פגישה עם מקומית ... והגענו לעין צמד...
קצת הצלבות ותמרונים וזה רק אנחנו, המים והדגים.. (:
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
Printable View
פגישה עם מקומית ... והגענו לעין צמד...
קצת הצלבות ותמרונים וזה רק אנחנו, המים והדגים.. (:
מנוחת לוחמים, יום ראשון... תימני בלי שיער, פולניה בחודש שישי, נינג'ה בן כמעט שנתיים... וקרמבו אחד שמן ....הסיפתח היה קשוח, נתחיל לסדר את הדמעה.... ונקווה שגלגלי השיניים ישתלבו.
המלצות לחנייה הבאה יתקבלו בשמחה גדולה...קובץ מצורף 134945קובץ מצורף 134946
אז ככה,
היום ביקרנוו במפלים הלבנים.. ליד עין הנציב...קשוח מאוד עם ילד בן פחות משנתיים... משם ניסינו עוד נקודה בירדן סמוך לא-דיכה... טבלנו.. השתעשעתי עם אישתי במחשבה להישאר ללילה אבל שוב, קשוח עם זאטוט ..
כרגע חונים בכנרת, חוף צאלון, ... אחרי 5 חופים בכנרת שעברנו וחניות הקרוואנים היו מלאות, אכזבה רבתי גם בחוף צאלון לאחר שאיזה בחור תפס עם הראב4 שלוש חניות לילדות שלו שיגיעו מחר חנייה בקו למים .. .
קיצר יושבים עם הקרוואן באמצע מגרש חניה .. מפוחד טילים כל הזמן מהרכבים.. מבין שפחות מתאים לזוז מחפש נקודה קרובת מים מומלצת , נוחה ונעימה לשים את הטירדרופ... ממחר עד סוף החופשה.
אז ככה .. בחור זהב בשם איתמר (נהוג דאסטר מדוגמת להפליא שגוררת קרוואן עצום) עזר להחלץ בביוב הזה שנקרא חוף צאלון...
היום עברנו לחוף דוגית.. . על ההתחלה בחור עם רקסטון מדוגמת הפעם וקרוואן עצום.. סייע עם מילוי המים וזו כבר הייתה נחיתה רכה יותר.
190ליטר מים לא הספיקו למשפחה... ולא בגלל הכמות אלא בגלל היישום והשימושיות שגורמים לבזבוז אדיר.
בתכלס ממה שאני חווה טירדרופ לשטח להתבודדת צריך להיות מדוגם בשתי רמות מעל זה ששכרתי... ומזל שיש גיבויים ואילתורים.. אבל בגדול הקונספט... בטח עם ילד נינגה שצריך 6 עיניים... במקום דרוך ומעם ישראל לא תחמוק, לטוב ולרע...
תודה לכולם על ההמלצות הנהדרות!
נ.ב יחי האנדרדוגים...
טיפלה רגעים שיש לזכור,.. טיפה כשלים שיש להכיר בהם... וטיפטיפה שדרוגים שהצילו את היום..קובץ מצורף 134966קובץ מצורף 134967קובץ מצורף 134968קובץ מצורף 134969קובץ מצורף 134970
לפעם הבאה את הכניסה לחופי הכינרת רצוי לתזמן למוצאי שבת ,
זה בין "החלפת משמרות" של סוף השבוע עם כאלה שבאים לימי חול ,
גם בתקופות הכי עמוסות יצא לנו להיות לפעמים כמעט לבד בחוף במוצאי שבת
סולי, אני מקנא בך ומחזיק ממך אבא טוב- וזו המחמאה הכי טובה שאפשר לתת, על אמת. אני אחרי שבוע חופש במלון עם כל החארטות והפינוקים (הצבע של השתן משתנה אחרי מעל 2 ליטר בירה ביום!!) וזה בכלל לא מרגיש לי כמו חופש. הזיכרון של הבנות שלי מהחופשה זה שאין בטלויזיה נטפליקס.... הזיכרון שאתה תיקח איתך הוא שונה והרבה יותר טוב לטעמי. זו חוויה משפחתית ממדרגה ראשונה וגם פגשת אנשים טובים, זה משהו שאי אפשר לכמת בכלל בכסף.
הי.
בדיוק חזרנו מקמפינג באזור הכנרת/בית שאן.
יש את חניון עין חרוד ובו מקום מסודר לקראוונים. גם נחמד מאוד יהיה לילד בן שנתיים. החניום בתשלום, הנחה למשרת מילואים או מנוי מטמון.
יש גם את פארק הירדן, 100 ש"ח ללילה לרכב. ניתן למצוא מקומות שקטים ומבודדים. לפחות אנחנו הצלחנו :-).
בשתי המקומות גם יש מים, שרותים ומקלחות.
טיולים באזור כמובן יש את הירדנית.
מסלול חביב מאוד יש בעין שוקק, הליכה במסלול הרטוב - חובה! הילד יהנה מאוד. מסלול במים וכולו מוצל. הבעיה שיש ללכת כק"מ בשמש כדי להגיע למקום. יש אפשרות לשכור אופניים או רכבי גולף - לא יודע עליות ולא לכמה זמן.
המלצה - אל תשבור את המשפחה בטיול קשה, טיול קליל יקנה לך שותפים גם לטיולי אקסטרים בעתיד.
תהנו.
היריעה קצרה....
אבל מתוך שבוע השכרה הייתי משקיע את היממה הראשונה בבית לזווד ולארגן את הטירדרופ לשהייה ממושכת בשטח.
ביום הראשון כבר המשאבה בכיור שבקה...
הבחור שששכרתי ממנו אמר לי להסתדר... לא הבין למה אני מתבאס...
לך תסביר לו שזה מבאס לסחוב גריקן 25ליטר מים כל פעם בשביל לשטוף ידיים או פנים או ירקות... או וואטאבר.
בטח עם הריונית עם זאטוט בן פחות משנתיים ומצריך השגחה צמודה...
המיכלי מים למקלחת ממוקמים בגובה 2 מטר ... איך אישתי אמורה לסגור מים כדי לחפוף? המים נגמרים מאוד מהר ולא נוחים לשימוש... וכתוצאה נגמרים ברגע.
לזכותו יאמר... שביום השלישי הגיע לתקן את הברז בכנרת.....
יש עוד...כירה שלא מספיק חזקה להרתיח קפה... מטבח שלוקח 20דקות לפתוח ולסגור לתנועה.... מערכת החשמל שצריך לכייל פעם ביומיים.... למקלחת אין מסתור...אין אפילן דוש.... סתם צינור בנפילה חופשה וברז גבוה מהישג ידינו. כרגע מקנחים בים תיכון... שנחזור ונרגע אכתוב הודעה סטייל תומר הדר/דרור ברלי ארוכה ומייגעת... אשתדל שתהייה פיקנטית לפחות כמוהם שתמשיכו לקרוא עד הסוף (":קובץ מצורף 134988קובץ מצורף 134991קובץ מצורף 134992קובץ מצורף 134993קובץ מצורף 134994קובץ מצורף 134995קובץ מצורף 134996קובץ מצורף 134997קובץ מצורף 134998קובץ מצורף 134999קובץ מצורף 135000קובץ מצורף 135001קובץ מצורף 135002קובץ מצורף 135003
סליחה, כן.
בגלל שזה אוגוסט ... וההריון... ויאיר הקטנטן, הייתה יתירות גם בהיבט הזה.
לא פעם קמתי באמצע הלילה לתדלק... או להחליף גנרטור במקום האחד ששבק.קובץ מצורף 135014