תכף דרור יתן משנתו
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Printable View
תכף דרור יתן משנתו
לא, אני לא.
מי שבוחר במודע בקרוסאובר (ועוד קורא לו ג'יפ/גיפ/גיב) כנראה זה מה שמגיע לו.
🤣🤣🤣
קרוסאובר, ג׳יפון, כולכם צודקים.
סתם סמנטיקה כנראה מפרסומות שקריות שחלחלו.
כאמור, קרוסאובר, למעט הכניסה ויציאה מדובר בחסרונות בכל הסעיפים המדידים.
אבל, זאת האופנה כרגע, ואל תבלבלו אותם עם עובדות.
הרכבים האלה פחות נוחים, פחות מהנים לנהיגה, צורכים יותר דלק, ובחלק מהמקרים גם קטנים יותר מהקטגוריה המקבילה במחיר - רכבי מנהלים, שהצטמצמה מאוד לאחרונה.
איזה חלופה קרוסאוברית יש לסקודה סופרב? באותה רמת מחיר.
כח, הנאה, חלל פנימי, צריכת דלק.
נו שוין.
תרבות העדר….זה גבוה, זה גיפ, זה שווה.
מציע לשוב לראות את הסרט שלי - חבר ואח.
הפקות המזרח.
זה הרבה יותר עמוק ממה שנדמה לכם.
תהנו
https://youtu.be/Y47W5mkmzsQ
בחייאת אבי, אתה נכנס לסקודה סופרב?
שוב ממליץ על אקספלורר.
וואלה רכב טוב ואמין (אבל חתיכת שתיין…)
Sent from my iPhone using Tapatalk
ממדגם חברים/משפחה/קולגות שמבינים רכבים, ומודעים לכל החסרונות, נראה שהסיבה למעבר לקרוסאוברים (אצלם) היא לא "אופנה", אלא הישיבה הגבוהה. משום מה זה קונה את האנשים...
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
כן, כזה....;)
כמובן שזה בהגזמה.... סופרב לא נמוכה כמו למבורגיני, וגם אם מדובר באבי ביטר האמיתי (הבחור הזה הוא חתיכת מותג, אין ויכוח) הוא כנראה קצת פחות אההה.... עבה?... מהבחור בסרטון.
כניסה ויציאה נוחות זה משהו שמטריד עם התקדמות הגיל. אני מודה שלעת זקנה אפילו לי יותר נוח להיכנס ולצאת בקודיאק או קוגה מאשר בסופרב או בפוקוס. אם אני חונה צמוד למדרכה ברחוב חד סטרי, אשכרה קשה לי לצאת מהפוקוס. מה שכמובן לא מטריד בג'יפ. אמא שלי בת 80 ופולניה - ואין לה תלונות כשאני מסיע אותה בפוקוס. נכנסת, יוצאת, הכל בסדר, טוב ונוח לה.
אבל מהרגע שסוגרים דלת ונוסעים, כל קרוסאובר תמיד פחות טוב מהפרייבט שהוא מבוסס עליו. אפילו קרוסאובר משובח כמו הקודיאק, אינו בר השוואה לסופרב שהיא מכונית כל כך הרבה יותר טובה ממנו.
לגבי ישיבה גבוהה עם ראש בתקרה והגה אי שם בין הקרסוליים - כבר נטחנו מספיק מילים וקילובייטים על העניין הזה. זה שגוי, זה לא נכון, זה רע לשליטה ברכב. הרוב המוחלט של ישראלים יושב לא נכון מאחורי ההגה בכל אוטו. אבל אלה ישראלים, הם יודעים הכל הכי טוב ואין טעם לנסות לשכנע כי בתכל'ס אין עם מי לדבר.
לקחתם את זה רחוק.
אני יודע לשבת נכון
אני מבין את החסרונות של רכב גבוה מול רכב נמוך, בטח ובטח האירופאיות וחווית הנהיגה מול היפניות חסרות החוויה
דלק לא מרתיע אותי
ביקשתי רכב יחסית גדול מפרייבט וגבוה ממנו.
לא חשבתי על אאוטבק, אבל אבדוק לאור מה שנכתב פה.
הייתי שמח לפורסטר אבל יקר מאד ואני לא רוצה רכב ישן/טחון מידי.
מה שמשאיר אותי עם אאוטלנדר כפשרה סבירה.
אין כאן כוונה לרכב שטח במקור אלא רק אם הוא כבר יכול " על הדרך".
אם המידות של פורסטר טובות לך, בדוק פורד קוגה, המון רכב לכסף ומהנה למדי, עם ביקוש בינוני נמוך בשוק
Asaf-a
אסף.א
אני הופתעתי לטובה מסוזוקי קרוסאובר.
לדעתי קטן מאאוטלאנדר, אבל הרבה יותר מהנה.
המליצו לך על פורד אקספלורר ומצטרף להמלצה, תעשה נסיעת מבחן באאוטלנדר ולאחריה באקספלורר כדי שתוכל להבין כמה עצום ההבדל ביניהם, ולא מדובר רק על הגודל, אלא על סביבת הנהג, והנהיגה - חוויה מסוג אחר, רכב שגורם לך להרגיש נינוח, רגוע בטוח.
שווה גם במחיר התפשרות על שנתיים יותר ישן.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
אווטלנדר דגם חדש או משומש?
הדגם הנוכחי /היוצא הוא רכב אפרורי, משעמם, שיודע לנסוע מפה לשם, אבל הוא לא טוב בכלום.
היה לי כזה חלופי לשבוע, רק חכיתי שייקחו אותו כבר.ומה הקטע של המסך האדום הזה של מיצובישי? ישב מעצב גרפי וחשב איך נוציא לנהג את העיניים בלילה? אה! מסך אדום בולט!
רגע, אדום בלוח שעונים זה לא מסמן תקלה חמורה, לעצור מיד בצד?
אחותי עברה מאוקטביה לסיאט אטקה.
הישיבה גבוהה יותר ובזה בערך מתסיימים היתרנות.
למשפחה עם שלושה ילדים, האוקטביה הייתה מושלמת מבחינת מרווח פנים ותא מטען, האטקה מרגישה שנמוך רציני.