-
תגובה: שאלה תאורטית- אבל חשובה: האם שווה להיכנס למערכת יחסים ארוכת טווח עם ל"ק אמיתי?
בניגוד לכל הכותבים כאן אני מחזיק לנדקרוזר 100 בהנאה מרובה למרות הוצאות התחזוקה, ייבוא חלקים וכו׳
לא יכול להתייחס ל 80 המדובר למרות שכבר שמעתי לפה ולפה ממי שכן בדק
בסופו של יום כולנו מחוברים לרכב בצורה כזו או אחרת ובדרכ אין קשר לעומק הכיס אלא יוצר לעומק השריטה
ממליץ לכולנו לפעול ללא לאות להגשמת חלומות יעדים ולנפץ גבולות בכל תחום
ולפתוח השירשור עצה קטנה -
הזהר במה שאתה מייחל לעצמך
בריאות אושר ושנת טיולים מבורכת
שנה טובה
ארנון
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
תגובה: שאלה תאורטית- אבל חשובה: האם שווה להיכנס למערכת יחסים ארוכת טווח עם ל"ק אמיתי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
ולכן כתבתי - 105 הספרטני. ידני דיזל עם רצפה שאפשר לשטוף ובלי שום דבר שלא צריך...
זה רכב מבוקש מאוד לשטח.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
זה גם אוטו שעולה כמו דירה (טוב נו, דירת שני חדרים בשיכון-רכבת מתפורר בירוחם או בעכו. אבל זו עדיין דירה)
כולו אוטו. כנראה שלעולם לא אצליח לרדת לסוף דעתם של מעריצי טויוטה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
... כנראה שלעולם לא אצליח לרדת לסוף דעתם של מעריצי טויוטה.
כדי להצליח, אתה צריך להפסיק לנסות.
שחרר!
תסחף עם העדר, כמו זרזיף של שתן בנהר גועש.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
arnonmg
בניגוד לכל הכותבים כאן אני מחזיק לנדקרוזר 100 בהנאה מרובה למרות הוצאות התחזוקה
ולפתוח השירשור עצה קטנה -
הזהר במה שאתה מייחל לעצמך
אני פסימיסט ידוע ואדם נוראי באופן כללי. יעידו כל החברים הוותיקים.
מעניין מאוד לקרוא את דעתו של מי שבאמת מחזיק כזה. תכל'ס- אני מניח שרובנו (פרט למיליארדר הציוד הרפואי מהצפון, הדוכס מהעמק, שמתנהל בהיילקס כמעט מהניילון כאילו היה אלכסנדר זייד אדון העמק מנצרת ועד טבעון) חיים עם רכב שאנחנו מתחזקים באהבה, מכירים כל גרעפץ שלו ויודעים איך לפרק אותו ומה אומר כל רעש. אבל תכלס אני יוצא באמת מנקודת הנחה שקרוזר 100 יהיה הרבה יותר מתאים למטרות של תומר בן ה 50 מלמשל ג'יפ קומאנדר. אני כיום בן 45 וזה נוראי.
אני אישית חי עם הליברטי 5 שנים ולמרות שמדובר ברכב שמהווה בדיחה בחוגים רבים (כולל החוגים של הבנות שלי)- אני בניתי אותו בדיוק לצרכי ובוורדית הוא לא עשה לי בושות. אבל כמו כולם, אפרופו מה שאדם מאחל לעצמו, קשה לי לומר שהוא יחיה עוד 20 שנים. אני לא אומר את זה בגלל שהוא קקה אלא בגלל שגם אני מזדקן, יש לי בעיות גב, אני רוצה לישון בפנים, אני צריך עוד מקום בגלל שיש לי מלא ציוד. וכו. בכל מקרה- מאוד מעניין לשמוע תשובה כנה ממישהו שיש לו כזה רכב. תבורך.
-
אגב, יש אצל הסוחר מכוניות אצלנו בקיבוץ (אה הוא גם מפעיל המרכולית) קומאנדר למכירה, אם בא לך.
-
תומר, באותו מחיר שאתה שוקל תיאורטית לשים על קרוזר 80 מודל 94' יחיד במינו, אתה יכול מעשית לקנות היילקס 2015 כמו של אלכסנדר זייד. תלמד מאלכסנדר, הוא חושב פשוט.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
כדי להצליח, אתה צריך להפסיק לנסות.
שחרר!
תסחף עם העדר, כמו זרזיף של שתן בנהר גועש.
רק דגים מתים שוחים עם הזרם.
-
אם כבר באגדות עסקננו, חבר רכש והביא לארץ G אספנות שפורק עד הבורג ונבנה מחדש (בסדנא בגרמניה). רכב חדש שנראה טוב ונוסע מצויין.
