כותב "טוב", אני מתכוון למדחס עם מיכל רציני, שלא מייבש אותך עשר-עשרים דקות בשמש ביציאה מהשטח). לא ראיתי שמישהו מופתע מזה. אישית, אני ברוב הטיולים מעדיף לוותר על נוכחותה.
כשאנחנו מדברים על קומפרסורים בריאים ומהירים
בשרשרת מילוי האוויר יש "פיוז" שנקרא ונטיל שמטבע הדברים מוגבל פיזית
האם מישהו יודע כמה אוויר הוא יכול להעביר במקסימום?
אתה יכול לנטרל את הפיוז אם תוציא את המנגנון לפני הניפוח ותחזיר אחרי כמו שעושים בפנצ'ריות
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
כמו שכתבתי קודם, 4-5 שניות, עם ונטיל.
אבל, לא מזמן השתבשה דעתי זמנית והרכבתי חיישני לחץ אוויר. לצערי הם הכפילו את זמן הניפוח, לפחות פי 2.