אם הייתי צריך לבחור בינו לבין ה 80, הייתי הולך על ה G.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
אם כבר באגדות עסקננו, חבר רכש והביא לארץ G אספנות שפורק עד הבורג ונבנה מחדש (בסדנא בגרמניה). רכב חדש שנראה טוב ונוסע מצויין.
באיזה מחיר?
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
ה-G יותר מורכב מכנית מה-80 הבסיסי.
מבחינה של סרני G נעולים, זו הנדסה גרמנית מורכבת של מנגנון הידראולי לעומת פשטות הנעילה בלנדקרוזר למשל.
גם המרווח הפנימי קטן יותר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
אני רוצה לישון בפנים, אני צריך עוד מקום בגלל שיש לי מלא ציוד. וכו.
בשביל זה אתה צריך 75...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
אני פסימיסט ידוע ואדם נוראי באופן כללי. יעידו כל החברים הוותיקים.
מעניין מאוד לקרוא את דעתו של מי שבאמת מחזיק כזה. תכל'ס- אני מניח שרובנו (פרט למיליארדר הציוד הרפואי מהצפון, הדוכס מהעמק, שמתנהל בהיילקס כמעט מהניילון כאילו היה אלכסנדר זייד אדון העמק מנצרת ועד טבעון) חיים עם רכב שאנחנו מתחזקים באהבה, מכירים כל גרעפץ שלו ויודעים איך לפרק אותו ומה אומר כל רעש. אבל תכלס אני יוצא באמת מנקודת הנחה שקרוזר 100 יהיה הרבה יותר מתאים למטרות של תומר בן ה 50 מלמשל ג'יפ קומאנדר. אני כיום בן 45 וזה נוראי.
אני אישית חי עם הליברטי 5 שנים ולמרות שמדובר ברכב שמהווה בדיחה בחוגים רבים (כולל החוגים של הבנות שלי)- אני בניתי אותו בדיוק לצרכי ובוורדית הוא לא עשה לי בושות. אבל כמו כולם, אפרופו מה שאדם מאחל לעצמו, קשה לי לומר שהוא יחיה עוד 20 שנים. אני לא אומר את זה בגלל שהוא קקה אלא בגלל שגם אני מזדקן, יש לי בעיות גב, אני רוצה לישון בפנים, אני צריך עוד מקום בגלל שיש לי מלא ציוד. וכו. בכל מקרה- מאוד מעניין לשמוע תשובה כנה ממישהו שיש לו כזה רכב. תבורך.
תומר,
אני יליד 70 והרכב אצלי מ 2014 - סביב גילך
כשקניתי אותו הוא היה שקול במחיר לדיסקברי 4 2010 שלדעת רבים נחשק הרבה יותר
עשיתי איתו כבר מעל 200 אלף והוא משמש אותי ביום יום לעבודה ובכלל
אין בזה הגיון וזה גם לא כלכלי אבל זה כיף
אני יכול לגמוע מאות קמ ביום בכיף ובהנאה עם בידוד רעשים מדהים, נוחות ומערכת מוזיקה מפנקת
מעריך שיש עוד כאלה שנהנים מחווית נהיגה מושלמת ולא בלנדקרוזר 100
הכיף שבדבר הזה כמו בכל ג’יפ מתחיל כשיורדים מהאספלט וכאן החוויה בפרוש שונה בעשרות מונים מ לנדקרוזר רגיל 120/150 וכ׳
אני לא שובר ג’יפים וגם לא ניכנס למקומות שיש לי ספק אבל בכל הרצינות פעם בכמה שנים הייתי צריך להתלבט - אין מכשול שממש הטריד אותי (שיפועי צד אולי)
הרכב הזה יכול להכיל בית שלם ועוד יישאר מקום, יש לו פינוקים ששמורים רק לשטח ובסהכ תענוג
לא מזלזל בשום ג’יפ ובשום נהג
נותן כבוד לטבע ונוסע רק בשבילים וככאלה ברור לחלוטין שמישהו נסע שם לפנינו …
אני מאחל לכולנו שלא נזדקק לחילוץ שטח אף פעם וגם לא נידרש להחלפות גלגל (33-34 זה לא כיף )
שלא נתברבר ולא נתעורר לחניה ריקה
איש איש והגיפ שלו - כולם טובים
אני אישית עובר לחשמלי בקרוב והגיפ ישמש רק לטיולים ולימי נהיגה חווייתיים
ניפגש בשטח …
ארנון
-
G ישן הוא צרה, מניסיון.
חבר צייד באוסטריה נוסע באחד,בנוי מחדש ,280 שזה 6 בטור טיפש למדי.
יותר מוסך מאשר צייד, וביוקר, גם למישהו שגר ליד גראץ.
וגם, חלל פנימי קטן.
105 בנזין? לא חושב שקיים, מה שימנע יבוא כאספנות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ymandel
G ישן הוא צרה, מניסיון.
חבר צייד באוסטריה נוסע באחד,בנוי מחדש ,280 שזה 6 בטור טיפש למדי.
יותר מוסך מאשר צייד, וביוקר, גם למישהו שגר ליד גראץ.
וגם, חלל פנימי קטן.
אופססס
-
שאלה תאורטית- אבל חשובה: האם שווה להיכנס למערכת יחסים ארוכת טווח עם ל"ק אמיתי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ymandel
יש.
וההבדל בין 80 ל-105 מאד קטן.
ובארהב יש רק בנזינים.
אחרי כמה ימים על אחד בנזין ידני, זה מרגיש כמו היילקס ישן על סטרואידים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
יש.
אחרי כמה ימים על אחד בנזין ידני, זה מרגיש כמו היילקס ישן על סטרואידים.
שזה לא רע לכשעצמו, לא?............... אתה מאוהב בהיילקס הישן שלך וכנראה בצדק. היית מאוהב בו הרבה יותר אם היה לו, נגיד, פי 2 או פי 3 כוח.... 105 הוא פסגת סדרת הל"ק לטעמי. רק באיזה מחיר.....
ואם כסף לא משנה?.... אם כבר כלים מיתולוגיים ישנים והבחירה היא בין ה-80 ל-G?..... אני לוקח 80 מיד ובלי להתבלבל.
זה לא סוד שאני מת על מרצדס ומתפעל ברצינות מרמת ההנדסה הגרמנית, ככל שמדובר רק במכוניות כביש מהירות.
אבל כשהייעוד הוא שטח - הווה אומר פשטות, אמינות, שרידות, חלפים בשפע ותחזוקה פשוטה וזולה - הגרמנים, שמכורים לסיבוך העניינים באמצעות הנדסה מורכבת כחלק מה-DNA שלהם, נופלים פעם אחר פעם. הכל אצלם מוכרח להיות הכי מתקדם, הכי מורכב, הכי מסובך, הכי יקר... זה יהיה כנראה הכי טוב שאפשר בנורבורגרינג, אבל לא בסהרה, לא באאוטבק האוסטרלי וכנראה שגם לא בנגב או בואדיות בשומרון.
הם נפלו ככה במלחמת העולם השניה (איבדו יותר ציוד/טנקים כתוצאה מתקלות טכניות מאשר מאש בעלות הברית) ומאז לא למדו את הלקח. לא שזה אכפת למי שיכול להרשות לעצמו G....
-
לדעתי ברמות המחיר האלו ניתן להשיג רנגלר ארוך 2008-2010....עדיף למערכת יחסים חדשה....ניתן לישון בפנים בכיף (אני עושה זאת עם 187 ס"מ לאורך ולא הרבה פחות לרוחב)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
שזה לא רע לכשעצמו, לא?............... אתה מאוהב בהיילקס הישן שלך וכנראה בצדק. היית מאוהב בו הרבה יותר אם היה לו, נגיד, פי 2 או פי 3 כוח.... 105 הוא פסגת סדרת הל"ק לטעמי. רק באיזה מחיר.....
אבל כשהייעוד הוא שטח - הווה אומר פשטות, אמינות, שרידות, חלפים בשפע ותחזוקה פשוטה וזולה - הגרמנים, שמכורים לסיבוך העניינים באמצעות הנדסה מורכבת כחלק מה-DNA שלהם, נופלים פעם אחר פעם. הכל אצלם מוכרח להיות הכי מתקדם, הכי מורכב, הכי מסובך, הכי יקר... זה יהיה כנראה הכי טוב שאפשר בנורבורגרינג, אבל לא בסהרה, לא באאוטבק האוסטרלי וכנראה שגם לא בנגב או בואדיות בשומרון.
הם נפלו ככה במלחמת העולם השניה (איבדו יותר ציוד/טנקים כתוצאה מתקלות טכניות מאשר מאש בעלות הברית) ומאז לא למדו את הלקח. לא שזה אכפת למי שיכול להרשות לעצמו G....
ויונימוג?
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
-
יונימוג הוא חלום.
אבל כרכב רביעי.
-
כל מי שחולם על יונימוג... נסע בו פעם?....
חבר'ה, זה טרקטור. לטוב ולרע.